Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

השבוע כנראה אצטרך ללכת לבית משפט פעם ראשונה בחיי

מדובר על תאונת דרכים שקרתה אי שם לפני שנתיים וחצי.

במקרה המדובר נסעתי בנתיב שמאלי כאשר רכב התפרץ לנתיב שלי ובלם בפתאומיות בכוונה.(מהסיבה שלא נתתי לו לעבור כאשר הוא צפצף לי עם אורות גבוהים וצפר לי - נסעתי רק 100 בנתיב השמאלי)

כתוצאה הצלחתי לברוח מתאונה במרכז הרכב אבל פגעתי בפינה האחורית שלו וכתוצאה מכך שברתי פנס ולרכב מלפני ניזוק קצת בפגוש.

עצרתי להחליף פרטים אבל הבן אדם (נער) מולי לא רצה להזדהות אלא רק את הפרטים שלי. (ועוד איים עלי, ואמר שאני אחכה איתו תכף יגיעו מהמשפחה שלו ונראה מה יהיה...)

נכנסתי חזרה לרכב ונסעתי, גם כי פחדתי.

ביום ראשון כאשר הלכתי להגיש תלונה הסתבר שבמשטרה אבא של הנער טען שהוא נהג ובכך שיקר.

כיום הבנתי מהעו"ד שלי שהצד השני שטבע אותי מודה בשקר.

אני חושב שהנער היה ללא רשיון...

אשמח להמלצה איך להתנהג במשפט?

האם השופט מתייחס רק לעובדות או גם לנסיבות?

האם להציג את העובדה שאני סטודנט?

תשמעו חשוב לי לתת לאנשים נוכלים להבין שהם לא יכולים לעשות מה שבא להם, אבל האם אני לוקח סיכון על עצמי?

אשמח לתגובות.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אמרת שיש לך עו"ד.

נראה לי שהוא הסמכות הכי טובה להתייעץ איתה בנושא.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דבר ראשון אין לך מה לחשוש אתה הצודק בסיפור, דבר שני אם יש לך עו"ד הוא ינחה אותך, גם אני לפני שהופעתי בבית משפט העו"ד ישב איתי מחוץ לאולם ותידרך אותי.

אל תתרגש זה העבודה של העו"ד לתדרך אותך.

פורסם

השופט מתרכז בהכל- גם בעובדות וגם בנסיבות שבמקרה דנן הם מהותיות....

ציין שאתה סטודנט אם אתה חושב שזה מוסיף וכמו שכבר נאמר- התייעץ עם עו"ד כי בשביל זה יש כל כך הרבה...

לא בשביל להצדיק אותו חס וחלילה אבל למה לא נתתה לו לעבור אם הוא סימן לך? על זה מדובר פה רבות....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
השופט מתרכז בהכל- גם בעובדות וגם בנסיבות שבמקרה דנן הם מהותיות....

ציין שאתה סטודנט אם אתה חושב שזה מוסיף וכמו שכבר נאמר- התייעץ עם עו"ד כי בשביל זה יש כל כך הרבה...

לא בשביל להצדיק אותו חס וחלילה אבל למה לא נתתה לו לעבור אם הוא סימן לך? על זה מדובר פה רבות....

עידן

יש לי עו"ד, רציתי לדעת כיצד עליי להתנהג..

הייתי באמצע עקיפה, והבן אדם הגיעה מאחורה במהירות גבוהה מאוד, ולאחר מכן החליט להעניש אותי (כנראה..) בכך שדפק לי ברקס בפנים.

פורסם

סבבה איש, מי שמנסה להעניש סופו שיענש....

בהצלחה במשפט

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כמו שהבטחתי

אני מעדכן,

מסתבר שהם לא ציפו שאני אלך כל כך רחוק איתם - עד המשפט. חשבו שאני אוותר ואשלם להם.

בכל מקרה לפני הדיון דיברתי אם העורך דין והבנתי שהוא חפר קצת בחברת הביטוח ולנער לא היה ביטוח,

בעקבות הדיווח - חברת הביטוח פתחה חקירה פנימית וכרגע מתנהלת חקירה פלילית נגד בעל הרכב (זה שנתן עדות שקר במשטרה).

לאחר שעורך דינו של המתלונן נגדי הבין את כל הסיפור הציע למרשו "לסתום את הפה וללכת הבייתה"

בכל מקרה, מה שנסגר, שכל אחד הלך לדרכו.

לפני שופט לא יצא לי לתת עדות.

סוף טוב - הכל טוב.

פורסם

פורום משפטנים נהיה פה בזמן האחרון...

התובע הסכים למחוק את התביעה (כפי שכנראה קרה), לא ייראה סביר בעיני השופט הממוצע לדרוש הוצאות, ורוב השופטים ינפנפו את הטענה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

1. לאמת לא יכלו, אבל האבא מעולם לא ראה אותי, ולא היה יכול לזהות אותי. חתמתי שאני מוכן להיבדק במכונת אמת - מה שהוא לא הסכים לעשות.

2. RK סיכם את מה שהעו"ד שלי אמר. לנער היה רשיון נהיגה אבל לא היה לו ביטוח מקיף - כך שאביו לקח את זה על עצמו.

לדעתי הוא היה מטומטם שפתח את תיבת הפנדורה הזאת. אני בזמנו הייתי מטומטם שנתתי לעצמי להתעסק עם מטומטם (היה לפני שנתיים וחצי - הייתי עוד צעיר)

אגב המקרה קרה ביום שישי בצהריים והנער שנהג היה איך לא, חייל - מזכיר לי איזה נושא שרץ פה במקביל.

פורסם

לא ברור לי דבר אחד, מדוע הם בכלל שיקרו שהנער לא נהג גם אם אין לו ביטוח, הריי אתה אשם בתאונה, אז מה הוא צריך ביטוח, לצורך העיניין הוא יכול לתבוע ולהגיד קפצה לי כיבשה לכביש ובלמתי, מבחינת השופט אתה מאחורה הוא מקדימה, אם לא תוכיח שהוא נסע רוורס בכביש מהיר אתה אשם,

מוזר מאוד העיניין הזה

פורסם
לא ברור לי דבר אחד, מדוע הם בכלל שיקרו שהנער לא נהג גם אם אין לו ביטוח, הריי אתה אשם בתאונה, אז מה הוא צריך ביטוח, לצורך העיניין הוא יכול לתבוע ולהגיד קפצה לי כיבשה לכביש ובלמתי, מבחינת השופט אתה מאחורה הוא מקדימה, אם לא תוכיח שהוא נסע רוורס בכביש מהיר אתה אשם,

מוזר מאוד העיניין הזה

בכל מקרה אסור לו לנהוג.

אני לא אשם במאה אחוז הפגיעה הייתה בפינה של הרכב ולא בדיוק מאחורה. (עקף אותי מימין חתך חזרה לשמאלי ובלם)

עקיפה מצד ימין אסורה לפי החוק!

לגבי כבשה, אז כבר אולי פלסטיני, כי באזור כלא השרון לא יצא לי לראות כבשים לאחרונה.

הגיעה אליי ה.פ ששאלה האם מדובר בסקסו, אז אני ארגיעה ואומר שלפני שנתיים הייתה ברשותי 106 XS ולא הסקסו.

פורסם

למה אסור לו לנהוג ? ביטוח חובה תופס הריי על כולם (סעיפים 1,3,7) ביטוח מקיף\צד ג' זה בעיה שלו מול בורא עולם והמנהל בנק (במקרה של תאונה)

אם יש לו רישיון בתוקף ולרכב יש ביטוח חובה - הוא יכול לנהוג מבחינה חוקית ואין לו מה להסתיר את זה שהוא נהג, סתם נלחץ כנראה...ועשה טעות, שגרמה לו לספוג הוצאה שכל אחד אחר לא היה סופג

• תוכן חדש...