Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את הרכב (גולף 2001 מנוע 2.0) לטיפול גדול ב'צמפיון. הסברתי ליועץ שירות שהנסיעה ברכב הפכה ליותר נוקשה ושכל בור קטן גורם לזעזוע גדול וביקשתי ממנו לבדוק את הבולמים וכו', בנוסף ביקשתי ממנוע שיבדוק את תושבת המנוע כי המנוע רועד. אחרי שעה בערך הוא התקשר ואמר שהגומיות של המייצב יבשות וזה מה שגורם לנסיעה הנוקשה, הנזק - 500 ש"ח.

השאלה שלי היא האם הגומיות האלה באמת קשורות לנסיעה הנוקשה והאם ההחלפה שלהם תעזור?

אגב, אשמח להמלצות מבעלי פולקסווגן למוסך מורשה עם מחשב בירושלים (חוץ ממוסך חיפושית שאותם אני מכיר) שלא עושק יותר מדי במחירים (1600 ש"ח להחלפת שמנים, פילטרים ופלאגים נראה לי קצת כבד).

פורסם

גומיות מייצב ? או כריות בולם, אם כריות בולם מאוד הגיוני גם בהתחשב במחיר וגם בתיאור, גומיות מייצב לרוב עושות רעש צווחני מעצבן כזה שהן יבשות אבל הן לא הופכות נסיעה לנוקשה

פורסם

גומיות מוט מייצב יבשות. זה מה שהיועץ שירות אמר, לא החלפתי אותם עדיין. אני לא שומע רעשים מוזרים בנסיעה, אבל הנסיעה לא נוחה כמו שהיא הייתה. הכריות בולם נבדקו ונמצאו תקינות. מה עוד יכול לגרום לנסיעה לא נוחה?

פורסם

הרכב עבר 120K. אין בעיות של אחיזה או משהו כזה אם זה משנה.

יש דרך לבדוק את הדברים הללו מבלי להגיע למוסך\להרים את הרכב על ליפט?

• ספונסר פורום
פורסם

הגומיות של המייצב עשויות להרעיש אבל לא ישפיעו על איכות

השיכוך של המיתלים ,יותר סביר תושבות בולמים קידמיים או הבולמים עצמם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...