Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

רק הערה להל"ן שסתום שיעורי לא קיים במשאבה המרכזית או על הקווים מפני שבבילמי דיסק הוא לא נחוץ.

הוא קיים רק לבלמי תוף.

-סתם בשביל הנוסטלגייה של מנהלי המוסכים מי זוכר את התשובה שהבוחן רוצה לשמוע על השסתום הנ"ל?

אני אזכיר את השאלה- מדוע המהנדס התקין שסתום זה במע" ?

שבת שלום.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

שלום חיים

התשובה להתקנת שסתום לחץ שיורי במערכת בלמי תוף הוא השארת לחץ בצנרת הבלימה כדי להתגבר על לחץ הקפיצים ולהקטין את המרווח בין הסנדל לתוף.

בברכת שבת שלום,אורן בן סימון

פורסם
שבת שלום לכולם.

רק הערה להל"ן שסתום שיעורי לא קיים במשאבה המרכזית או על הקווים מפני שבבילמי דיסק הוא לא נחוץ.

הוא קיים רק לבלמי תוף.

-סתם בשביל הנוסטלגייה של מנהלי המוסכים מי זוכר את התשובה שהבוחן רוצה לשמוע על השסתום הנ"ל?

אני אזכיר את השאלה- מדוע המהנדס התקין שסתום זה במע" ?

שבת שלום.

שלום.

בלי השסטום לא תוכל לנפח ולנקז אויר ממערכת הבלמים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שבת שלום לכל החברים.

כל התשובות נכונות אך בכל זאת נכשלתם במבחן.

השאלה היא מדוע המהנדס התקין ברכב שסתום זה?

התשובות שנתתם הם תוצאתיות לשסתום.ולא הכוונה המקורית של השסתום.

הכל ברוח טובה כן.

בברכה.

חיים.

פורסם
שלום.

בברכה בני ל.

לא רציתי להתערב, אבל בני, אתה לא צודק. באופנועים אין שסתום כזה, וגם במכוניות עם מע' בלימה של דיסקים בלבד אין שסתום כזה. הכוונה היא לא לשסתום החד-כיווני שמובנה במשאבת בלם, כן? זה משהו אחר..

פורסם
לא רציתי להתערב, אבל בני, אתה לא צודק. באופנועים אין שסתום כזה, וגם במכוניות עם מע' בלימה של דיסקים בלבד אין שסתום כזה. הכוונה היא לא לשסתום החד-כיווני שמובנה במשאבת בלם, כן? זה משהו אחר..

שלום.

אם היתה קורה את כול השאלה לא היתה כותב את מה שכתבתה.

הנה ציטוט מהשאלה אכשו תסביר לי מה לא נכון או תפצה אותי בה 2 ארטיקים ומלפפון אחד!!!

שבת שלום לכולם.

הוא קיים רק לבלמי תוף.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אם היתה קורה את כול השאלה לא היתה כותב את מה שכתבתה.

הנה ציטוט מהשאלה אכשו תסביר לי מה לא נכון או תפצה אותי בה 2 ארטיקים ומלפפון אחד!!!

שבת שלום לכולם.

הוא קיים רק לבלמי תוף.

בברכה בני ל.

עכשיו הבנתי למה התכוונת.. הכוונה שלך היתה "אי אפשר לבנות לחץ במערכת", לא "אי אפשר לנקז", כי ניקוז וואקום עדיין יעבוד, אבל לחץ לא יהיה, כי הרפידות לא יגיעו לתוף בלחיצה.

אוקיי, ארטיק עליי :)

פורסם

לילה טוב.

jack R1 אתה כותב שטויות ( לא להעלב) השאלה היא קשה ואולי אתה לא בעל מקצוע ועלול לבלבל אחרים בכל זאת זו מע בלמים והפורום הנ"ל הוא רציני.

מה אתה אומר בני נעביר את השאלה לפורום T.T ?

בברכה.

פורסם
לילה טוב.

jack R1 אתה כותב שטויות ( לא להעלב) השאלה היא קשה ואולי אתה לא בעל מקצוע ועלול לבלבל אחרים בכל זאת זו מע בלמים והפורום הנ"ל הוא רציני.

בברכה.

לא נעלבתי, אם תסביר, איפה ראית שטויות.

זה מה שכתבתי, בקצרה: גם אם תעיף שסתום לחץ שיעורי מבלמי תוף (אלה שהוא קיים בהם), תוכל למלא את המערכת בנוזל ולנקז אויר. אבל היא לא תעבוד.

פורסם

אתה קצת חדש כאן, אז אתה עוד לא מכיר את המדיה הזו, אבל אין כאן אף בעל מקצוע שעוד לא התנסה בתגובות טכניות של גולשים ששמות בכיס הקטן ידע של אחוזים גדולים מאוד מה"מקצוענים" בתחום.

• ספונסר פורום
פורסם
שלום.

בברכה בני ל.

בנגו ,מה זה קשור יש המון מערכות בילמי תוף ללא השסתום הנל .

התשובה כפי שכתב אורן ,שסתום לחץ שיורי קיים כדי לדרוך את המערכת לקראת הבלימה הבאה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שלום לכולם.

חנן האם תשובתך היתה מופנת אלי?

במידה וכן אני מתנצל אם פגעתי במישהו א"ג המדייה.זו לא היתה כוונתי .

לגבי השאלה -שוב זה רק סימפתום של השסתום הנ"ל ולא תפקידו העקרי שלשמו הוא הותקן במע".

השאלה היא רצינית וגם תשובתה .

בברכה

פורסם

לחברים

תפקיד השסתום השיורי המותקן בקו הבלימה הנעזר בבלמי תוף ,הוא לתגובת דוושה בלם מהירה ,על ידי שמירת לחץ שיורי בקו ,והקטנת מרווח סנדלי הבילום מתוף הבלימה

ולבני ,אני חושב שתרד מעניין הארטיקים ,תתחיל עם מלפפונים עדיף:-)

יגאל

פורסם

כן, חיים, הפניתי את התגובה שלי אליך. אמנם דיברת לגולש אחר, אבל הקפצת לי פיוז שקשור לפורום הTT .

דניאל כבר מכיר את ההשגה שלי בנושא הזה. אני לא מבין איזו סיבה יש שגולשים רגילים לא יהנו מהידע הטכני שקיים שם, או שאתה תרצה להעלים את המשך הדיון המעניין בנושא השסתום השיורי מעין כל הגולשים.

אין כאן עניין של עלבון. בטח לא לי. אני עברתי מתחום החובבנות לתחום המקצוענות, ואני גולש בTT, אבל הפגיעה במידע החופשי מפריעה לי.

• תוכן חדש...