Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן גם עניין של יופי, המיני וואנים הקיימים הם די מכוערים ופחות מפנקים מהג'יפים, מצד שני הג'יפים עולים יותר

בכל מקרה, עדיין אני רוצה מידע ועזרה, תודה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פחות מפנקים...זה דבר אחר. המיניוואנים היום מאובזרים מאוד, אם אתה רוצה דוגמא טובה תלך על הFULL SIZE, הוויאג'ר, שהוא פשוט מפוצץ באבזור.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

המיניואנים של היום לא פחות מפנקים ולא פחות מאובזרים מרכבי שטח - כמובן שתשווה אותה קבוצת מחיר פחות או יותר, אל תשווה BMW X5 לקאיה קרניבל...

בכל מקרה, אם אתם מחפשים רכבי שטח שפויים, אז בין 200 ל250 אלף שקל כמה אפשרויות מעניינות - יש את סוזוקי גראנד ויטארה -ותיק, מוכח, אמין, אבל קטן יחסית, קאיה סורנטו גדול יותר וקיבל מנוע דיזל חזק מאד (170 כ"ס) בדגם החדש, וג'יפ ליברטי (צ'רוקי) מוצלח בגרסאת הבנזין. תבחר אחד מהכלים האלו בעלי הילוך כוח אם אתה קונה SUV - שיהיה לך לפחות את הפוטנציאל לנצל את הרכב לטיולים, לך תדע אולי תדלקו על טיולי שטח?

Jeepolog.com

פורסם

נמרוד, כל מה שהבאת לא עומד בדרישת הסף של 7 מקומות

אם הייתה מסתכל אחורה הייתה רואה שכרגע יש 3 אפשרויות - שברולט טריילר בלייזר ופאג'רו 05 או סנטה פה 07

אני רואה שאתה קצת מבין בנושא אז אם תתן לי יותר פרטים על הרכבים אני ישמח

פורסם
נמרוד, כל מה שהבאת לא עומד בדרישת הסף של 7 מקומות

אם הייתה מסתכל אחורה הייתה רואה שכרגע יש 3 אפשרויות - שברולט טריילר בלייזר ופאג'רו 05 או סנטה פה 07

אני רואה שאתה קצת מבין בנושא אז אם תתן לי יותר פרטים על הרכבים אני ישמח

דעתי על שלושת האפשרויות שציינת:

שברולט טריילבלייזר: גדול, ומרשים חצונית. אני מבין מה מושך אותך בו. הוא לא ממש איכותי, אפור ומיושן מבפנים. לא מצטיין בשטח, יש לו כמה בעיות טכניות כאלו ואחרות שמפריעות לו להיות רכב שטח טוב - אבל זה לא ממש מעניין אותך. בכביש הוא ספינה אמריקאית בדיוק כמו בקלישאות של כתבי הרכב - מהיר מאד ונוח מאד בקו ישר על כביש מהיר וסלול היטב. לא מהיר ולא נוח במיוחד בכבישים מעניינים. מה שטוב בטריילבלייזר זה דבר אחד - כמקובל בשברולט - פצצה של מנוע!

פאג'רו קינג - רכב יותר איכותי, יותר טוב בכביש (התנהגות ונוחות), יותר טוב בשטח, אבל יותר איטי כמובן - פאג'רו דיזל עם בערך 160 כ"ס, הטרייל בלייזר עם איזה 280... בקיצור, ברור שהפאג'רו טוב יותר בכל מובן למעט תאוצה בקו ישר וצליל המנוע.

בתור רכב חדש, הסנטה-פה יתן לך אחריות (=שקט נפשי) מצד אחד, וירידת ערך גדולה של יד ראשונה מהצד השני... בכל מקרה, זהו לא רכב שטח של ממש. דווקא לדרישות שלך, שהן למעשה לא לרכב שטח כלל, הסנטה פה הוא מן הסתם הבחירה המשתלמת ביותר.

Jeepolog.com

פורסם
דעתי על שלושת האפשרויות שציינת:

שברולט טריילבלייזר: גדול, ומרשים חצונית. אני מבין מה מושך אותך בו. הוא לא ממש איכותי, אפור ומיושן מבפנים. לא מצטיין בשטח, יש לו כמה בעיות טכניות כאלו ואחרות שמפריעות לו להיות רכב שטח טוב - אבל זה לא ממש מעניין אותך. בכביש הוא ספינה אמריקאית בדיוק כמו בקלישאות של כתבי הרכב - מהיר מאד ונוח מאד בקו ישר על כביש מהיר וסלול היטב. לא מהיר ולא נוח במיוחד בכבישים מעניינים. מה שטוב בטריילבלייזר זה דבר אחד - כמקובל בשברולט - פצצה של מנוע!

פאג'רו קינג - רכב יותר איכותי, יותר טוב בכביש (התנהגות ונוחות), יותר טוב בשטח, אבל יותר איטי כמובן - פאג'רו דיזל עם בערך 160 כ"ס, הטרייל בלייזר עם איזה 280... בקיצור, ברור שהפאג'רו טוב יותר בכל מובן למעט תאוצה בקו ישר וצליל המנוע.

בתור רכב חדש, הסנטה-פה יתן לך אחריות (=שקט נפשי) מצד אחד, וירידת ערך גדולה של יד ראשונה מהצד השני... בכל מקרה, זהו לא רכב שטח של ממש. דווקא לדרישות שלך, שהן למעשה לא לרכב שטח כלל, הסנטה פה הוא מן הסתם הבחירה המשתלמת ביותר.

תודה רבה על העזרה!

בקשר לסנטה פה, זאת בדיוק הכוונה, לקנות 07 מיד ראשונה, לפי דעתי זאת העסקה הכי טובה - גם רכב חדש, אומנם לא מהניילונים אבל ניצלנו את הירידת ערך...הבעיה תהיה למצוא אחד כזה 07

בקשר ל2 האחרים, מבחינת תחזוקה וטיפולים, מי עדיף? (חוץ מהדלק שברור שהפאג'רו עדיף)

פורסם
תודה רבה על העזרה!

בקשר לסנטה פה, זאת בדיוק הכוונה, לקנות 07 מיד ראשונה, לפי דעתי זאת העסקה הכי טובה - גם רכב חדש, אומנם לא מהניילונים אבל ניצלנו את הירידת ערך...הבעיה תהיה למצוא אחד כזה 07

בקשר ל2 האחרים, מבחינת תחזוקה וטיפולים, מי עדיף? (חוץ מהדלק שברור שהפאג'רו עדיף)

באתר יד2 יש 3 מודעות אני חושב של סנטה פה 07'.

איזה מנוע אתה מחפש?בנזין או טורבודיזל?

פורסם

בקשר לטרייל בלייזר..יצא לאבא שלי לראות אחד מתהפך מירידה לא קשה במיוחד. ויש תמונות אבל אני לא אפרסם מן הסתם,או שהנהג היה כשרוני או שהרכב הזה לא מתאים לשטח. בכל אופן, הגרסא הארוכה שלו תספק מאוד מבחינת מקום אבל בכל שאר הפרמטרים הרכב קצת פרימטיבי.

פורסם

לך על לאנד קרוזר פראדו 2002 :

*רכב אמין ביותר (הרכב שטח היחידי עם מספר תקלות כמו של פרייבט), 8 מקומות (כולל נהג) ,

*למרות שזה לא הכי חשוב לך יש לו יכולת שטח מצויינת (נעלית דינפרנציאל מרכזית וגם אחורית!!! כסטנדרט)ו 4X4 קבוע גם לכביש שזה מאד בטיחותי (אחיזה מטורפת) ,הציל אותי כמה פעמים (במיוחד בכביש רטוב)

*בדגם המפואר יש כיסאות חשמליים, מתחממים ועוד...,

* מנוע טורבו דיזל 163 כוח סוס

מחירים: 128000+- לשנת 2001, 146000+- לשנת 2002, (בעודף תוכל לעשות יישור קו +תוספות(צמיגים בולמים מערכת...)

יש לי אחד כבר4 שנים ואני נהנה ממנו חבל על הזמן

-= volvo 850 turbo =-

///-= 225 bhp =-\\\

פורסם

שאלה חשובה ששכחתי לשאול

בפאג'רו ובשברולט שנת 05 יש בקרת יציבות (ESP)? כמה כריות אוויר?

g.m.r

יש לי כרגע רכב שנת 98, גם הוא מאוד אמין, זה לא אומר שאני יעשה לו יישור קו וימשיך להחזיק אותו עוד 5 שנים...הכוונה היא להתקדם בשנתון!

פורסם

אם הוא יכול להרשות לעצמו רכב חדיש יותר, למה להמליץ על הפראדו, שהוא גם עדיף כנראה על הדגם החדש בשטח אבל נופל ממנו בכביש.

לטעמי ההתלבטות צריכה להיות בין קינג, לנד קרוזר (2003-4 לא פראדו) והסנטה פה.

פורסם

כל אחד והשיקולים שלו...

-לדעתי מבחינת השקעה ביחס לתמורה לא תמצא יותר טוב מפראדו מהשנתונים 01\02 ולכן הצעתי אותו (למרות שהוא שנת 2001/2 ולא 2005).

-ובנוסף אם תסע על פראדו תראה שגם התנהגות הכביש שלו מאד נוחה (שלא לדבר על יכולת השטח, אין עליה שהוא לא עולה עם כל הנעילות...)

נכון ללנדקורזר 2003 + יש יותר פוזה השאלה אם זה שווה את המחיר... (לדעתי לא. את שלי אני מתכנן לשמור עוד 5 שנים לפחות)

*(סתם עוד מחשבה: לאנד קרוזר חדש המפואר 330 אלף , פראדו 2001 130 אלף. על מה ולמה לשלם עוד 200 אלף שקל, זה פשוט לא שווה את המחיר ביחס לתמורה)

-= volvo 850 turbo =-

///-= 225 bhp =-\\\

• תוכן חדש...