Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי באתר של האו"ם שיש כמה רכבים כאלו למכירה ואני סתם מתעניין אם מדובר ברכב זהה לאופל קורסה,למרות שהרכב הוא 4 דלתות.מצורפות תמונות.

UNTSO%20%20965a.jpg

UNTSO%20%20965b.jpg

פורסם

קורסה סדאן המיוצרת בברזיל עבור השוק המקומי. (בארגנטינה נמכרת כסוזוקי פאן)

פורסם

אם כב, לא עדיף שתקנה רנו מגאן/דייהטסו אפלאוז מהמכרזים של צה"ל? לא חושב שהם יותר גמורים מהקורסה, וכאן מדובר ברכבים נפוצים בארץ וזולים לאחזקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אותם המכלולים עם הקורסה הקטנה הרגילה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אם כב, לא עדיף שתקנה רנו מגאן/דייהטסו אפלאוז מהמכרזים של צה"ל? לא חושב שהם יותר גמורים מהקורסה, וכאן מדובר ברכבים נפוצים בארץ וזולים לאחזקה.

אני לא קונה.סתם התעניינתי.המכירה שם היא רק ליצוא,ולפי התמונות,הרכבים נראים זוועה.

×
×
  • תוכן חדש...