Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול כששטפתי את הרכב גיליתי פגיעה מוזרה בכנף ימין משמאל לגלגל הימני.

נראה כאילו מישהו ניסה להכניס לשם מברג וכופף את הפח.

ניתן לראות את זה בבירור בתמונות המצורפות.

השאלות שלי הם:

1. מדוע שמישהו ינסה את לעשות את זה ? זה לא נראה הגיוני שמישהו ידחוף לשם מברג...

2. הצבע במקום הפגיעה התקלף קצת. מה עלי לעשות כדי לתקן את זה וגם למנוע התחלת חלודה ?

תודה לעוזרים.

IMG_1435.jpg

IMG_1433.jpg

IMG_1432.jpg

IMG_1434.jpg

פורסם

אולי במוסך או בפנצ'ריה הרימו את האוטו מהמקום הלא נכון או שהאוטו קצת החליק מהג'ק. יתכן ?

עליה וירידה ממדדרכה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אולי באמת ירדת בפתאומיות ממדרכה גבוהה, או נסעת על במהירות על קרש, חתיכת ברזל, אבן, יכול להיות מיליון סיבות למה זה קרה!

אני רואה שהפלסטיק נכנס קצת לכיוון הדלת, תסדר אותו שיהיה ישר ואתה יכול לנסוע בראש שקט!

אתה תראה עוד הרבה שריטות חדשות על הרכב כל יום, מכיוון כשמחנה ליידך לא ממש אכפת לו עם הוא הולך להכנס לך בטמבון, דלת, גלגל או לא.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מוזר...לא זכור לי שעליתי על מדרכה ודפקתי משהו באוטו כנ"ל לא שנפגעתי ממשהו בכביש ותאמינו לי שהייתי שם לב כי אני שומר על האוטו ברצינות.

בכל אופן, תהיה הסיבה אשר תהיה, מה לעשות עם ירידת הצבע במקום הפגיעה ? זה מקום שיתחיל להחליד ומהר כי זה גם מאוד קרוב לכביש.

פורסם

אין הרבה מה לעשות עם זה תנקה עם פוליש תמרח שכבת ווקס ויש לך טיפת צבע של האוטו שלך בבקבוק לתקן שריטות אז תמרח אותו על זה.

פורסם

לחבר, אני הייתי מנסה לתקן באופן הבא:

1. יישור החלק - לנסות לכופף (בעדינות) את החלק התחתון בחזרה למקומו. באותו הזמן ללחוץ עם פלייר פטנט את הכיפוף (כדי ליישר אותו), את אזור הלחיצה יש למגן היטב עם בד עבה. יש לתת תשומת לב מיוחדת למיגון השפתיים של הפלייר פטנט.

2. אחרי שהחלק התיישר, יהיה קילוף קל של צבע מאיזור הכיפוף. מדובר באיזור פנימי שאיננו בולט לעין. תמגן אותו עם צבע יסוד ואח"כ עם צבע הרכב (אם אין לך תרכוש אצל פחח - זה לא יקר).

סבלנות, מחשבה תחילה ורגש בידיים - ואתה מחזיר את המצב כמעט לקדמותו.

בהצלחה ואנא עדכן.

פורסם

זה ממש לא נראה כמו משהו שנגרם כתוצאה מירידה ממדרכה. האם הרכב היה בתיקון פנצ'ר או במוסך התעסקו עם משהו באזור הגלגל? זה נראה כמו עבודה לא זהירה עם כלי מסוים. לא נראה שמישהו עשה את זה בכוונה.

פורסם
לחבר, אני הייתי מנסה לתקן באופן הבא:

1. יישור החלק - לנסות לכופף (בעדינות) את החלק התחתון בחזרה למקומו. באותו הזמן ללחוץ עם פלייר פטנט את הכיפוף (כדי ליישר אותו), את אזור הלחיצה יש למגן היטב עם בד עבה. יש לתת תשומת לב מיוחדת למיגון השפתיים של הפלייר פטנט.

2. אחרי שהחלק התיישר, יהיה קילוף קל של צבע מאיזור הכיפוף. מדובר באיזור פנימי שאיננו בולט לעין. תמגן אותו עם צבע יסוד ואח"כ עם צבע הרכב (אם אין לך תרכוש אצל פחח - זה לא יקר).

סבלנות, מחשבה תחילה ורגש בידיים - ואתה מחזיר את המצב כמעט לקדמותו.

בהצלחה ואנא עדכן.

מאיפה משיגים צבע יסוד ? גם אצל הפחח ?

פורסם
לדעתי זה אכן קרה מכלי ארוך כמו מברג, אולי ניסו להגיע לאור האיתות בכנף כדי לקצר אותו ולהשבית את האזעקה.

שאלת תם: לא יותר פשוט לעשות את זה מבחוץ על ידי הוצאת כל פנס האיתות מהכנף (כמו שמחליפים נורה).

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תודה על התגובות.

גנב רכב כנראה ממש דביל אם זה מה שקרה...

בכל אופן אני אנסה עם צבע יסוד וצבע רגיל אחרי זה ואעדכן.

פורסם

1. לדעתי מקור הפגיעה הוא לחץ שהופעל בתחתית הכנף, גרם לה להתכופף כלפי מעלה ולקיפול בקשת.

2. אני לא אתפלא אם יתברר שמדובר בנזק שנגרם די מזמן ורק עכשיו שמת לב לכך. לא מדובר במשהו כ"כ בולט לעין.

3. המפתח לתיקון הוא יישור הקיפול. את זה ניתן לעשות כפי שכתבתי בקלות יחסית בדרך של לחיצה שתשטח את האזור.

פורסם

כפי שדניאל כבר ציין, הפגיעה כנראה נגרמה ע"י מברג או כלי דומה, כשהמכונאי ניסה להכניס/להוציא את בטנת הכנף.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עוד דבר קטן ששכחתי לציין: יש להקפיד לצבוע את הכיפוף (כמובן שאחרי היישור) משני צדדיו.

ישנו צד גלוי וברור שאותו צובעים, בנוסף יש לבדוק את הצד הפנימי (תנסה עם מראה) כדי לוודא ששם אין קילוף צבע.

אים יתברר שיש צורך בתיקון פנימי, תנקה את המשטח היטב עם טינר לפני התיקון

• תוכן חדש...