Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לו מה? אני לא חותם איתו על כלום.

אנחנו מסכמים חצי שנה עבודה (תוקף הויזה עצמה)- אני רוצה עד לאחר הקריסמס (ששם כל הכסף) וזה בדיוק מה שהוא רוצה- טוב לשנינו.

הוא מרוויח עובד חוקי ואני מרוויח שקט נפשי.

את הבעלים עצמם אני מכיר דרך הידידה שעשתה שם חייל, ואני לא רואה שום סיבה שארצה לעזוב כשיש לי בוסים נהדרים ובחישוב פשוט אני מגלה שגם אם ארוויח יחסית מעט בעגלות, בתקופה של 6 חודשי עבודה עדיין אני אחסוך מספיק כסף לטיול בדרום אמריקה.

אייל, למה דווקא מובינג? הבנתי שהכסף לא תמיד כזה טוב..וגם לא תמיד טיפים מספקים...ומצד שני אתה סוחב על הגב כל היום דברים כבדים, אני חושב שאני אעדיף לעמוד על הרגליים כל היום ולקדוח לאנשים בשכל :wink:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה אמרת שאתה חושב על מובינג.

אני לא הייתי מתחייב לעבוד חצי שנה במקום שאני לא מכיר,במדינה שאני לא מכיר,בלי אופציה לצאת מההיתחייבות.

אייל

פורסם

אני לא הייתי מתחייב לעבוד חצי שנה במקום שאני לא מכיר,במדינה שאני לא מכיר,בלי אופציה לצאת מההיתחייבות.

לא דובר איתי על שום התחייבות כלשהי או חתימה על תקופת עבודה.

אני אבדוק אם קיימת בכלל התחייבות שכזו.

• תוכן חדש...