Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד בטרם נרגענו מראלי ירדן יש לנו בסופ"ש הזה את ראלי סרדיניה .

ראלי סרדיניה הוא הסיבוב האיטלקי של אליפות העולם בראלי והחליף למעשה את סן-רמו כמייצג של ארץ המגף.

סן-רמו עבר ל-S-2000 , ובהצלחה יש אומרים.

ראלי סרדיניה הוא ראלי עפר קשה עם קטעים צרים ואיטיים לצד מספר קטעים מהירים ביותר.

פטר סולברג , סובארו אמר השבוע בהכנה לראלי כי הוא בהחלט רואה את עצמו מועמד לניצחון לאחר מספר ימי אימון עם האימפרזה WRC07 החדשה.

לעומתו אלוף העולם לואב אמר כי הוא מתחיל לחשוב על אליפות העולם ולא רק על ניצחון בראלי כזה או אחר.

להזכירכם, עד היום הצרפתי ניצח בכל ראלי עפר שנערך העונה ועוד לא הגענו לאספלט...

זו השנה הרביעית שהראלי נערך במתכונת הזו והוא כולל 340 ק"מ שמחולקים ל-18 קטעים מיוחדים.

היום, יום שישי ב-LEG הראשון יסעו הצוותים 6 קטעים של סה"כ כ-145 ק"מ , ביום שבת ב-LEG השני 142 ק"מ ואילו ביום ראשון לכבוד היום הולדת שלי הם יסעו רק 54 ק"מ .

תהנו

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מזל טוב

אבל לא יותר הגיוני שלכבוד יום הולדתך הם דווקא יעשו סופר ספיישל?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ב-WRC , ממש כמו אצל שטרן העסקים כרגיל וסבסטיאן לואב שולט ביד רמה בסרדיניה .

ההפרש שלואב סידר לעצמו והוא כבר של ארבעים שניות ומשהו כאשר במקום השני , שוב כרגיל, מרקוס גרונהולם ושלישי הירבונן .

לא התעסקנו בזה אתמול אבל מי שהפתיע ואולי בעצם לא הוא לאטבלה , הפיני הצעיר של פורד שיש שמועות חזקות שהוא יהיה המחליף של גרונהולם בשנה הבאה בפורד הרישמית , עושה רושם שהוא מתאמן טוב לתפקיד.

היניג סולברג , גם הוא בפורד נמצא במקום הרביעי , ראשון למשפחת סולברג. האח השני , נדמה לי שקוראים לו פטר...:wink: נמצא במקום השישי, חמישי ודואג להפרדת כוחות דני סורדו.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לא שכיח זה אנדרסטייטמנט רציני! נדיר ביותר לראות את לואב עושה טעות, ועוד במיוחד כזו שגורמת לפרישה מהתחרות. וזו הפעם השנייה השנה שהוא נופל ככה, מה שאומר שאולי אנחנו מתחילים לראות סדקים בשריון... בכל מקרה לטעמי זה רק פותח יותר את התחרות והופך אותה למעניינת. עם כל הצער שבדבר עבור לואב, כמובן :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בוקר טוב לכולם.

דובי ראלי נמשך עד שמגעים לסיומו :crazyeyes, וזו כבר הטעות השניה של לואב אחד בשוודיה, ועכשיו פה, נראה מה יקרה עכשיו לבטחון העצמי שלו, בראלי שוודיה הוא האשים את הנווט שלו באיחורים, בואו ונראה מה יהיה הסיפור שלו הפעם.

המשיכו לנהוג בזהירות, זלמן ממתין לתגובה שלך דני :-P

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני מזועזע...דמעות בעיניי :cry:

אבל עדיין אופטימי כי יש עוד הרבה מירוצים וגם טעויות של אחרים :oops:

אכן הטעות הזו יוצרת עונה מעניינת, עד מלחיצה - כבר אני רואה איך אני לא נירדם הלילה...ובעוד כמה לילות...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...