Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה לגבי חולצה או כפכפים.

אבל על רכיבה בלי תחתונים יורידו אתכם מהכביש.

יש הוכחות:

download.php?id=6877

השוטר עוצר אותם לא בגלל שהיא בלי תחתונים. מין הסתם זה לא צולם במדינת עולם שלישי כמו סוריה או ישראל.

השוטר עוצר אותם בגלל שלבחורה אין קסדה !

מתי - אלפא 90 3.0 V6

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נוהג יחף בלבד

עניין של הרגל

לא מסוגל לנהוג עם משהו על רגל ימין -אוטומט .

אין רגש וההרגשה וזרה משהו :roll:

בקיצור עניין של הרגל

וכבר נכנסתי לבלימת חירום יחף והיה בסדר גמור ברוך השם ישתבח שמו אני לוחץ על הברקס עם יותר רגל מעל הגאז :idea:

ים long time no

פורסם

בשבילי לפעמים פשוט עדיף לנהוג יחף, כי עם נעלי ספורט עבות, כמו הסאקוני לי, זה פשוט לא נוח, הסוליה גבוה ומלאת חריצים ומגומי בעל מקדם חיכוך מאד גבוה (בשביל אחיזה טובה בריצה) ולכן מאד קשה לי לנהוג איתן כי הן נתקעות לי בדוושות.

אי אבל רב הזמן הולך ונוהג עם נעלי פומה, גם נעליים עם סטייל וגם נעלי נהיגה מאד נוחות, סוליה שטוחה ודקה.

בכל מקרה רק עם גרביים אני לא נוהג, הן יכולות להחליק בלי בעיה.

בקשר לחולצה, הסיבה שלא רצוי לנהוג בלעדיה היא לא בגלל הבטיחות הלקויה של הנהג, אלא בגלל שמחזה כזה יכול בקלות להסיח את דעתם של אחרים מהכביש.

פורסם

ודוד שלי עובד במשטרת רחובות ושאלתי אותו פעם לגבי זה והוא אמר לי שלפי החוק היבש

אסור לנהוג גם עם כפכפים מכיון שזה לא יושב לך טוב וחזק על הרגל ועוד שטויות...

יש חוקים שצריכים אותם וטוב שיש אותם , ויש חוקים שסתם מעיקים......

בסדנא, עובד....

הידעת:

אם תשפוך טיפת אלכוהול על עקרב, הוא ישתגע ויעקוץ את עצמו למוות!!!!

פורסם

אני נוהג יחף לפעמים. גם ברכבים לא קטנים. כששמעתי את הטענה של בלימת חירום { לא ממכם } הלכתי מיד לבדוק. ומאז אני שקט. הבעיה של כאב כמעט לא תהיה קיימת ברכבים אוטומטיים בגלל הדוושה רחבה.

ענין הנהיגה ללא נעלים הוא אישי - אחד ירגיש כאב, אחד לא, לאחד יש דוושות ממטכת לרובנו לא, לכן - כמו בכל דבר אחר - תבדקו שאתם שולטים ברכב במצב הנהיגה הזה, ורק אם זה מתאפשר תנהגו יחיפים.

תירוצים כמו " אבל כואב לי" או "אבל חם לי" לא מענינים! אתה לא רוצה להגיע לבי"ח ולהגיד " אני פה כי היה לי חם ברגל" , נכון?

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם
בשבילי לפעמים פשוט עדיף לנהוג יחף, כי עם נעלי ספורט עבות, כמו הסאקוני לי, זה פשוט לא נוח, הסוליה גבוה ומלאת חריצים ומגומי בעל מקדם חיכוך מאד גבוה (בשביל אחיזה טובה בריצה) ולכן מאד קשה לי לנהוג איתן כי הן נתקעות לי בדוושות.

אי אבל רב הזמן הולך ונוהג עם נעלי פומה, גם נעליים עם סטייל וגם נעלי נהיגה מאד נוחות, סוליה שטוחה ודקה.

בכל מקרה רק עם גרביים אני לא נוהג, הן יכולות להחליק בלי בעיה.

בקשר לחולצה, הסיבה שלא רצוי לנהוג בלעדיה היא לא בגלל הבטיחות הלקויה של הנהג, אלא בגלל שמחזה כזה יכול בקלות להסיח את דעתם של אחרים מהכביש.

במיוחד אם אתה נראה כמו נעל.... :hihi:

ורגע של רצינות...

כשאתם מורידים את הנעליים איפה הן נמצאות ? מתחת לרגליים?

אם כן אז דבר כזה יכול להיות מאוד מסוכן.

ואם פתאום אחת הנעליים תסתבך עם הרגל או תזוז ותפריע בין הרגל לקלאץ' או לברקס?

מה אז? אם תהיה בכביש מהיר מה תעשה? תתכופף להזיז את הנעל כשאתה על 100 קמ"ש?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תולה על המראה, ליד הדיסק של עופר לוי, או על הפגוש האחורי כי זה מביא מזל

פורסם
לא יודע מה לגבי חולצה או כפכפים.

אבל על רכיבה בלי תחתונים יורידו אתכם מהכביש.

יש הוכחות:

download.php?id=6877

NICE :twisted::twisted:

אני חושב שאסור לנהוג בלי חולצה\מכנס...כי זה מסיח את הדעת של הנהגים\נהגות האחרים בכביש...ולא,זה לא בצחוק

מי שלא מתאים לו סרטים לו אז בלי טובות!!!

פורסם

תולה על המראה, ליד הדיסק של עופר לוי, או על הפגוש האחורי כי זה מביא מזל

:lol::lol:

חזק

ומי הגאון שהקפיץ את הנושא ?...

וחוץ מזה שאני עדיין נוהג יחף.... :wink: וגם אנ יעוד חיי אז קראו לי ALFAROMEO75.

8)

פורסם

המשטרה טוענת שאם אתה נוהג יחף אז יש לך פחות רגישות לדוושה... במיוחד כשאני נוהג יחף אני לוחץ על הדוושה עם אצבע אחת...

לא הכי בטוח...

פורסם
האם קיים חוק שאוסר נסיעה ללא חולצה או נעליים? (מה לגבי כפכפים?)

שלשום עברתי הרצאה מנציג של משרד התחבורה.

לפי מה שאמר, לגבר מזה כ-3 חודשים מותר לסוע ללא חולצה ונעליים,

בחורה חייבת ללבוש חולצה אך לא מוכרחת לסוע עם נעליים.

כלומר, אפשר לסוע יחפים.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

עכשיו בקיץ התרגלתי לנהוג יחף, וזה הרבה יותר נוח! לא נוח לי כבר לנהוג עם נעליים.

את הכפכפים אני תוקע על הרצפה מתחת למושב. ככה הכל בסדר.

172

פורסם

לדעתי לא אמור להיות על זה וויכוח בכלל, לא נוהגים בלי חולצה או נעליים, נקודה.

בלי חולצה; מסיח את דעתם של אחרים, כמו שזה גם לא נעים להסתובב בלי חולצה ברחוב, אלא אם כן אתם בים. פעם אחת נכנסתי לבית מלאכה כלשהוא ובעל הבית קידם אותי כולו מזיע ובלי חולצה... בואו נאמר שלא נכנסתי לשם שוב בינתיים. לא יפה ולא מכובד. קצת תרבות.

אסור לנהוג בלי נעליים, ורצוי מאוד גם לא לנהוג עם כפכפים. ולא להיות חכמים גדולים, ו"אני יכול, ואני שולט, וככה נוח לי". בבלימת חירום או בכל מצב אחר פשוט לא תהיה לכם שליטה מלאה על הדוושות, יכאב לכם ברגל, תדפקו אותה ומה לא.

אני וחבר נסענו פעם על במוו סדרה 7, נכנסו לסיבוב מהיר, הוא היה בכפכפים, הרגל שלו החליקה ותפסה את הגז, האוטו האיץ בחוזקה באמצע הסיבוב, איבדנו שליטה, נתקענו במדרכה בצד אחד, מהמכה עפנו על קיר שהיה בצד שני וגם בו נחבטנו. אנחנו יצאנו מהאוטו המומים ובהרגשה רעה מאוד, ולרכב היקר הזה נגרם נזק של עשרות אלפי שקלים.

אל תנהגו בלי חולצה ובלי נעליים.

פורסם
אסור לנהוג בלי נעליים' date=' ורצוי מאוד גם לא לנהוג עם כפכפים. ולא להיות חכמים גדולים, ו"אני יכול, ואני שולט, וככה נוח לי".[/quote']

היועץ הרשמי של שר התחבורה ביום חמישי אמר שמותר :shock:

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

• תוכן חדש...