Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 -רמת אמינות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי עדיין בהתלבטות מה לקנות (חדש) , היא הכי רצתה גולף אבל זה יקר.

נתנה מקדמה למאזדה 3 , אבל רוצה לבטל כי גם זה נראה לה יקר 124 אלף שקל ובהמלצתי לאחר נסיעת מבחן מאכזבת שראיתי שמדובר בעגלה עם סוסה וסחיבה איטית להחריד 102 כוח סוס על משקל 1248 קילו.

אני המלצתי לאחותי על הסוזוקי סויפט אבל היא טוענת שזה נראה לה מכוער ו הפ'יגו 206 ידנית

ומה שהיא מוכנה לשמוע זה רק הפ'גו 206 אבל רק אוטומטית שהיא יפה לטעמה 110 כוח סוס על 1050 משקל.

אמרו לה שהאוטו מהיר.

משיחה עם בעל מכונית 206 ידנית הוא אמר שהמכונית אצלו 3 שנים ללא שום תקלה

אני שמעתי שיש בעייה מסויימת עם הגיר האוטומטי ב206 האם זה נכון ואיך המכונית מבחינה אמינות ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

ה 207 מגיע עם אותו מנו של ה 206 ועם תוספת של עוד 150 קילו ,שמעתי שזה נורא כבד ואיטי ויאריס היא לא רוצה

פורסם

עזוב אותך מ"שמעתי". שוק הרכב הישראלי תקוע במצב כה פרימיטיבי בדיוק בגלל כל השמועות הללו.

207 באה בחשבון? לכשתנחת בארץ, הזמן נסיעת מבחן, ובדוק בעצמך כמה כבדה היא.

פורסם

לפיג'ו ולמאזדה 3 ביצועים דומים.

שניהם מגיעים ל100 באיזור ה12 ומשהו שניות.

סוויפט ניראת כמתאימה מאוד בישבילה, ביצועים נחמדים ומחיר טוב.

מה עם סיטרואן C4? פורד פוקוס?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

לגבי ה 206 גם אם הולך גיר אז ישנה אחריות ,אגב אתה יכול להאריך את האחריות בזמן הקניה ל 4 שנים .

ללא קשר ה 207 אמורה להגיע בעוד חודשיים שלושה ככה שאם אתה יכול להמתין מה טוב .

המנוע של ה 207 מפיק 120 כ"ס (110 ב206) ,מנוע 1.6 ליטר.

אגב המנוע הינו אותו מנוע של המיני ,הגיר של פ'גו ,הנסיעה אחרת לגמרי כולל הסחיבה והגירגור אותו מפיק המנוע .

(יש אחת כזו בצבע כחול בתקינה בארץ ,נסיעה די מאומצת עם שלושה נוסעים לנס הרים וחזרה לתל אביב ממש הפתיעה).

ללא קשר אם אתה רוצה יאריס תבצע נסיעת מבחן ,הגיר הוא רובוטי והחלפות ההילוכים מטלטלות את הנוסעים ,לשיפוטך .

אני הייתי ממליץ לבדוק את הסוזוקי סוויפט החדשה .

פורסם

יופי,

ה206 יחסית זריזה 0-100 בקצת פחות מ10 שניות (לא 12) בדגם שלי.

לחבר יש 206 אוטומטית שלא מראה בעיות בגיר.

מצד שני, מכונאים וצרכנים רבים טוענים שהגיר אינו אמין ונוטה לתקלות.

ה 3 גם כן זריזה אבל בעוד הסויפט וה206 הן מכוניות סופר-מיני

מאזדה 3 היא מכונית משפחתית וכך גם הגולף (בערך).

מה אחותך מחפשת חוץ מיופי ומהירות?

אם רק אלו הקרטריונים אז הונדה האצב'ק משומשת תנצח בכל מיאוץ רמזורים

וגם נראת לא רע.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

מניסיון משפחתי של מעל 3 שנים עם 206 אוטומטית וכ 80 אלף ק"מ - הנאה צרופה ללא כל בעיה או תקלה. האוטאו ראה מוסך רק בטיפולים השוטפים וגם זה רק כל 30,000 ק"מ. כיף של מכונית, אז מה אם ה 207 מגיעה.

פורסם

מניסיון שלי במוסך ,ובעולם המוסכים בכלל... בדיוק הפוך ממה שכתבת(זה שמעליי), אני רק יכול לומר לך, שאתה יוצא דופן,זכית... .

לצערי,או לא לצערי, אני רואה כל יום דברים שלא ממש תואמים את דבריך,לפי דעתי, 206 ואמינות - קשה לומר במשפט אחד.

פורסם

האמינות ב 206 תלוי ב 2 דברים: 35% איך טיפלו בה ו 65% מזל.

לי היו 2 206 במשך שנתיים, שתייהן עברו חיים מאוד מאוד קשים, אחת לא עשתה אפילו בעייה אחת ואחת היתקלקלה ללא סוף.

פורסם

קודם כל שאחותך תסגר על מה שהיא מחפשת, יהיה לה יותר קל.. אל תסתכל על מכוניות לפי משקל כנגד כ"ס יש עוד משתנים במשוואה.

ובקשר ל206, שלי כבר בת 6 וללא אף בעיה עד היום.

טפו טפו טפו..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
קודם כל שאחותך תסגר על מה שהיא מחפשת, יהיה לה יותר קל.. אל תסתכל על מכוניות לפי משקל כנגד כ"ס יש עוד משתנים במשוואה.

ובקשר ל206, שלי כבר בת 6 וללא אף בעיה עד היום.

טפו טפו טפו..

יש לך אוטומט או גיר ידני ?

לצערי אחותי מעוניינת רק באוטומטית .

פורסם

אין מה לקנות 206 כשה207 כבר הושקה ומגיעה ארצה בקרוב. היא טובה יותר בכל פרמטר - מרחב, מנועים, בטיחות, אבזור.

שתחכה עוד קצת ותיקח את ה207.

לגבי העצלות של המאזדה 3, זה נשמע לי מופרך לחלוטין. נכון שהיא צריכה שידרבנו אותה עם קצת גז, אבל ה3 אצלי לא הראתה שום עצלות (יחסית לז'אנר, כמובן). אפשר לקחת את גרסת הליסינג ב114K והייתי מעדיף אותה על כל סופרמיני שנמכרת בארץ כרגע, כמעט מכל אספקט (בטיחות, מרחב, אבזור, הנאה מנהיגה).

בקיצור, שתחכה ל207.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי,

לא בטוח שה-207 מהנה יותר לנהיגה מה-206.

אבל בעצם זה לא רלוונטי פה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...