Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה שבועות, בעת ששיחקתי עם ההד-היוניט, שמתי לב שכאשר משחקים עם הבאלאנס (ימין-שמאל) קורה שכאשר מעבירים לצד ימין פועל הוופר הימני והטוויטר השמאלי, וכאשר מעבירים לצד שמאל פועל הוופר השמאלי והטוויטר הימני.

כידוע אני עובד בבי-אמפינג, מה שאומר בפיונירית שבשעת עבודה ב 3 way network זוג היציאות ה"אחוריות" מנותבות לטוויטרים וזוג ה"קדמיות" לוופרים.

בדקתי את חיבורי ה RCA במכשיר - מחוברים כמו שצריך, שמאל שמאל ימין ימין.

בדקתי את חיבורי ה RCA למגבר - שמאל שמאל ימין ימין.

שיערתי שכנראה התבלבתי וחיברתי את הרמקולים לערוצים הלא נכונים במגבר, אך לאחר פירוק והרכבה מחדש התברר לי שגם שם הכל תקין (מה גם שאם זה לא היה תקין לא הייתי יכול לבצע בי-אמפינג).

ביצעתי "ריסטים" בכל שלושת הדרכים האפשריות (כפתור ריסט, פונקציית ריסט והוצאה מהחשמל) ודבר לא עזר.

אם הופכים את הRCA שנכנסים למגבר, ז"א כאשר ערוץ טוויטר שמאל מוחלף בערוץ טוויטר ימין הבעייה מסתדרת.

:?

אני נוטה להאמין שיש בעייה ביציאות ה RCA של ההד-יוניט. מעניין אותי לדעת האם מדובר בבעייה סדרתית, בעייה שמתרחשת רק כאשר עובדים בבי-אמפינג או בעייה ספציפית במכשיר שלי.

הייתי מאוד שמח לשמוע אם יש חברי פורום אחרים בעלי נסיון עם מכשיר זהה, ומי שברשותו מכשיר כזה הייתי שמח אם היה מדווח מה קורה אצלו כאשר הוא משחק באופציית ה BALANCE.

תודה,

איתמר.

(עריכה: אם משהו לא ברור אנסה להפשיט זאת)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מצרף שרטוט של צורת החיבור בתצורת 3 way network.

אדי, גם אני כרגע הפכתי את ה RCA וזה "הסתדר", אבל משהו כאן לא בסדר. למה צריך להפוך אותו בכלל? איפה הבעייה?

Ghost G - אשמח אם פעם הבאה שתהיה ברכב תבדוק את אופציית הבאלאנס והאם היא עובדת כמו שצריך. כמו כן האם אתה עובד במצב 3 WAY NETWORK או STD?

איתמר.

הדגמה.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

קצת קשה יהיה לפתור את התקלה דרך המחשב. במפגש הבא אני אנסה לפתור את התקלה. בכל מקרה, רק בשביל הבדיקה, תעביר את ה - HU למצב FULL RANGE, ותפעיל את המערכת בעוצמה נמוכה ביותר (על מנת שלא תשרוף את הטוויטרים) ואז תראה אם הבעיה עדיין קיימת, או שהיא נעלמה.

שלו.

תיקנו לך את המגבר? כמה עלה התיקון? (אפשר גם בפרטי).

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

רק את הוופרים ניתן להגדיר FULL RANGE. את הטוויטרים אי אפשר.

יש לך הודעה בפרטי.

איתמר.

פורסם

נבדוק את התופע אצלי, ונחזור עם תשובה

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אצלי הבעיה היא קצת שונה :

יציאות הREAR של הHU הם של הטויטרים כאשר עובדים בבי אמפ, ויציאות הFRONT הם המידבאסים.:shock:

וגם זכור לי משהו שהיה בהתחלה עם ימין ושמאל, אבל אני לא הפכתי את הRCA אלה כנראה שלא חיברתי את הטויטרים נכון, כלומר CH1 זה טויטר שמאל וCH2 זה טויטר ימין.

במפגש מרכז הבאה נעשה הצלבות איך מחוברים הPRS המשונים שלנו :).

פורסם

רציתי לבדוק את העניין רק נזכרתי שהמידים מנותקים אצלי, רק דבר אחר קורא אצלי זה שהוא לא זוכר שינוי פאזות באלמנטים, לדוגמא אני מחליף פאזה במיד לNOR והשני נשאר ב REV לאחר החזקה של הקפתור לחזור למצב 2 ערוצים הוא פשוט מחזיר לי את ההגדרות שהיו ששניהם בפאזה זהה, זה מתחיל לעצבן! (כמובן שעשיתי מליון ריסטים)

מישהו עם בעיה דומה?

נ.ב

נראה לי צריך לקרוא לת'רד "בעיות מציקות עם PRS"

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

gti1980, גם אני חשבתי בהתחלה שמדובר בחיבורי טוויטרים הפוכים, אבל לאחר פירוק והרכבה מחדש של המגבר והרמקולים התברר לי שכל החיבורים היו נכונים :?.

דני לא הבנתי מה ניסית להסביר. איך הופכים פאזות במכשיר?

איתמר.

פורסם

נראה לי מוזר ומחשיד מאוד כל הסיפורים האלה, מה? יש מצב שבאמת "עוזי רדיו" צודקים בזה שטוענים שיבוא פררלי ושינוי תדרים במעבדות קטנות יכול לגרום נזק כזה?

פורסם

אני מקווה שהת'רד הזה מסביר סוף סוף מה זה פיוניר שמייצרת מוצר שעובד כמו אשקלונה, לאחד זה ככה לאחד זה ככה

מישהו פה השווה אלפיין ופיוניר?

• תוכן חדש...