Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יותר חשוב THE LOOKS OR THE HOOKS ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין על שילוב.

djo-alfa-back_right.jpg

גם יפה וגם אופה.

צודק, אבל למה בלבן???

כי זה לא מתלכלך כל כך הרבה !!! :idea:

STAAAAM

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

כן ואני בטוח שאם היו נותנים לכם לבחור בין Z3 לראלי הייתם בוחרים בראלי.

איזה חאפרים, לא הייתם מסתכלים על הראלי או אפילו או על ה 306GTI\S16 לשניה והייתם חוטפים את ה Z3 .

פורסם
כן ואני בטוח שאם היו נותנים לכם לבחור בין Z3 לראלי הייתם בוחרים בראלי.

איזה חאפרים, לא הייתם מסתכלים על הראלי או אפילו או על ה 306GTI\S16 לשניה והייתם חוטפים את ה Z3 .

אני הייתי בוחר ב-306GTI על Z3 עם מנוע 1.8/1.9.

2.8/3.0 ו-M רודסטר זה כבר סיפור אחר :twisted:

פורסם
לדוגמא: בחורות שהפעם הראשונה שלהן הייתה בגיל 13 בתוך "צפרדע" של זבל - נוטות להמשך לבעלי 106 ראלי

עידן !! , לא יפה לדבר ככה.. לפחות הבנתי שהיא נהנתה.

:twisted:

בכל מקרה לי חשוב מאד מאד מאד החיצוניות של הרכב , אני לא אקנה רכב

שלא נראה לי ,( בגלל זה אני בחיים לא אקנה 205 ) האוטו שלי תמיד יהיה נקי

ומצוחצח , לא יהיו בו שריטות או מכות שלא תוקנו ( שיש כסף ) ותמיד פנים האוטו

יהיה נקי ומסודר.

מה שווה יותר בעיני , המראה או הביצועים? .. תלוי.

אם מדובר לדוגמא על רודסטאר כמו TT לעומת מכונית כמו אלפא GTA כמובן

שאני אעדיף את ה TT אפילו משומשת .

במקרה הזה שיקולי המראה עשו את שלהם .

לסיכום , יופי של אוטו הוא דבר חשוב עבורי אך בהתאם גם ביצועים .

בכל מקרה כל רכב שיהיה לי יסבול מניקיון יתר - וכן יש דבר כזה.

כן, טוב ש-106 ראלי זה רכב כזה יפה ומקורי מבחינת עיצוב.... במיוחד MK1... ויסלחו לי כל חברי הפורום...... בעלי ה-106..... ראלי... :twisted: אבל אובייקטיבית - אם כל האהבה שלי לראלי - היא לא מהממת ביופיה... בדומה ל-AX GT או כל רכב אחר מהקטגוריה.. וזה לא שנעלבתי בשם ה-205 שלי, זה פשוט היה משהו מטופש לומר!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אצלי זה בעיקר המראה והמסביב ולא הביצועים, יש לי משהו נגד לקנות אוטו לפי הדף האחרון בספר רכב...

אחרי שנהגתי באוטו של חבר שלי שאתה פשוט לוחץ ומגיע ל130, היה לי יותר נחמד ליסוע באוטו שלי, שמבחינת הנהיגה עצמה וגם האיכות של שאר הדברים (חוץ מהמנוע) הוא לדעתי עולה עליו - וזאת למרות שאצלי יש 3+e הילוכים והוא לא סוגר 120 בפעם האחרונה שבדקתי

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

• תוכן חדש...