Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי עוד כלה חדש!!! (גיטרה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני כותב לכם עכשיו מוינה לשם הוקפצתי ביום שישי לענייני עבודה.

כבר שנתיים בערך אני עוקב אחרי Rickenbacker 4001 מלפני מרץ 73' שנחשבות לנדירות (ויקרות) (toaster pickups, full inlays, checkerboard bindings וכו')

הבעיה היא ש:

1. הן יקרות (אתמול נמכרה אחת מ71' בLA בלא פחות מ$8600!)

2. אני לא מוכן לסמוך על משלחים (fedex ושות') שלא ישברו אותה בדרך - מה שמחייב איסוף פיסי (כמו שעשיתי עם ה366/12 שנת 67 שלי)

מאז שקניתי את ה 366/12 חשבתי שהגיע הזמן לסגור מעגל גם בבאס ווינטאג'. יש לי 4003 בת 10 שנשמעת מדהים אבל הגיע הזמן לחזק אותה עם סוסה וותיקה.

ביום שישי התקשר אלי הבוס שלי ושאל "גיל, יש crisis באוסטריה, הפרוייקט בבוץ ואנחנו צריכים רכב חילוץ כבד". הודתי לו על כך שהוא קרא לי שמן ושאלתי מה הוא רוצה ממני.

"יש סיכוי שאתה טס היום לוינה?" הוא שאל.

:shock:

"היום? איך זה בדיוק מתישר עם העובדה שבדיוק לפני שבוע דחית את הבקשה שלי לטוס לdefcon?"

"נדבר כשתחזור, מתי אתה יכול לטוס?"

"מחר עניתי"

"טוב, נתחיל לארגן את כל מה שצריך".

שניה אחרי זה חטפתי "פטיש בראש" - פאק, ה4001 72' שאני רוצה היא במינכן!!! זה לא כ"כ רחוק מוינה!!!

הbid נסגר ביום ראשון וזה יוצא בול כשאני שם!

אז אחרי ששמתי לא פחות מ5,700 יורו בתור maximum bid (אחרי המחיר של האחות מ71) החזקתי אצבעות לסיום הbid.

To make a long story short - זכיתי!!! ואפילו במחיר סביר - 3565 יורו.

הקישור לכלה

ביום שלישי אני נוסע על הבוקר לאסוף אותה ממינכן ב147 דיזל השכורה שלי.

פורסם

מזל טוב! תתחדש!!

אין כמו לזכות במכירה בeBay במחיר סביר אחרי שהיית מוכן להשקיע הרבה במשהו שחיפשת הרבה זמן :)

ואם על הדרך אפשר גם ללכת להביא את זה פיזית, עוד יותר טוב!

מנסיון עבר, לפעמים אפשר למצוא אצל המוכר עוד דברים נחמדים ובגלל שטרחת לבוא כל הדרך מישראל הוא יעשה לך אחלה הנחה ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה,

לא רציתי לענות עד שהכל נגמר כי הסתבכתי נורא עם paypal.

כמה שעות אחרי התשלום קיבלתי email שאומר שהם חושדים שמישהו ניסה לפרוץ לי לחשבון ושאני צריך להוכיח שאני זה אני.

את האשראי שלי הם כבר חייבו ואת הכסף למוכר הם לא העבירו...

אחרי דין ודברים במשך יומיים הם העבירו סוף סוף את הכסף למוכר, לא לפני שהם הוציאו לי את הנשמה...

בכל מקרה - הגיטרה כאן, נשמעת נהדר, נראית נהדר ובכלל - דבר נהדר :)

פורסם

תתחדש.

טוב לדעת שיש עוד משוגעים כמוני :)

אני את שלי מכרתי לבחור בUS ושלחתי דרך EMS הגיע בלי בעיה(HARD CASE)תוך שלושה ימים.

כך שאין בעיה במשלוחים. חוץ מזה, יש ביטוח.

אני כבר חודש מנסה לקנות 2 גיטרות מאיבאי ואף מניאק לא מוכן לשלוח לארץ :mad2:

אחד דפק מחיר 400$ למשלוח!!!

Omnia mea mecum porto

פורסם

אם כבר יש פה מקצועני גיטרות - יש לי שאלה:

יש לי גיטרה חשמלית והייתי מאוד רוצה לנסות ולהעריך את השווי שלה:

הגיטרה היא פנדר סטראטוקסטר USA, נרכשה כחדשה מחנות כלי זמר לפני 13 שנים. יש עליה מס' סיריאלי מעבר לזה שום פרט מזהה אחר.

איך אני יכול לדעת מה השווי שלה היום? היא נקנתה בזמנו בסביבות ה- 5000- 5500 ש"ח.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

זה עוד לא פריט אספנות

כמוכן חשוב המצב שלה.

דרך הכי טובה זה להכנס לפורום שלהם, או לבדוק באיבאי מחיר לדגם זהה.

Omnia mea mecum porto

פורסם

זהו! גם אני הגעתי לסכום הזה - ע"י בדיקה באיביי לצורך השוואה (כמו שנאמר כאן למעלה), ומה שהיה נראה לי לא הגיוני זה שהיא איבדה מהערך שלה ממש מעט יחסית לחשמלית משומשת...

יש איזה בעל מקצוע שאפשר להעריך אצלו את הדברים מהסוג הזה? איזה עסק שעובד עם אספנים או משהו בסגנון? מישהו מכיר מישהו שיכול לתת לה הערכה?

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

זה לא יפה לגנוב threadים של אחרים.

בכל מקרה - זה מאוד הגיוני, הגיטרה שלך יוצרה ביצור המוני ממוכן, באותה שנה אני מעריך שפנדר שחררו עשרות אלפי סטראטים רק בצבע שלך... המחיר שלה לא יעלה יותר ולצערי כנראה שלא יהיה לה לעולם ערך אספני (אלא אם באופן מוזר כל שאר מליוני הסטראט יעלמו...)

לגבי אובדן ערך - היא דווקא איבדה בערך 50% מהמחיר, סטראט אמריקאית היום תעלה יותר מעשיריה בכלי זבל. אל תשכח ששער הדולר ב94 היה פחות מ3 שקלים והשקל עבר פיחות לא קטן מאז.

רק שתקבל reference להבדלים העצומים בכמות היצור - ה 4001 שקניתי היא מנובמבר 72' - מהדגם הזה (בכל הצבעים) יוצרו מינואר 72 עד הגיטרה שלי בנובמבר בסה"כ 1260 יחידות. מדובר בדגם באס היחיד של ריק באותה תקופה. לפי מה שאני יודע - פנדר יצרה בערך 50,000 גיטרות באותה שנה (מדובר על 72). בשנות ה90 מדובר על מאות אלפי יחידות ואולי אפילו מליוני יחידות...

בקיצור, פנדר מתקופת CBS (אחרי 65) = עדיף G&L

פורסם

יותר מעשיריה? קצת הגזמנו.

דגמי ה SIGNATURE אולי, אבל STD אמריקאית כולה -+ 6.5K

http://www.kley-zemer.co.il/default.asp?catid={D3EAA371-27ED-4BA5-9611-6ECF7788002B}&details_type=1&itemid={BAF267EF-0DC3-46B3-83D1-7CFD99A4D659}

ה DELUXE עולה +- 8.3

http://www.kley-zemer.co.il/default.asp?catid={D3EAA371-27ED-4BA5-9611-6ECF7788002B}&details_type=1&itemid={41E62385-57F7-4564-B947-907066625B2D}

ה STRAT של איש המזדה שווה בין 3.5 ל 4.

ערך השוק של גיטרות יד שניה נע סביב ה 50% כשהיא במצב טוב כל עוג היא לא חדשה דנדשה בת חודשיים, או VINTAGE, או נדירה או משהו כזה

בכל מקרה, תתחדש גיבסון, יפה יפה הריקנבקר :D

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
זה לא יפה לגנוב threadים של אחרים.

אתה צודק...אני ממש מתנצל.

בכול מקרה, תתחדש על הכלה החדשה שלך, היא נראית מדהימה! ואני בטוח שהיא נשמעת אפילו יותר טוב!

תודה לכולם על העזרה!!

• תוכן חדש...