Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב,

לאחרונה האונו מתחילה להתחמם לי ועושה בעיות,

הרכב על טורים רגילים , הרכב מתחמם ללא סיבה (כמעט לפי האדום), כאשר המזגן כבוי.

ובעת הפעלת המזגן, כשהטורים עולים יש רעשים מתגברים כשלוחצים גז (כמו רעשי אלטרנטור),

ובגלל שיש מד טורים (חיצוני) בסרק בעת הפעלת מזגן הטורים קופצים פתאום ל 2000, אחרי זה ל 1500..פתאום ל 2500..משתגע..:roll:(כשהמזגן כבוי זה לא קורה), אבל המנוע פועל רגיל ללא שינוי בטורים,

מה שמוזר שאחרי 10 דקות כשהרכב כבוי, החום חוזר להיות כמו שצריך (טמפ' עבודה),

האונו שנת 92 עם מזגן של רסקור , מאורר של רדיאטור פועל וגם של המזגן פועל .

מה לדעתם פגום?

רדיאטור סתום? טרמוסטט? כויל? או שמשהו מזייף שם?

תודה,

עידו.

Suzuki Jimny

פורסם

קשה לדעת מבלי לראות המכונית, לשמוע הרעש, לגעת בצנורות הרדיאטור כדי לדעת מצב הטרמוסטט ולראות את פעולת מאורר הרדיאטור.

מכאן אתה מבין שבמקרה זה, לא ניתן דרך המסך והמקלדת לאבחן התקלה שתארת.

טפל בזאת מהר כדי למנוע נזק לאטם ראש מנוע ו/או ראש מנוע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי,

הצינור של הרדיאטור העליון חם והתחתון חם פחות, זה אומר שהתרמוסטט נתפס לא?

אז כנראה שזה או רדיאטור סתום (בן 3 וחצי שנים) או התרמוסטט נתפס.

Suzuki Jimny

פורסם

יש לבדוק מהר ככל האפשר את סיבת ההתחממות.

כדאי לבדוק את מערכת הקירור בלחץ לוודא שאין נזילות מצינורות/רדיאטור פגום/משאבת מיים

אחר כך,(במיוחד אם ההתחממות הקיצונית בעלייה) בדוק טרמוסטט ופלאנץ' טרמוסטט.

בלי קשר,אם הרדיאטור תקין,כדאי מאוד לפני הימים השרביים שעוד צפויים לנו לנקות את הרדיאטור באופן יסודי ע"י העברת חוטר ולמלא נוזל קירור יעוד חדש (לא אמור לעלות מעבר ל-220- 300 ש"ח לכל היותר) ולפעמים מונע צרות גדולות יותר כמו ראש מנוע

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...