Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה לגבי חולצה או כפכפים.

אבל על רכיבה בלי תחתונים יורידו אתכם מהכביש.

יש הוכחות:

download.php?id=6877

NICE :twisted::twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם רוצה לראות איך מישהו בלי חולצה ירגיש במפגש על כרית אוויר במקרה של תאונה.

ישי סיפר לי שהייתה לא את התאונה עם הוולוו נשארו לי סימני התפרים של כריצ האוויר על החולצה

פורסם

אני שונא לנהוג יחף קשה להגיע ללחץ מירבי על הדוושה לאורך זמן ובגלל שכואב ולא נעים, אובד גם הרגש. בד"כ אני נוהג במוקסינים, הבעיה היא שהמוקסינם לא יושבים טוב על הרגל אבל הסוליה טובה מאוד לא רכה מדי ולא קשה מדי.

את הנעליים האלו קניתי ב 400 ש"ח באילת לפני שבועיים.

5032364.jpg

באמת נוחות לנהיגה למרות שהן רק חיקוי של הדבר האמיתי. הסוליה דקה וכל התחושה עוברת אבל בלי הכאב. גם אחרי נהיגה מאומצת. אני מאוד אוהב את העקב שמאפשר תנועה טובה יותר של כף הרגל. אני אוהב שהן יושבות הדוק על הרגל ממש כמו כפפה

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
אני שונא לנהוג יחף קשה להגיע ללחץ מירבי על הדוושה לאורך זמן ובגלל שכואב ולא נעים, אובד גם הרגש. בד"כ אני נוהג במוקסינים, הבעיה היא שהמוקסינם לא יושבים טוב על הרגל אבל הסוליה טובה מאוד לא רכה מדי ולא קשה מדי.

5032364.jpg

באמת נוחות לנהיגה למרות שהן רק חיקוי של הדבר האמיתי. הסוליה דקה וכל התחושה עוברת אבל בלי הכאב. גם אחרי נהיגה מאומצת. אני מאוד אוהב את העקב שמאפשר תנועה טובה יותר של כף הרגל. אני אוהב שהן יושבות הדוק על הרגל ממש כמו כפפה

נעליים יפות .... כמו נעלי מירוצים :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לפי מה שאני שמעתי, נהיגה בלי חולצה אסורה בגלל שבעקרון אסרו על נשים לנהוג בלי חולצה, והסיבה היא די מובנת, אז כדי שאף אחד לא יגיד שיש אפליה של "למה לגברים מותר ולנשים אסור?" החליטו שלכולם יהיה אסור לנהוג בלי חולצה.

ולגבי הכפכפים, אני פעם אחת (ויחידה) נהגתי עם כפכפים ועוד באוטומט ( :roll: סליחה...) וזה היה ממש בלתי נסבל, ממש לא נוח לנהיגה ובמצב חירום זה יכול להיות מאוד מסוכן. אני אפילו לא רוצה לנסות לנהוג עם כפכפים על ידני.

על יחף אין בכלל מה לדבר...

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם

אני לא חושב שיש משהו רע בלנהוג בלי נעלים, במיוחד אם האלטרנטיוה היא לא נעלי ספורט. אני נוהג באוטו ידני עם גז די רגיש, וכאשר אני עם נעלים רגילות אני בכלל לא מרגיש לא תגז ולא תקלאצ'... אני פשוט לוחץ איפה שאני יודע שהם נמצאים וזה עובד. כאשר אני עם סנדלים גם כשאני טורח להדק אותם עד הסוף לרגל הגומי שלהם לפעמים לוחץ לבד על הגז בגלל שהוא רגיש.. אז זה לא כל כך נורא והכל, אבל כשאני יחף יש פשוט הרבה הרבה יותר שליטה על האוטו.. תבינו כשאני נוהג יחף אני מזיז תגז עם הבוהן..

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

לגבי נהיגה בלי נעליים זה אכן פוגע בשליטה על הרכב והאיסור מובן.

כמה שלא תטענו תמיד עם נעליים יותר נוח ובטוח הלחיצות על הדוושות.

כל עוד לא מדובר בנעלי עקב גבוה או כפכי פלטפורמה או אפילו כפכפי אילת.

אבל חולצה????

מה בהעדר חולצה פוגע בשליטה על הרכב?

ואם כבר אז כבר:

מה עם גופיה? או חולצת בטן?

ואם חולצת בטן אז מה יקרה אם נוריד ממנה ס"מ אחד מלמטה? ועוד ס"מ ועוד ס"מ?

מי יגיד איפה הגבול בין חולצה "מותרת" לחזיה "אסורה"?

לדעתי אין כיום עילה להגשת דו"ח על נהיגה ללא חולצה.

פורסם

5032364.jpg

אפשרות נוספת... להוסיף עוד 100 ש"ח, ולקנות את הנעליים המקוריות (SPARCO), שעולות 500...

ותתחדש , הם ניראים טוב מאוד !

TurboMan

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

בכל הקרירה הארוכה שלי [רק 26 שנים]כעו"ד לעניני תעבורה לא נתקלתי בבעיה כזו לא בהיותי בתביעה המשטרתית ולא כסנגורית.ברפרוף בחוק לא מצאתי סעיף המתיחס לכך.יתכן ומי שקיבל דוח,קיבל על סעיף כללי כלשהו,אך לא נראה לי שיש משהו ספציפי.

עו"ד אריאלה זהר-הלוי

054-4543654

עו"ד יונה מאירוביץ

054-7544140

פורסם

אני אישית חושב לגבי נהיגה ללא כיסוי על הרגל שזה סופר קשקוש.

ברוב הזמן אני מסתובב עם סנדל-כפכף (אין רצועת חביקה אחורית), אני נכנס לרכב מוריד את מה שאני נועל, שם בסביבת אחד המושבים האחרים ברכב ע"מ שלא יפריע לי במרווח הרגלים...

לפי דעתי, מזה שנתיים וחצי שאני נמצא בכבישים (חצי שנה בלימוד נהיגה ועוד שנתיים כנהג) אין יותר נוח מנהיגה ללא שום דבר על הרגל.

ואל תגידו "אבל כואב בקלאצ', נסעתי אפילו בשיעורי נהיגה יחף כשהמורה לא שם לב לזה.

ונהגתי מחולון לאילת יחף ברכב עם הילוכים, ונהגתי למרחקים לא קצרים, רק יחף!

אם אני נוהג עם נעליים, ולא חשוב איזה נעליים, אחרי בערך חצי שעה מתחילים לי כאבים מטורפים בעצם שמחברת את כף הרגל עם הרגל עד כדי מצב של עצירה בצד ועיסוי כף הרגל, וכל זה בגלל הזווית בה נמצאת הרגל בזמן נהיגה.

בקיצור, אני אישית חושב שעדיף לנהוג יחף, נותן לי יותר תקשורת עם הדוושות למה שאני עושה, יותר קל לי לחוש את מידת הלחץ שאני מפעיל על הדוושה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני אישית משתמש בנעלי אדידס סופרסטאר כמו שרואים בתמונה שמצורפת,הסוליה שלהם גומי לא עבה מידי ועם כל מיני כריות אויר כמו נייקי,לדעתי אלו אידאליות לנהיגה נכונה ומדוייקת ,אומנם לא כמו הנעלי מירוץ המקוצעיות אבל אלו הכי קרובות לכך ואני ממליץ בחום.

ומה כל כך טוב בנהיגה ברגליים יחפות ,זה לא נוח מסורבל הרגליים מזיעות בקיץ, וגם בכלל לא נעים,לנהוג בלי חולצה זה עוד אפשר להבין אבל יחף זה סתם עינוי,אבל כל אחד וההנאות שלו.

איציק.

p3600b.jpg

פורסם

נהיגה ללא נעלים מתבצעת לרוב בקיץ, בקיץ אתה מזיע ולא תמיד המזגן מגיע לרגלים ואתה מזיע שם, חלק מן הדוושות הן מתכתיות, וזה גורם להחלקה של כף הרגל על הדוושה, וגם כן מוריד את חוזק הבלימה שלך שאתה עם סוליה.

אסור לנהוג בלי חולצה מכיוון שאתה יכול להעקץ על ידי דבורה ומיד כרפלקס אתה תעיף את היד למקום העקיצה האוטו יסטה ומשם אתם בטח יודעים...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שמעו.... אני הבנתי שאסור לנהוג בלי חולצה בגלל שזה מסיח את דעת הנהגים האחרים .. וזה עלול להוציא אותם מהריכוז של הנהיגה...

בקשר לנעליים , אני ניסיתי לנהוג יחף... לא הצלחתי , היה מאוד קשה, השליטה באוטו היתה מאוד גרועה, אולי זה עניין שמתרגלים אליו מתישהו.. בקיצור אני נוהג עם נעליים ועם חולצה , הכי נוח והכי טוב....

יום טוב , תומר.

יוצא לריס?

פורסם

אני כל הזמן נוהג יחף..

שוטר עצר אותי ויצאתי מהאוטו יחף והוא לא אמר כלום :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפני בערך 5 שנים עצר אותי שוטר...

נהגתי רק עם תחתוני בוקסר..הוא רק הסתכל עלי בערך ככה: :shock:

ואז אמר לי "סע..סע מפה.........ותלבש מכנסיים!!!"

(סיפור אמיתי לחלוטין.. :lol: לצערי.. :roll: )

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תוכן חדש...