Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אני נתקלתי בתופעות המדוברות לא מזמן כשהחלפתי לג'אנטים שקניתי מיד 2.

הרכב שיש לי הוא גולף 97'. ועל פי הבנתי הבעיה שתיכף אסביר עליה תקפה לגבי רכבים אירופאים בכלל.

כל מה שדיברתם על איזון, כיוון פרונט הם כנראה לא הפתרון.

ברכבים אירופאים בניגוד לרכבים יפנים (שמרכוז הג'אנט נעשה ע"י הברגים) הג'אנט ממורכז על הסרן בעזרת טבעות מרכוז (מפלסטיק קשיח או מתכת), כאשר לכל רכב מידה שונה של טבעות.

עלות הטבעות היא אפסית והפתרון ניתן בעזרתן. הרעידות אצלי פסקו לחלוטין!

במקרה שלי הופנתי ל- מ.י.ח. שנמצאים ברח' האצ"ל בראשון לציון. הגעתי לשם, פניתי לבחור שם (לא זוכר את שמו), שהסתכל על האוטו ועל הג'אנטים כדי לדעת איזו חברה הם, הלך למחסן והביא לי 2 טבעות לשים על הגלגלים הקדמיים (לא מצא עוד תואמים). העלות - 20 ש"ח בלבד. חזרתי לפנצ'ריה שהתקנתי בה את כל העסק והם הרכיבו לי אותם בחינם (!). ו...הפלא ופלא הרעידות פסקו!

כמובן שלאחר מספר ימים חזרתי ל-מ.י.ח. כדי לראות אולי הוא ימצא לי עוד 2 טבעות לגלגלים האחוריים, ואכן הוא מצא לי ואפילו לא חייב אותי עליהם!

עכשיו אני נוסע בשקט ובשלווה, בלי רעידות ובלי בעיות.

בהצלחה!

פורסם

מחזק את דבריו של טום, ומוסיף - טבעות המרכוז נועדו לפתור בעיה של גלגל הממורכז על הנאבה ולא באמצעות הברגים, כאשר מדובר בגלגל לא מקורי.

גלגלים מקוריים של יצרן מסויים או מגנזיום מקוריים שלו לרוב יהיו עם קדח מרכזי במידה המדוייקת כדי שלא ייגרמו רעידות כאלה ובלי שיהיה צורך בטבעות מרכוז.

אפשרות נוספת, אגב, היא להסב את האוטו - מסגירה של ברגים לאומים, ואז אין צורך בטבעות מרכוז [שלא לדבר על ההקלה בהרכבה ופירוק של הגלגלים]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תודה,

זה נשמע לי כמו פתרון שראוי לבדיקה.

אני אנסה קצת בסביבה של השרון, במקרה היותר גרוע אני אגיע עד לראשון.

• תוכן חדש...