Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באיזה מסך של ViewSonic לבחור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעתיד הקרוב מאוד אני מתכנן להחליף את ה LG-"קרינה לפנים"-השמן שיושב לו על השולחן במסך LCD חדיש ודקיק מבית ViewSonic. הפור נפל על החברה מאחר והתרשמתי כי היא אחת מהחברות היותר מוצלחות במסכים.

הדילמה היא בין שני מסכים איכותיים של החברה, ה VX922 וה VP930.

ה VX922 הוא אחד המסכים המהירים בעולם (אפור אפור 2MS), ומודגש כי הוא מותאם יותר למשחקים מאשר לגרפיקה מורכבת ווידאו.

ה VP930 לעומתו הוא מהסדרה הגבוהה ביותר של החברה, איטי יותר (אפור אפור 8MS) אך בעל "פאנל" מתקדם יותר ואיכותי ביותר לתצוגות גרפיקה מתקדמות ווידאו.

השוני היותר גדול בין המסכים הוא שה VX922 פועל על פאנל TF מיושן בעוד אחיו הגדול כבר פועל בטכנולוגיית ה VA שיותר מתקדמת ואיכותית לפי מה שהבנתי.

השאלה שלי, מומחים יקרים, באיזה מסך לבחור? אני כמעט שלא משתמש בגרפיקה כבדה ולא רואה וידאו בכלל, מצד שני אני רחוק מההגדרה "גיימר" עד שיש משחק טוב שאז אני מכור אליו.

האם את ההבדל בין "המהירות" של המסכים רואים רק יחידי סגולה? משהו שמקביל להגדרה "אודיופיל"? האם יש מסכי 19" - 20" ביחס 3:4 טובים יותר במחיר עד 1,700 ש"ח?

תודה לעונים!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ראיתי את ה 930

המסך הזה פשוט נותן תצוגה מדהימה.

תעמיד אותו ליד הLCD הסטנדרטיים ותשים לב להבדלים.

בלי קשר לסוג המסך כרגע - 2 MS לא יעזרו לך אם התצוגה תהיה חרא.

תיכנס ל WWW.HWZONE.CO.IL - עשו שם השוואה על מסכים. לא זוכר בדיוק הכל אבל מהירות הריענון זה לא מה שחשוב במסך.

פורסם

הו הו איך ישבתי היום על HWZONE. מגיע להם צל"ש.

אני יודע שמהירות היא לא כל מה שחשוב, בדיוק בגלל זה הזכרתי את סוג הפאנל. בהשוואה מחו"ל צויין במפורשות כי הVP930 לא מתאים למשחקים והם עלולים להראות בו גרוע (!), בעוד ה VX922 מצטיין בכך. השאלה שלי עד כמה הגרוע הזה הוא החלטי. זה סותר את ההגיון שמסך מסדרה גבוהה יותר ויקר יותר יתן ביצועים נחותים יותר ממסך שעולה כמה מאות פחות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ב-HWzone יש פורום (תת-פורום ליתר דיוק) מיוחד למסכי LCD עם אנשים שמבינים מאוד בנושא, מומלץ להתייעץ שם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איתמר, אני אסכם לך את זה ככה - לא לגעת.

לך על LG.

מניסיון עם מסכי CRT של החברות הנ"ל.. יש לי ViewSonic בן כמה חודשים, ו-LG בן 3 שנים.

ה-LG טוב משמעותית, ואני ממש לא מרוצה מה-ViewSonic שלי, הוא כנראה ימצא את מקומו בפח

ובמקומו אקח LG נוסף (זהה לשלי) מאחי (שהשתדרג לו ל-LCD 22).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS, צריך לעשות הפרדה בין LCD לCRT, טכנולוגיה שונה, אולי חברה מתמקדת יותר בזה ופחות בזה.

בכל אופן, אני ורבים מחברי משתמשים בLCD של LG, ואנחנו מרוצים. (ואצלינו המסכים גם בתנועה שכן אחת לחודש בערך אנחנו מארגנים מסיבת רשת).

1200-1500 שקלים יקנו לך מסך LCD איכותי מבית LG, שהיא הרבה יותר חברה (מלשון "הרבה יותר אוטו") מviewsonic.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

:shock:?!

משום מה קיבלתי את הרושם ש ViewSonic הרבה יותר איכותית מ LG וחברותיה. אוראל, רשמת באחד הת'רדים בעבר ש VIEWSONIC מעולה, מה גרם לשינוי הדעה?

פורסם

LG לא יותר חברה מ-VS במסכי LCD

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

VIEWSONIC איכותית יותר מ LG בדגמים מסוימים לצרכים מסוימים.

כמו שכתבת בהתחלה, הVS נותן שחזור צבעים מדויק חד וזוהר. הבעיה שלו תהיה עם משחקים וסרטים. תנועה מהירה תימרח.

אבל מאחר והצג הזה מיועד למעבדי תמונה ומוציאים לאור שנאמנות למקור חשובה להם יותר מסרט, הצג הזה יותר "מקצועי".

אבל גם בזה יש סייגים.כל אחד וצורת הראיה שלו. יש כאלו שיראו את המריחה ויש כאלו שלא ישימו לב לזה.

אתה צריך לנסות לראות את המסך ולהחליט על סמך זה.

אם זה מאד חשוב לך - הייתי ממליץ לך לבדוק את הקישור הזה.

http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382

פורסם

יש לך שאלה טובה.

אתמול סיימתי סקר שוק מקיף ביותר, בסופו קניתי מסך LCD בגודל 19 אינטש' של סאמסונג, מדגם 931BF. המסקנות שלי מהסקר? טוב, אין מסקנות חדות במיוחד.

הVS שציינת, מדגם VP930, ללא ספק מציע איכות תמונה טובה. כל כך טובה שהיא מתקרבת לאיכות של CRT מעולה. אבל, אין טוב בלי רע, קצב הרענון שלו איטי והמחיר שלו יקר יחסית. לי זה קצת הפריע בעין בתנועות מהירות, אבל לאחרים זה ממש לא הפריע.

לגבי מסכים של LG - מהביקורות באינטרנט וממה שאני ראיתי בעיניים, היתרון שלהם הוא בעיצוב. הL1900R (או משהו כזה) שלהם, למשל, מעוצב בצורה מגניבה לאללה, אבל התצוגה שלו בינונית מאוד.

בקיצור - הייתי ממליץ לך על המסך שקניתי אבל קשה לי לעשות את זה היות והמחשב שלי התפגר כמה דקות אחרי שחיברתי את המסך אליו. אבל בהצלחה בחיפושים :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה קרה? ליד ה-LG F700P שיש לי (ולאחי) הוא פשוט מאכזב.

דני, יש לי שם - אתה יודע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בתור עובד אומניטק .. (היבואן של VIEWSONIC בארץ :) )

אני ממליץ לך לרדת מ VIEWSONIC .. אמת - הם טובים, אבל אם אתה מחפש לראות סרטים וכו' , המסכים שלהם לא משהו

אם אתה משתמש ביתי \ משרדי רגיל - בהחלט כן.

נ.ב אם אתה מחליט לקנות, דבר איתי, אני יכול לארגן הנחה 10 אחוז :)

בהצלחה.

פורסם

מצטרף להמלצות על LG

גם סמסונג לא רעים.

ה931BF מסך שנמצא המון זמן בשוק, והניגודיות (האמיתית, לא מה שרושמים באתרי המכירות) שלו 1:700 בלבד לפי מה שאני זוכר, כך שהוא לא קניה מומלצת.

לי יש נסיון טוב מאוד עם תוצרת LG

כיום 1932TQ בעבודה ו LG1750SQ בבית.... מסכים מצויינים.

היה לי דגם של VIEWSONIC בעבודה הקודמת והוא היה מאוד מאכזב....

אוראל , כשאתה זורק את ה LCD של VIEWSONIC לפח , תן לי התרעה של שעה, שאני אדע לחכות שם.

גרוע גרוע, אבל בחינם אני מסכים לקחת :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...