Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב לא סגור לגמרי, אבל כנראה ש200K יהיה המקסימום

הרכב מיועד למשפחה

דרישה למעל 5 מקומות (אנחנו משפחה של 5 אבל כדי שלא יהיה "צפוף")

שנתון 04-05 (לא תנאי ברזל)

יכולות שטח- לא חובה

תודה לעוזרים:lol:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יכולות השטח הם לא בגדר חובה תסתפקו גם בג'יפון כבישביל?

במחיר הזה יש את הקשקאי המאובזר,את הראב4 וכמובן את הטוסון גם הוא באבזור מלא,וכולם חדשים מהניילונים.

פורסם

חשבתם אולי על סנטה פה בצורה החדשה?

Hyundai_Santa_Fe-2.jpg

אומנם זה חריגה מעט בתקציב אבל אני מאמין שתוכלו להשיג דגם 2007 במשהו כמו 215K

פורסם
דודג' ניטרו יכול להוות גם אופצייה-גם כן חדש מהניילונים.

אם אתה רוצה עוד משהו מעניין:

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=44&ModelID=94&SubModelID=593&FromYear=2004&UntilYear=2005&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=

דודג' ניטרו, לא ראיתי אוטו כזה בכל הלוחות אני ישמח אם תתן לי פרטים

בקשר למרצדס, חוץ מההוא שפרסם ב185 כל המחירים הרבה יותר גבוהים, אז לא ברור לי מה הסיפור שלו

פורסם

עדכון, בנתיים יש 3 מועמדים עקריים על הפרק

פאג'רו או טרייל בלייזר בשנים 04-05

או סנטה הצורה החדשה שנת 07

בקשר לסנטה פה אפשר לראות את כל המפרט באתר החברה, אני ישמח אם מישהוא יוכל לתת לי פרטים על הפאג'רו והטרייל בלייזר בשנים 04-05, אבזור, תמונות פנים וכו'...וגם ביקורות וכתבות על השלושה אני ישמח לקבל

ועדיין פתוח להצעות בקשר לרכבים אחרים

תודה

פורסם

אם אתה לא זקוק ליכולות שטח אז למה לקנות ג'יפ?

עדיף לקנות מכונית מנהלים מרווחת בתקציב הזה (אקורד , בי 4, פאסאט)

פורסם
עדכון, בנתיים יש 3 מועמדים עקריים על הפרק

פאג'רו או טרייל בלייזר בשנים 04-05

או סנטה הצורה החדשה שנת 07

בקשר לסנטה פה אפשר לראות את כל המפרט באתר החברה, אני ישמח אם מישהוא יוכל לתת לי פרטים על הפאג'רו והטרייל בלייזר בשנים 04-05, אבזור, תמונות פנים וכו'...וגם ביקורות וכתבות על השלושה אני ישמח לקבל

ועדיין פתוח להצעות בקשר לרכבים אחרים

תודה

הזמנו מיונדאי סנטה פה 08' היא אמורה להגיע עוד שבוע-שבועיים(כבר עבר כמעט חודשיים מהתאריך של ההזמנה:evil:)ואם עדיין תהיה מעוניין אני יתן לך חוות דעת עמוקה.

לדוד שלי יש את ה07' נסעתי עליה והיא מרגישה מעולה מרחב פנים גדול(לפחות מקדימה מאחורה לא ממש בדקתי)וגם עיצוב פנים נוח מאוד.העיצוב החיצוני לדעתי כובש,במיוחד בשחור או לבן פנינה.

פורסם
הזמנו מיונדאי סנטה פה 08' היא אמורה להגיע עוד שבוע-שבועיים(כבר עבר כמעט חודשיים מהתאריך של ההזמנה:evil:)ואם עדיין תהיה מעוניין אני יתן לך חוות דעת עמוקה.

לדוד שלי יש את ה07' נסעתי עליה והיא מרגישה מעולה מרחב פנים גדול(לפחות מקדימה מאחורה לא ממש בדקתי)וגם עיצוב פנים נוח מאוד.העיצוב החיצוני לדעתי כובש,במיוחד בשחור או לבן פנינה.

בשמחה

ואני ישמח גם לשמוע חוות דעת מאחרים שראו/שמעו/יש להם

איך השלושה מבחינת האבזור?

פורסם

השאלה הנישאלת היא מה אתה דורש מהרכב.

אם אתה מתכנן לטייל בשבילים קלים ומידי פעם לרדת לחוף הים,היונדאי סנטה-פה ודומיו יספיקו בהחלט.

בתמורה הם מעניקים איכות חיים טובה למדי בכביש,ולא גובים מחיר יקר מידי בעבור יכולות השטח הצנועות שלהם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
דודג' ניטרו, לא ראיתי אוטו כזה בכל הלוחות אני ישמח אם תתן לי פרטים

בקשר למרצדס, חוץ מההוא שפרסם ב185 כל המחירים הרבה יותר גבוהים, אז לא ברור לי מה הסיפור שלו

אני מודע למחיר של המרצדס, רציתי לשים את המודעה של ההוא אבל לא בדיוק יצא...לא נורא, הבנת אותי בסוף.

הסיבה שלא ראית את הדודג' ניטרו בלוחות המודעות היא שהרכב חדש בארץ:

http://www.motocar.co.il/catalog/products.aspx?zn07s_vq=FGJH&Brn4_vq=FHLH&p7446no=E

http://www.motocar.co.il/tests/test.aspx?VQ=KJH

פורסם
השאלה הנישאלת היא מה אתה דורש מהרכב.

אם אתה מתכנן לטייל בשבילים קלים ומידי פעם לרדת לחוף הים,היונדאי סנטה-פה ודומיו יספיקו בהחלט.

בתמורה הם מעניקים איכות חיים טובה למדי בכביש,ולא גובים מחיר יקר מידי בעבור יכולות השטח הצנועות שלהם.

כרגע אני לא חושב שנצא לאיזה טיולי שטח ודברים כאלה, אבל עדיין לג'פים האמיתיים המסיביים יש הרבה יותר נוכחות ויופי, בעיקר הטרייל בלייזר- יש לו נוכחות מדהימה, השאלה היא מה היתרונות והחסרונות מול הסנטה פה 07 ומה בסופו של דבר ישתלם יותר

פורסם

לא "משתלם" בכל מקרה לקנות רכב שטח/כביש-שטח/קרוסאובר, אם צריך 7 מקומות יש מבחר של מיניואנים שנותנים 7 מקומות, ביצועי כביש עדיפים, נוחות עדיפה והם גם זולים יותר. ויש עוד סיבות שהם לא משתלמים - בטיחות, עלויות תחזוקה... אתה יכול לקרוא עוד בכתבה הזאת . "משתלם" לקנות ג'יפ רק אם משתמשים בו, אבל מצד שני מי אמר שמשתלם לטייל עם ג'יפ??? אני יכול להגיד לך שטיול שישי-שבת בנגב, שינה באוהלים ואוכל על המדורה, לא עולה לי פחות מאשר סופ"ש בצימר או מלון, בטן-גב בבריכה וארוחות במסעדה... אבל זה הכיף שלי.

Jeepolog.com

פורסם

מצטרף לדבריו של נמרוד. SUV קונים רק אם מתכוונים להשתמש בו (חוץ ממקרים של מחסור בפוזה ועודף מזומנים)

טיול שישי שבת, לינה באוהלים אצלי לפחות זה אלפיה (+/-)

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...