Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה גבול החוצפה של שכניי???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

פתרון מ"ס1:

יש לך יותר מדי רכבים , כמאמר: "מרבה נכסים-מרבה דאגות"... תן לי אותו אני כבר אמצע לו סידור.:wink:

ועכשיו באמת:-היתה לי עוד מיני(78) וכשהבנתי שזה המצב, שחררתי:-( אותה מתוך הבנה שעדיף לתת למישהו להציל אותה מאשר תירקב אצלי בגלל העידר תקציב לשיפוץ של מיני נוספת.

פתרון 2:

קח מברשת צבע וצבע אותה הכי טוב שאפשר, שים אוויר בגלגלים, שים פנסים, טאטא מתחת לאוטו, ותלה תמונות של האוטו השני שלך (אני מבין שיש לך אחת יפה יותר?). דרך התמונה אולי יבינו מה הפוטנציאל של הרכב הזה.

פתרון מ"ס 3:

נפץ לכל שכניך את החלונות של הרכבים שלהם בטענה שגם רכביהם יהיו יום אחד במצב כזה ואתה פשוט נוהג מראש כמוהם.

נמחק. :twisted: :twisted: :twisted: .

פורסם

פנה למס רכוש עם טופס החבלן וקבל חלון חדש...בדוק אצל השכנים אם לא מתגורר חבלן... חבלן מנפץ חלון רק במידה ואין דרך אחרת לפתוח את הרכב, במקרה שלך מספיק סרגל או מברג...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לצערי הרשויות הן מטומטמות ואני הגעתי עם עיריית פ"ת למשפט שבסופו שיפצתי את כל הרכב על חשבונם. חניתי מתחת לבית בלייזר 82 עם טסט וביטוח. רק מה באחד הטיולים התנפץ החלון הקדמי והשמשה ששמתי במקום היתה ללא מדבקת הטסט. רצה אלוהים (או במקרה הזה הטריו של אולמרט פרץ וחלוץ) ופרצה מלחמת לבנון ואני כמו רבים אחרים יאללה למילואים. הרכב (שגם ככה נוסע לעיתים נדירות - בערך פעם בחודש) נותר במקום. כשחזרתי הרכב איננו. בדיקה קצרה העלתה שהרכב נגרר ע"י העירייה. פניתי לעירייה ושאלתי מדוע הרכב נגרר - בתשובה קיבלתי שהרכב מהווה מפגע והוא עומד במקום הרבה זמן (להזכירכם רכב עם טסט וביטוח). שאלתי למה לא נמסרה לי הודעה מראים לי מכתב רשום שנשלח אלי בתקופת המלחמה וכן מדבקה שהודבקה על הרכב 48 שעות לפני גרירתו ע"י פקח והפקח בחוכמתו מציין כי אסור לרכב ללא טסט לעמוד ברחוב. לשאלתי כיצד ידעו שאין טסט נענתי כי לרכב אין מדבקה (אתם מבינים ככה נקבע אם יש או אין טסט). בשלב זה הראתי את האישור שהייתי במילואים בצירוף רשיון הרכב והביטוח (בנוסף בירור עם הגרר העלה כי הרכב נגרר על שני גלגלים אחוריים - רכב אוטומט נעול ב4*4) העירייה סירבה לבטל את הקנס ולשחרר את הרכב כמו גם לפצות בגין הנזק לגיר וטרנספר. פניה מהירה לביה"מש והרכב שוחרר הדו"ח בוטל ופוציתי ב50,000 ש"ח אבל זאת המדינה ואלה עובדיה רק שתדעו.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

"משנה מקום משנה מזל..."

תנסה להעביר את הרכב למיקום אחר (רחוב מקביל) וכמובן לכסות אותם.

אני אישית צבעתי על הכיסוי את המספר רכב של הדייהו שלי וכך תמיד יש "טסט" לרכב מתחת לכיסוי.

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

טוב אני לא הולך לקנות עוד כיסוי נמאס לי מכיסויים. עד שאכין משהו מברזנט האם ציפה של פוך זוגי תכסה את כל האוטו?

איזה רעיונות מטורפים יש לי.

haters will hate

פורסם
היום ב9:30 בבוקר דפיקות בדלת , אני קם ורואה פקח של העירייה, הוא אומר לי שהמוקד קיבל מספר תלונות על הרכבים שלי, ניחא על זה שברחוב אבל תלונה על הרכב שנמצא מתחת לביניין? אוקיי - עברנו את זה בשלום.

השכנים שראו את הפקח הולך איתי לרכב כשאני מסביר לו קצת על המועדון והמפגשים הבינו שזאת לא הדרך.

אני הלכתי מהבית לשעה וחצי וכשאני חוזר אני רואה חלון שבור באסקורט שברחוב ובפנים על הדש בורד דף של המשטרה חתום בידי חבלן.

בשיא החוצפה, מישהו החליט לדווח על הרכב שלי כרכב\חפץ חשוד.

אין לי בעיה עם זה, מה שמעצבן אותי שאין לבן-אדם פנים לבוא ולשוחח איתי, או שאנשים מעירים לי כשאני מכנה את הדייהטסו\שברולט מתחת לבניין כאשר חונים שם גם רכבים של אנשים שגרים בבניינים אחרים, אני פשוט מוציא קיטור עכשיו, עדיף להשתמש עם הידיים על המקלדת מאשר על ראש של מישהו.

בכל מקרה, נמאס לי מכיסויים, מאז שהאחרון נקרע הרכב עומד חשוף, מה עושים עם השכנים? מה עושים עם האוטו?

כבר רשמו פה, ובלי להעליב, אבל הרכב הה נראה כמו גרוטאה, ותופס מקום חנייה ברחוב.

לא לענין ואני הייתי מזמין גרר ועירייה, לא חבלן.

אני מציע לך לשכור איזה מחסן במושב,זה דיי זול,ולאכסן שם.

STI 2004

פורסם
נשמע מאוד מוזר שהחבלן החליט לנפץ את שמשת הרכב, מנסיון עבר חבלנים מבררים בסמוך למי שייך הרכב, ופורצים את דלתות הרכב ומשתדלים לא להסב נזק .

ל'

לא מדוייק!! זה תלוי מאוד אם זה שמתקשר יש לו אינטרס להעיף את הרכב ויש לו קשרים במשטרה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

הזמת חבלן משטרתי, מצריכה פתיחה אירוע ביומן התחנה.

תנסה לברר האם נפתחה הודעה בנושא, או שאחד השכנים מקורב למישהוא במשטרה, ולכן יש ברשותו טפסים משטרתיים, והחליט לנפץ את השמשה "בשרות החוק".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז ככה , עד לא מזמן הייתי בשורות המשטרה , קצת מידע...

כאשר מוזעק חבלן לטפל ברכב חשוד פח"ע ע"פ החוק יש לו את מלואו שיקול הדעת איך לטפל ברכב ,

בדרך כלל החבלן בוחר בדרך עם הכי פחות נזק ע"מ לפתוח את הרכב ולבדוק אותו פנימית...

יש לחבלן אמצעים לפתיחת רכב ללא שבירת חלון אבל... כול רכב לגופו , במידע והרכב לא היה ניראה כגרוטאה

הוא היה משתמש בהם וכאשר נתקל ברכב הזה במצבו הנוכחי החליט פשוט לשבור חלון ולקצר הליכים...

(שבירת חלון וגרימת נזק ע"י חבלן היא חוקית) בכול אופן הדוח שהושאר ברכב מהווה "ביטוח" ותעוד של הפריצה

ואם תחפוץ בכך אתה יכול לתבוע את הנזק ממשטרת ישראל , הבעיה היא כזו... ושוב אני חוזר למצב הרכב

אם היה מדובר ברכב במצב סביר היתה עילה לקבלת פיצוי חזרה , והיות וזהו מצב הרכב אני חושב שאין לך לטעם

לנסות ולנצל את הביטוח הזה.

לא צריך שום קומבינה במשטרה בשביל להביא חבלן שיבדוק רכב... כאשר חבלן יגיע ויראה רכב תקין , מצב נסיעה ,

הוא פשוט יערוך בדיקת מסוף יאתר בעלים ופה מסתיים הסיפור.

טיפ קטן, הדפסתי דף עם כול הפרטים שלי שמסביר שהרכב שלי הוא רכב אספנות בהליך שיפוץ והדבקתי על השימשה

של הרכב מבפנים עקב כך שיש פרטים אף אחג לא מפריע את מנוחתי או את מנוחת הפורד אנגליה שלי...

לגבי שכנים מטרידים... אין מה לעשות..

שעה של האזנה למכשיר קשר המשטרתי ותבינו איזה פניות מגיעות... הפרעה מנביחות כלב... רעש מהמזגן של השכן...

אני ממליץ לך לעבור לחניה פרטית כי אחרת סיכוי רב שהרכב של יגרר ע"י הרשות המקומית ובמקרה של הרכב שלך ע"פ

מצבו הוא לא יגרר אלא "ימעך" במקום ע"י מנוף וישלח ישירות לגריסה , וכן עם כול התסכול גם זה ע"פ חוקי מדינת ישראל...

מקווה שעזרתי.

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

אני ראיתי כבר סיפור, מלפני כמה שנים, שמישהו השאיר ג'יפ שלו (ניסן טראנו) ליד הבית של אבא (לא בית המגורים של הבעלים ה"רשום") ללילה אחד, האוטו היה מלא בציוד, אבל כמובן, עם ביטוח וטסט בתוקף, וכמובן לא נראה גרוטאה, ובא חבלן וניפץ לו את החלון. אז, יש ויש... כאמור- במיקרא שלי, למזלי, היה לניידת שבאה לבדוק מספיק שכל וכבוד לרכוש של אחר, כדי להתקשר אליי קודם ולשאול, ולא ישר לפרוץ...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני ראיתי כבר סיפור, מלפני כמה שנים, שמישהו השאיר ג'יפ שלו (ניסן טראנו) ליד הבית של אבא (לא בית המגורים של הבעלים ה"רשום") ללילה אחד, האוטו היה מלא בציוד, אבל כמובן, עם ביטוח וטסט בתוקף, וכמובן לא נראה גרוטאה, ובא חבלן וניפץ לו את החלון. אז, יש ויש... ...

במדינתינו הקטנה והשפויה המקרה הנ"ל יכול להיחשב כחשב לרכב חשוב להבדיל משכנים צרי עין

או בעלי קוצר ראיה (כשהם חושבים שהרכבים החדשים שלהם יפים מיצירות האומנות בנות ה 30+)

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...