Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע לא סביר - ה3 הוצגה באיזור 2004, אורך חיים נורמלי לדגם הוא לפחות 5-6 שנים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני אנצל את השרשור לשאול האם ה3 עברה מתיחת פנים מאז שהיא הוצגה?

אני שואל מכיוון ששמתי לב שבדגמים החדשים התאורה של הרקע של הלוח שעונים היא בכחול. דבר אשר אינו זכור לי מהדגמים הקודמים.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

עברה מתיחת פנים כלשהי, כאשר מבחוץ ההבדלים מינוריים - שוני בפנסים האחוריים ופגושים.

אולי ישנם עוד שינויים, אבל הם ממש לא מורגשים אם לא שמים רכב ליד רכב.

מבפנים אין לי מושג.

פורסם
נשמע לא סביר - ה3 הוצגה באיזור 2004, אורך חיים נורמלי לדגם הוא לפחות 5-6 שנים.

וזה עוד אוטו מוצלח כלכלית, אז צפו ליותר זמן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מתעלק, שמעתי שב08 יש ל6 צורה חדשה.

יש מידע או תמונות לגבי שינויים שצפויים ברכב?

(או שצריך לחכות לפרנקפורט 07')

תודה :lol:

פורסם
וזה עוד אוטו מוצלח כלכלית, אז צפו ליותר זמן

אין קשר. מדיניות החלפת דגמים אינה מושפעת בדר"כ מהצלחה כלכלית (מכשלון כלכלי דווקא כן). לרוב נקבע מראש אורך חיים לדגם, ואת הדגם המחליף מתחילים לתכנן כמה שנים טובות לפני יציאתו לשוק.

מעבר לכך, ה-3 אולי מצליחה אצלנו, אבל יש לזכור שאנחנו שוק קטן ביותר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Gargoyle יש גרסה חדשה של מזדה 6 בדרך .

http://www.leftlanenews.com/mazda-6-future.html

מזדה 3 לא ראיתי בשום מקום וגם אין הגיון.

המכונית הרבה יותר מתקדמת מהפורד פוקוס האמריקאית.

sronis מאז שמאזדה הוציאו את ה 3,6,RX8 הם מוכרים מכוניות גם בשאר העולם ולא רק בארץ.

אייל

פורסם

רוני

אני חושב שיצא לי לראות כתבה באחת מתוכניות הטלויזיה , שבה איש יחסי ציבור של מאזדה אמר שהם לא מצליחים לעמוד בביקוש למאזדה 3 , ואם אני לא טועה אז גם 6 ,בגלל שהם חברה יחסית קטנה ויש להם יכולות ייצור מוגבלות.

והוא לא דיבר על ישראל.8)

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
אין קשר. מדיניות החלפת דגמים אינה מושפעת בדר"כ מהצלחה כלכלית (מכשלון כלכלי דווקא כן). לרוב נקבע מראש אורך חיים לדגם, ואת הדגם המחליף מתחילים לתכנן כמה שנים טובות לפני יציאתו לשוק.

רוני

מביקור בקנדה, הולך להם לא רע שם, אפילו ראיתי כמה 323.

פורסם

לא טענתי שמזדה איננה חברה ריווחית. גם לא אמרתי שה-3 או ה-6 לא מצליחות במקומות אחרים בעולם. פשוט הייתה לי תחושה מדבריו של הממזר השמן שהוא מתייחס להצלחה הכלכלית של ה-3 בארץ (כי בעולם לא תראו אותה במקום הראשון כמו אצלנו, אתם יודעים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה למתיחסים.

מכיוון שהדיון התרחב גם למתיחת פנים ומאזדה 6, אני מבקש שוב לחדד את השאלה המקורית.

האם יודעים למתי מתוכננת החלפת הדגם? בגלל שמועה שהיתה באתר שהשנה היא שנת דגם אחרונה.

כמובן שבמאזדה מכחישים.............

פורסם

היהלפני חודש בערך ריאיון בעיתון או באינטרנט עם אחד ממנהלי מאזדה ביפן.

הוא אמר שהם פתחו מחלקה מיוחדת לישראל- כדי לשפר ולתקן את כל התלונות שלנו וגם כדי להתאים את הרכב לאקלים הישראלי.

פורסם

רוני

its also pretty good in the us

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...