Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר לטיפול הכולל החלפת שמן סינטטי מלא (בלבוליין -משהו כזה)של החברה ופילטר שמן מקורי במוסך בחיפה מורשה חברה ב- 460 ש"ח האם זה מחיר הגיוני וכדאי, או שעדיף לבצע את הטיפול במוסך שאינו מורשה חברה?

הרכב כמובן בנזין 1600 סמ"ק.

תודה

פורסם

בגדול המחירים שהוא מציע הם:

שמן מנוע 200 ש''ח

פילטר שמן 60 ש''ח

פילטר אויר 50 ש''ח

עבודה 150 ש''ח

אין פה כל כך משחק.... מה הוא מרויח? מה הוא מחליף, הסביר לך? הייתי בודק את הענין של השמן הסינטטי, במידה וזה לא סינטטי מלא אז מחירו 100 ש''ח ולא 200.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

רשמתי סינטטי מלא ופילטר שמן מקוריים של החברה.ללא פילטר אויר.

רציתי לשאול שאלה נוספת.

נאמר לי שהוראות יצרן לשמן סינטטי מלא.האם ניתן להסתפק בחצי סינטטי ?

תודה

פורסם
קיבלתי הצעת מחיר לטיפול הכולל החלפת שמן סינטטי מלא (בלבוליין -משהו כזה)של החברה ופילטר שמן מקורי במוסך בחיפה מורשה חברה ב- 460 ש"ח האם זה מחיר הגיוני וכדאי, או שעדיף לבצע את הטיפול במוסך שאינו מורשה חברה?

הרכב כמובן בנזין 1600 סמ"ק.

תודה

שמן ליקווי מולי סינטטי מלא עולה 120 שח.

פילטר מקורי של מאן עולה 40 שח.

סה"כ יוצא - 160 שח.

460 פחות 160 = 300 שח.

300 שח עבודה, זה מחיר יקר.

פורסם
רציתי לשאול שאלה נוספת.

נאמר לי שהוראות יצרן לשמן סינטטי מלא.האם ניתן להסתפק בחצי סינטטי ?

תודה

כן, ניתן, אבל עדיף 5-40 סינטטי מלא

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

היום רכשתי ליקווי מולי שכולל בתוכו את התוסף mos2 (שאני ממש לא יודע מה תפקידו )

עלה לי 100 שח ביצחק שדה

פורסם

אז ככה:

יש לי הצעה

1. ממוסך מורשה שליין ובניו מקרית ביאליק-(מישהו מכיר ?) להחלפת שמן סינטטי מלא של מוביל תקן 502 ופילטר שמן ובדיקת בלמים ב- 420 ש"ח כולל מע"מ.

2.ממוסך רון בצק פוסט המומלץ ע"י רפי לין לאותה עבודה וחלפים ,רק ששם הוא ישים לי חצי סינטטי של חברת arel ובמחיר של 250 כולל מע"מ.

מה עדיף? עד כמה עקרוני ההבדל בין חצי סינטטי וסינטטי,אני יודע שעדיף אך במה זה מתבטא? מצד שני בעלי מקצוע אומרים שאפשר להשתמש בחצי סינטטי ללא חשש .

פורסם

תודה לכל העונים.

עידכון-בשעה טובה עשיתי את הטיפול (הראשון מאז שהרכב ברשותי מלפני חודשיים) במוסך שליין ובניו מורשה קונצרן פולקסוואגן בק. ביאליק.בעל הבית בחור נחמד מאוד ועושה רושם אמין.

הטיפול כלל:החלפת שמן סינטטי מלא 5w40 של מוביל( 5 ליטר ), פילטר שמן מקורי, פירוק גלגלים ובדיקת בלמים, פלאשינג( מעבר מחצי סינטטי למלא ובשביל הפינוק ), סריקת מחשב, הוספת נוזל שמשות.

עלות- 480 כולל מע"מ.אני חושב מחיר הוגן לכל הדעות (אם קצת מו"מ להנחה).

פורסם
שמן ליקווי מולי סינטטי מלא עולה 120 שח.

פילטר מקורי של מאן עולה 40 שח.

סה"כ יוצא - 160 שח.

460 פחות 160 = 300 שח.

300 שח עבודה, זה מחיר יקר.

ליקווי מולי 5 ליטר סינטטי מלא ב-120 ש"ח?!

איפה ראית מחיר כזה?

נראה לי אתה מתבלבל במשהו...

פורסם

מחיר הוגן...תלוי למי.

480 ש"ח על החלפת שמן + פילטר שמן.

היית נכנס לסיכה בתחנת דלק ומחליף את אותו הדבר או אפילו עם שמן איכותי יותר כדוגמאת קאסטרול סינטטיק, במחצית מחיר.

אה, שכחתי, הוא גם בדק ברקסים.....

פורסם
ליקווי מולי 5 ליטר סינטטי מלא ב-120 ש"ח?!

איפה ראית מחיר כזה?

נראה לי אתה מתבלבל במשהו...

בפתח תקווה, ליד התחנה המרכזית, שם זה עולה 120 שח.

לא זוכר את שם החנות, אבל יש שם כמה חנויות של חלפים,

אחת ליד השניה.

פורסם

הבחור מהקריות אז אין טעם להמליץ לו על חנויות במרכז.

באיזור הצפון ניתן למצוא שמנים סינטטים של רויאל-פרפל (קריית טבעון) ולהביא אותם איתך לטיפול במוסך.

מחיר החלקים סביר, אל תמלא נוזל שמשות במוסך,הם גובים לפחות 10-20 ש"ח על זה - שאפשר לקנות אפילו באוטודיפו גלון במחיר זול יותר. בדקו גם חופשים/תושבות/תאורה וכו' או רק בלמים?

פורסם

יש חנות בצומת קריית אתא שמחזיקה ELF, יש עוד אחת 5 דקות הליכה משם- מזחל חלפים שמחזיק ACDELCO, ויש עוד כמה בסביבה.

בכל אופן, שמן אמור לעלות לך 100-150 שקל לכל היותר, ואני מתכוון לשמן איכותי סינטטי מלא, ויישאר לך ממנו קצת בספאר אם תזדקק להוסיף או משהו בסגנון.

פורסם

האריזות הן בד"כ של גלון, כלומר 4.5 ליטר לערך. מחיר גלון כזה יעלה להערכתי 150 ש"ח וצפונה לשמנים מעולים. 120 ש"ח ל 5 ליטר נשמע לי זול עד חשוד.

• תוכן חדש...