Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

חיברתי מקודם את הרדיו לרכב וכשבאתי לחבר את כבל ה + לרדיו הוא נגע בטעות בגוף הרדיו.

בדקתי פיוזים אין שום דבר שרוף. יכול להיות שהרדיו נשרף ? כמה עולה תיקון לכזה דבר ?

תודה.

עליתי על הבעיה תודה בכל זאת.

**להבא במקום לרשום נמוך ונסתר שהבעיה נפתרה, שנה את ההודעה.

הפעם הדגשתי עבורך **

פורסם

ניסית להפעיל את הרדיו? בדקת - לא תמיד הנזק מספיק להיעשות כשזה קורה.

לפעמים גם לוקח זמן לרכיבים להתחמם לפני שהם נשרפים - אולי אין בכלל נזק.

ניתקת את הכבל של המצבר או שהיה ניצוץ?

בכל מקרה אם הפיוז שלם - הייתי מנסה לחבר את המכשיר - במקרה הכי גרוע הוא לא ידלק.

ולגבי פיוזים - יש מצבים בהם הפיוז נראה תקין, אבל הוא בעצם שרוף - ויש מצבים יותר מתסכלים שבהם הפיוז נראה תקין, המכשיר נדלק אבל ברגע שאתה מנסה להגביר - המכשיר נכבה - ראיתי גם את זה קורה - פעמיים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעייה חדשה:

עכשיו שנסעתי ברכב הרצתי את השיר קדימה והמסך התכבה, כשעזבתי את הכפתור הוא נדלק שוב ושוב שלחצתי להריץ המסך התכבה ושעזבתי הוא נדלק. אחרי פעמיים שלוש זה הפסיק והמסך לא מתכבה. זה יכול להיות בגלל הקצר ?

פורסם

כשיש לי בעיה עם המנוע של הרכב, אני לא רץ לקחת פטיש וראצ'ט אלא נוסע למוסך שלי.

למה?

כי אין לי ידע של מכונאי.

מבין?

אם לא, אני אתן לך רמז:

הצלחת להרוס את ה HU (נניח חלקית)

סע כבר לאיזה מתקין לאבחן לך בעיה ולפתור אותה.

זה ברור שמה שאתה עושה לא תקין.

אין לך את הידע הדרשו - וזה בסדר, אבל אל תהרוס לעצמך..

פורסם

סבבה הבנתי. אני אלך מחר לבדוק. אבל שהיה קצר הפיוז נשרף יכול להיות שנהיה נזק לרדיו ?

כי מה שתיארתי פה שהרצתי את השיר והמסך התכבה זה קרה פעם אחת. מה זה יכול להיות ?

תודה רבה !

פורסם

האם המכשיר חדש או משומש? היה מאוד עוזר אם היית רושם איזה מכשיר, איזה דגם, איזה אוטו ואיזה שנה.

בכל אופן, יתכן והפנל לא יושב במקום כראוי, או שהמגעים לקויים בחלקם.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אבנר, תפסיק להפליץ.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם אתה חושב ככה אז תהנה נשמה .. שיהיה רק לבריאות. רק אל תזרוק יציאות כאלה סתם למה זה דיבור מגעיל ולא חשוב שאתה לא מכיר אותי אל תסתלבט ותדבר יפה אנחנו לא ילדים.

פורסם

ניתן לסכם בהצעה שאם הבעיה תחזור על עצמה, גש לזה שמכר לך את הרדיו , אני מקווה שיש אחריות, רשמת שהוא בן פחות משנה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...