Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לציין שמה שהיה חשוב לי זה שהרדיו דיסק לא יהיה יקר מדי, ינגן MP3, יהיה מחברה מוכרת ועם אחריות ויהיה בעל מראה סולידי - בקיצור עושה את העבודה כמו שצריך ולא יותר.

חשוב לציין שבנתיים יהיה מחובר אליו סט של מורל דוטק עד שאקנה מגבר.

h133C1333-f_mt.jpeg

General features:

» CD receiver with built-in MOSFET amplifier (18 watts RMS/50 peak x 4 channels) » plays CDs, CD-Rs, and CD-RWs (including discs loaded with MP3 files) » detachable face » remote control

Audio features:

» SQ sound shaping (2-band equalizer and four preset sound curves)

Expandability:

» auxiliary input (front panel) » two sets of preamp outputs

Other features and specs:

» CEA-2006 compliant amplifier » seek tuning » clock » CD frequency response: 20-20,000 Hz » CD

signal-to-noise ratio: 96 dB » FM sensitivity: 11 dBf » warranty: 1 year

דעתכם?

תודה מראש.

פורסם

מה עדיף? חדש חדש ובסיסי, או משומש ומתקדם קצת יותר. עניין של טעם אישי. אם האחריות הארוכה חשובה, קנה חדש וודא שיש לו יציאות RCA למגבר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מה עדיף? חדש חדש ובסיסי, או משומש ומתקדם קצת יותר. עניין של טעם אישי. אם האחריות הארוכה חשובה, קנה חדש וודא שיש לו יציאות RCA למגבר.

דני

כן דני אתה צודק אבל בגלל שפותך השרשור ציין שהוא מתכוון בעתיד להוסיף מגבר ולפי מיטב ידיעתי למכשיר זה יש יציע להגברה לזוג רמקולים אחוריים בלבד צינתי את הכיוון למשומש יד שניה.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
...וודא שיש לו יציאות RCA למגבר.

דני

מהנתונים שצירפתי אני מבין שיש לו שתי יציאות למגברים, כל אחת במתח של 2.5v.

הבנתי נכון?

pana.JPG

פורסם

תודה רבה דני.

הייתי רוצה לדעת גם את דעתך, ואת דעת שאר חברי הפורום על השילוב הבא:

מגבר Lanzar VIBE411 ששני הערוצים הקדמיים שלו יחוברו לסט של מורל דוטק 6 ושני הערוצים האחוריים יגושרו לסאבוופר

Lanzar MAX12.

האם המגבר ינצל את המורל כהלכה והאם המגבר מספיק חזק בשביל לנצל את הסאבוופר כמו שצריך.

תודה.

פורסם

שאלה לי אליך - למה המגבר הזה, ולמה הסאב הזה? יש טובים מהם בהרבה (באותו תקציב).

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
שאלה לי אליך - למה המגבר הזה, ולמה הסאב הזה? יש טובים מהם בהרבה (באותו תקציב).

אשמח להכיר את הרכיבים הטובים מהם בהרבה באותו התקציב.

תודה.

פורסם

תודה אבל אני רוצה לקנות רק מוצרים חדשים ולא יד שנייה, אז זה די פוסל את המגבר.

אבל אם כבר אז שאלה - המגבר שהצעת מספק, לפי הנתונים הטכניים שלו, 284Wrms בגישור בעל הספק אפקטיבי מקסימלי של 150Wrms - זה לא מסוכן קצת לסאב?

פורסם

אין שום בעיה לקנות מוצרים תקינים מיד שנייה, וזה אפילו מאוד מומלץ למתחילים. במקרה שלך תקבל תמורה יותר גדולה לכספך. כל הרכיבים במערכת הראשונה שלי היו יד שנייה. כולם עבדו נהדר. יש לבדוק את תקינות המוצר לפני קנייה, במידה והוא תקין - קנה ותהנה. לגבי ההספק - לא, זה לא מסוכן לסאב. ההספק הנ"ל מתקבל בפתיחת הגיין למקסימום. מה שאתה ממש לא חייב לעשות. יתרה מכך, מגבר שלא צריך לתת את שיא ההספק שלו, מתחמם פחות (מרווח נשימה יותר גדול), ואתה גם לא מגיע לתחום שבו הוא מתחיל לעוות.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
זה לא מסוכן לסאב. ההספק הנ"ל מתקבל בפתיחת הגיין למקסימום. מה שאתה ממש לא חייב לעשות. יתרה מכך, מגבר שלא צריך לתת את שיא ההספק שלו, מתחמם פחות (מרווח נשימה יותר גדול), ואתה גם לא מגיע לתחום שבו הוא מתחיל לעוות.

תוכל בבקשה להסביר קצת , איך הגעת שגיין שולט על הספק המגבר ?

גיין זה לא עוצמה !!!

גיין תפקידו להתאים מתח יציאה של רדיו דיסק למתח כניסה של מגבר

:shock2::snipersmi
  • תוכן חדש...