Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב ככל הנראה אמריקאי. מספר שש ספרות.

מאחורה רשום MERCURY ויש סמלים של נמר/פומה בפרופיל.

הרכב חונה בקרית גת ליד שכונת גליקסון. נראה שהרכב לא זז הרבה זמן. בגלגלים אין אוויר, יש קורי עקביש מסביב והרבה אבק על הרכב. יחסית לשנה הרכב נראה שלם מבחינת פחחות וגם בפנים ממה שהצלחתי לראות.

לצערי לא נראה לי שהרכב יעמוד עוד הרבה זמן שם. שני החלונות בצדדים שבורים.

אין לי שום קשר לרכב או לבעלים, סתם עברתי בסביבה. על הרכב אין מודעות של עירייה או למכירה.

יותר פרטים על המקום בה"פ.

:shock2::bigcry::bigcry::drinking::bad-word::screwy: או במילים האחרות- למה?!?!? איך?!?! איך אפשר לתת לקוגר להגיע למצב כזה?!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 572
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת איך אפשר לתת לקוגר להגיע למצב כזה?

אוטו מדשהים שהוא משופץ!

תמונה של מרקורי קוגר משופצת מהארץ

2006-06-03_183832_Pic_153.jpg

c38.jpg

פורסם

אופל GT כחולה מסתובבת בת"א- ראיתי אותה בכביש ז'בוטינסקי, לכיוון ר"ג לפני חצי-שעה...:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אמנם "רק" פיאט 127, אבל תודו שיצאה תמונה יפה!

הפיאט עצמה, מודל 81' תל-אביבית, נראית במציאות קצת פחות טוב. יש חלודה פה ושם, ונכון לזמן הצילום הלוחית רישוי האחורית מתנדנדת ומוחזקת רק על הבורג הימני.

יש לציין שהתמונה ישנה, עוד מהחורף, ואין לי מושג מה קורה איתה מאז.

3.jpg

פורסם

אה???:shock::roll:

פורסם

סתם התפלקה התמונה לרגע, אל תתרגש :)

כפיצוי על העוגמת נפש, במיוחד בשבילך - פורד קאפרי שראיתי היום בנתניה. היא נראית משופצת ומטופחת, לא אתפלא אם מישהו בפורום מכיר אותה (מקרוב, או לפחות מרחוק).

IMG_6015.jpg

פורסם
סתם התפלקה התמונה לרגע, אל תתרגש :)

כפיצוי על העוגמת נפש, במיוחד בשבילך - פורד קאפרי שראיתי היום בנתניה. היא נראית משופצת ומטופחת, לא אתפלא אם מישהו בפורום מכיר אותה (מקרוב, או לפחות מרחוק).

הרכב מוכר ושייך לחבר מועדון, הרכב במצב מעולה ולא למכירה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
רכב ככל הנראה אמריקאי. מספר שש ספרות.

מאחורה רשום MERCURY ויש סמלים של נמר/פומה בפרופיל.

הרכב חונה בקרית גת ליד שכונת גליקסון. נראה שהרכב לא זז הרבה זמן. בגלגלים אין אוויר, יש קורי עקביש מסביב והרבה אבק על הרכב. יחסית לשנה הרכב נראה שלם מבחינת פחחות וגם בפנים ממה שהצלחתי לראות.

לצערי לא נראה לי שהרכב יעמוד עוד הרבה זמן שם. שני החלונות בצדדים שבורים.

אין לי שום קשר לרכב או לבעלים, סתם עברתי בסביבה. על הרכב אין מודעות של עירייה או למכירה.

יותר פרטים על המקום בה"פ.

היא בלי מנוע, מצב קריטי, ונמצאת בשכונה לא הכי נחמדה (המקבילה של קריית גת לפרדס כץ)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

פלימוט אתמול בחדרה מישהו מכיר את הרכב הזה?

DSC00503.jpg

DSC00500.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
פלימוט אתמול בחדרה מישהו מכיר את הרכב הזה?

את הרכב הזה ראיתי כבר מספר פעמים, אם אני לא טועה זה הוא אחד לאחד,לפני חצי שנה שהוסוסיתא הייתה במוסך לאחר התאונה,מוסך ליד היא הייתה אצל חשמלאי, ואם אני לא ועה זאת פליימוט!

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

מסיור בקריית מטלון בניסיון למצוא את המוסטנג שפורסמה פה לפני כמה ימים נצפו הרכבים הבאים:

סיטרואן מכוסה, מרצדס משנות ה-70, כמה חיפושיות, ו-וולוואים

הכרמל הזאת הרח' ארלוזורוב בעיר.

צילמתי את המעניינים.

תמונה003.jpg

תמונה006.jpg

תמונה007.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

וולו 345 אני חושב

וולוו לא נדירה או מיוחדת מדי בהרצליה לא נדיר בכלל חלקו אותם מתנה במפעל הפיס

פז'ו 505 משמשת כמחסן מאחורי תחנת דלק ברמת גן.

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...