Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משו באיזור פ"ת...

כמה יכול לעלות לי כיוון מערכת באוטופרט לדוגמא?

צריך לכוון תההתחלה

HU מגבר 4 ערוצים ומונו!

תודה לעוזרים!

פורסם

אם אין לך ידיים שמאליות, אני ממליץ לך לעשות את זה בעצמך.

אני עשיתי בעצמי ואני מרוצה, ואני יודע שאם מישהו אחר היה מכוון לי לא היתי מרוצה.

לגבי איך מכוונים תעשה חיפוש.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

את האנשים בארץ שיודעים לבצע כיוון מערכת אמיתי ניתן לספור על יד אחת.

כל מקום אחר שתלך אליו לא שווה את הסכום שידרשו ממך.

נסה לכוון לבד, או אם אין לך ידע - בוא לאחד המפגשים ומישהו בטוח יוכל להסביר ולעזור לך בכיוונים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבעיה שכשהייתי בתומקאר כיוונו לי ככה על רגל אחת ושמעו יפה אבל היה חסר לי משו וניסיתי לגעת ולנסות לסדר את זה בעצמי ועוד יותר הרסתי :)

ואני לא זוכר איך זה היה ובעקרון הוא כיוון רק דרך הHU ואני רוצה שיעשו לי כיוון כללי על הכל לעבור על המונו על המגבר 4 ערוצים ועל הHU ואולי יש אפשרות להוסיף קרוס אקטיבי

פורסם

יעלה לך לא יותר ממאה שקל אלא עם נפלת על אדם עושק

ובאמת כדאי לך לכוון בעצמך ככה גם תכוון לפי איך שאתה אוהב משמע האוזן שלך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
יעלה לך לא יותר ממאה שקל

לזה בדיוק התכוונתי בתגובה הקודמת שלי.

כיוון מערכת לוקח בין חצי יום (רק כדי למצוא פאזות) לבין כמה ימים של משחקים עם זוויות שונות לטוויטרים בעיקר. אתה באמת חושב שזה יעלה 100 ש"ח?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חולק עלייך איתמר, פאזות זה עניין מהיר מאוד אם אין בי אמפ וגם אז זה עניין של עוד עשר דקות- למי שמנוסה, רוב המתקינים לא מכירים את המושג פאזה

גיין זה גם עניין של התאמה

זוויות - תלוי במבנה הרכב

שוב, לאדם מנוסה זה עניין של שניה בשביל להבין שהפאזה הפוכה בין הטוויטר למיד או בין מיד למיד נגדי

למרות שכיוון ספציפי לטעם שלך יכול לקחת הרבה זמן אם אתה לא יודע מה אתה מחפש

אבל מאה שקלים זה מעט מדיי

300-250 לכיוון טוב עד טוב מאוד אצל מקצוען במידה ויש לו זמן ,הוא לא פלצן

לדעתי עדיף שתבוא למפגש , יש לא מעט אנשים מבינים שישמחו לעזור

פורסם
חולק עלייך איתמר, פאזות זה עניין מהיר מאוד אם אין בי אמפ וגם אז זה עניין של עוד עשר דקות- למי שמנוסה, רוב המתקינים לא מכירים את המושג פאזה

נראה אם יש לך אומץ להגיד את זה ליאריק בפרצוף :lol:

פורסם

בזמנו כיוונתי פאזות עם יאריק ברכב שלי, לא לקח יותר מ10 דקות (ממש כבר לא הייתי מאופס עם הטוויטרים שמאז כבר הוחלפו פעמיים)

מה שכן שנינו לא שמענו פאזה הפוכה בוופר בגלל שהתחרשנו כבר

פורסם
את האנשים בארץ שיודעים לבצע כיוון מערכת אמיתי ניתן לספור על יד אחת.יש המלצות ספיציפיות ? אני אשמח לשמוע . גם בה"פ . כי אני כנראה לא אעשה את זה לעצמי (אני לא ממש בטוח בעצמי לזה )

כל מקום אחר שתלך אליו לא שווה את הסכום שידרשו ממך.

נסה לכוון לבד, או אם אין לך ידע - בוא לאחד המפגשים ומישהו בטוח יוכל להסביר ולעזור לך בכיוונים.

איתמר.

והמפגשים זה לא אופציה בשבילי

בברכה יהודה

פורסם

אין בעלי מקצוע רבים מיומנים בסאונד (לא רק בהתקנה ,כי אם גם בשמיעה)

בודדים יגיעו לרמות ולכיוונים מקצועיים באופן אופטימלי ומקסימלי.

ישנם מתקינים רבים שבטוחים שהם מהטובים (בתיכנון בסיסי וכיווני מערכת בסוף מעבר להתקנה עצמה), והם לא, הם פשוט לא מבינים זאת/מדחיקים זאת/"משחקים אותה".

כיוון מערכת סטריאו קיימת לרמה של עד 85 אחוז מיכולתה יתבצע על ידי מקצוען בזמן קצר מאוד, לעיתים עניין של דקות ספורות בלבד ופחות, זאת בתנאי שאין טעויות בהתקנה, כאשר מרגע התכנון הבסיסי לפני הגישה לאוטו, תוך מהלך כל ההתקנה , החל משלב החשמל של המערכת ועד התקנה ללא טעויות סאונד ואחרות.

להגיע לרמה של 100 אחוזים או כמעט 100אחוזים תפוקה מהמערכת מחד, ולרצון בעל הרכב מאידך, תוך בדיקת כל סוגי המוסיקה העקריים שהוא שומע, ובתנאי שההתקנה מבסיסה איכותית וללא טעויות, עלולה להגיע למס' שעות, ויש לזכור שבעל המקצוע צריך לתת לאוזניו גם מנוחה.

באם מדובר בתיקוני פאזות ו/או שינויים בצורת ההתקנה של המערכת הקיימת, הדבר יקח זמן רב עוד יותר.

מגיע שלב כפי שציין "שרגאמן" שגם מקצוען יפסיק לשמוע, או נכון יותר ,יחשוב שהוא שומע טוב כשהוא כבר לא.

מקצוען צריך לדעת מתי להפסיק לכוון.

בעברי, ברוב רובם המכריע של ההתקנות שבצעתי ,השארתי את הרכבים לחניית לילה במוסך כדי שאת הכיוון אמשיך בשעה 06.00 בבוקר שלמחרת לאחר הקפה הראשון (ובזמנו גם הסיגריה..) , כשאין אף לא בן אדם אחד בסביבה ושום רעש סביבתי.

הרכב לא היה חוזר באותו היום לבעליו גם אם ההתקנה עצמה היתה מוכנה למעט מקרים של התקנה פחות מבסיסית.

לצערי מתקינים מסיימים את הרכב אחהצ או בערב שלא לדבר על הלילה, ותוך דקות המערכת מכוונת...

להתרשמותי מ"הסטנדרטים" הקיימים בארץ (לא אצל כולם כמובן), רמת המערכות ו"תפוקתן" לא עוברת 85 - 80 אחוזים ממה שבאמת ניתן להוציא מאותה המערכת שמותקנת להם באוטו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גיין זה גם עניין של התאמה

זוויות - תלוי במבנה הרכב

שוב, לאדם מנוסה זה עניין של שניה בשביל להבין שהפאזה הפוכה בין הטוויטר למיד או בין מיד למיד נגדי

אפשר להסביר לי בבקשה את הדברים הבאים?:

1. מזה פאזות?!..

2. למה אתה מתכוון שפאזה הפוכה בין טוויטר למיד או הדבר השני? (אתה מדבר על ה-"+" של שתי המדוברים??) או מה?

תודה

• תוכן חדש...