Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר כל נסיעה ארוכה למשל ירושלים- נתניה (זה קורה לי תדיר)הרכב לא מניע ולאחר זמן ארוך נגיד שעה או אולי קצת פחות מתניע כרגיל,

מה שאני שומע כשאני מנסה להתניע זה כמו תקתוק קטן וזהוא ז"א שהסטרטר אפילו לא מגיע למצב שהוא מנסה או משהוא כזה הוא פשוט לא נכנס לפעולה,

ואני מדגיש שזה קורה רק אחרי נסיעה ארוכה ורציפה אף פעם לא קרה לי בעיר או אפילו בינעירוני קצר

אם משהוא יכול לשפוך אור על התעלומה (מבחינתי)אודה לו מאוד

תודה מראש

ישראל

שככתי לציין: הרכב המדובר הוא רנו קליאו שנת 95

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

מה שהבנתי זה שאם אתה נוסע נסיע ארוכה ברכב ואז מכבה את המנוע ואז מנסה להניע הרכב לא מניע ואתה שומע תיקתוק כזה קטן?

אם כן זאת התשובה ככל הנירא:

פשוט בנסיע ארוכה המנוע מיתחמם ויחד איתו כל החלקים שמורכבים במנוע מיתחממים וכמובן גם הסטרטר מיתחמם ואז שאתה מנסה להניע והסטארטר חם אז אתה לא יכול להניע כי הוא כניראה עומד לישבוק חיים כי הסלילים שלו בפנים כניראה שרופים..

ואחרי שהמנוע מיתקרר קצת אתה יכול להניע? אם כן כניראה שזאת התשובה.

אתה צריך לעשות נסיעה ארוכה ואז לא לכבות את המנוע עד שתיסע ישר לחשמלאי ותראה לו את הבעיה על חם.

פורסם

המנוע מתחמם הרבה יותר בנסיעות קצרות בתוך העיר ודווקא בנסיעות ארוכות המד חום מראה שהמנוע הרבה יותר קר מאשר כשאני נתקע באיזה פקק מעצבן בירושלים

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

בסדר לא משנה מתי הרכב מתחמם פשוט תיגרום לבעיה הזאת לבוא כדי להראות לחשמלאי את הבעיה ואז תסביר לו את זה.

ויש לבצע בדיקה מקיפה למצבר ולאלטרנטור כדי לשלול בעייה של חוסר טעינה/מצבר לא תקין.

פורסם

קיימות מס' אפשרויות:

יש לבדוק מגעים על המצבר

יש לבדוק את המצבר עצמו

יש לבדוק האם מגיע פקודה מס' 50 מלאה (תקינה ) לסטרטר עת נסיון הנעה

יש לבדוק שאר מפלי מתח

לבסוף יש לבדוק את הסטרטר. לדעתי הבעיה דווקא בסטרטר, ואולי ממסר יעזור לתקופה מסויימת או אף ארוכה באם יש מפלי מתח בפקודה מס' 50 .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...