Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קראתי את כל השירשורים שהיו כאן לאחרונה בנוגע לפילטר אויר פתוח ותרומתו לשיפור ביצועי הרכב.

השאלה שלי היא כזו, במוסך אמרו לי שיש עכשיו פילטרים פתוחים יעודיים למיקום של הפילטר המקורי,כלומר הפילטר נראה בדיוק אותו דבר ומונח באותו המקום רק כביכול ב30% יותר יעיל.

השאלה היא האם כדאי לרכוש פילטר כזה של K&N במחיר של 150 ש"ח? הרכב הוא איביזה 1.4 100 כ"ס. האם חוץ מלהחליף כל טיפול פילטר אוויר זה יתן משהו?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
אהלן,

קראתי את כל השירשורים שהיו כאן לאחרונה בנוגע לפילטר אויר פתוח ותרומתו לשיפור ביצועי הרכב.

השאלה שלי היא כזו, במוסך אמרו לי שיש עכשיו פילטרים פתוחים יעודיים למיקום של הפילטר המקורי,כלומר הפילטר נראה בדיוק אותו דבר ומונח באותו המקום רק כביכול ב30% יותר יעיל.

השאלה היא האם כדאי לרכוש פילטר כזה של K&N במחיר של 150 ש"ח? הרכב הוא איביזה 1.4 100 כ"ס. האם חוץ מלהחליף כל טיפול פילטר אוויר זה יתן משהו?

מעניין לדעת איך הוכיחו שהוא יעיל יותר ב30%...

על איזה מוסך מדובר? כי המחיר לK&N נשמע לי זול מדי.

לגבי יתרונות, זה ייתן לך רעש יניקה נחמד על חשבון אורך חיי מנוע. (ללא תוצאות מזיקות לטווח קצר)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

למה שפילטר INBOX יקצר את חיי המנוע??

150 ש"ח לK&N חדש זה מחיר מצויין.

בקשר ליעילות- לא הייתי בונה על שיפור של 30%...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יותר 3% זה הכיוון וגם זה דיי על הנייר

המחיר הוא מעולה וגם אני מחפש לעשות את זה

איפה זה היה?

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

המחיר הזה זה בהזמנה מחו"ל,במוסך רצו 600 ש"ח!!גנבים.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
המחיר הזה זה בהזמנה מחו"ל,במוסך רצו 600 ש"ח!!גנבים.

אתה יכול למצוא כזה בסביבות 350+-....

עידן

פורסם
מעניין לדעת איך הוכיחו שהוא יעיל יותר ב30%...

על איזה מוסך מדובר? כי המחיר לK&N נשמע לי זול מדי.

לגבי יתרונות, זה ייתן לך רעש יניקה נחמד על חשבון אורך חיי מנוע. (ללא תוצאות מזיקות לטווח קצר)

עוד משפט ללא שום ערך נכתב על גבי CF

פורסם
עוד משפט ללא שום ערך נכתב על גבי CF

שום ערך למי? בשבילך?

מעבר של מסה גדולה יותר של חלקיקי אבק פוגעת יותר במנוע, אבל לא לטווח קצר, אני לא מצליח למצוא את המבחן שליאור ב. העלה בזמנו ושם נבדק כמה אבק עובר דרך הפילטרים האלו, אבל אני חושב שאתה מכיר את המאמר הזה.

פורסם

זה לא מאמר שאני הבאתי, אם כי יש אמת בתוצאותיו, במיוחד במעבר חלקיקים רב יותר בפילטרים פתוחים,

עדיין, אני משתמש ב K&N INBOX גם ברכב הפרטי וגם ברכב השטח, למרות שהוא "חי" בסביבה מאובקת ובעייתית, פשוט קל לנקות את הפילטר כל טיול שניים מאשר להסתובב 10K עם פילטר נייר סתום או קרוע ... כך שבסך הכל נראה לי שהמנוע אוכל את אותן כמויות האבק...

בחו"ל פילטר אינבוקס של איביזה עולה 40$, תקנה גם קיט ניקוי עם השמן בבקבוקון ספריי (11$), אם יש לך ב 400 ש"ח בארץ על הקיט והפילטר, שווה.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אם כולכם טוענים שחוץ מרעש יפה הוא לא נותן כלום,בשביל מה לקנות אותו? עדיף להשתמש ברגיל ולהחליף כל 20 אלף.

גם לא צריך לנקות והוא עולה רק 45 ש"ח:)

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

שוב שאלת המיליון דולר? פילטר פתוח דומה לדת, יש מס' זרמים וכל אחד מאמין בדרך שלו...

עידן

פורסם

ליאור, אתה מרגיש שהפילטר INBOX נתן לך משהו ?

אני שוקל לשים, כי במחירים של פילטר רגיל של VW בחברה (150 לפני מע"מ) אני לא בטוח שלא עדיף לשים פילטר פתוח

ולהרוג 2 ציפורים במכה....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ברכב השני שלי מדדתי בצורה מסודרת, היה 2% שיפור בצריכת הדלק, ולכן אני מניח שמזהו כזה גם בזמינות הכח.

רעש היניקה המוגבר כמעט ואינו מורגש ...

בVAG שמתי בשביל לחסוך את אותם 150 שקל כל טיפול

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אפשר לדעת איפו ניתן לקנות חוץ מינוביץ' או שרק אצלו?

• תוכן חדש...