Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק נסיעה לצפון ביום חם או לדרום...

אני עדיין מטיל ספק שהבעיה היתה נעוצה במאוורר.

בגולף דור 5 בטמפ' של 90 מעלות צלזיוס (טמפ' שנמדד על-ידי VAG-COM) שני המאווררים נכנסים לפעולה במהירות איטית, בטמפ' של 99 מעלות צלזיוס שתי המאווררים עוברים לעבוד במהירות מספר 2. במידה ואחד המאווררים כשל אוטומטית המאוורר השני עובד במהירות מכסימלית ללא הפסקה.

שמר זה לא רק מ-PDF עשיתי את הניסיון הזה אתמול בבוקר עם תוכנת VAG בסיבובי סרק ולאחר מכן נסיעה מאמוצת לבלצר.

כלומר נראה לי מוזר שרק מאוורר אחד הצליח לאזן את הטמפ' לאורך כול הנסיעה.

מחר אני הנתק את הקונקטור של המאוורר הגדול ונראה האם מאוורר אחד מסוגל לשמור על טמפ' תקינה.

איזה כייף לי :)

פורסם

רועי,האם התחממות כמו אצלך לא גרמה לנזק בלתי הפיך הראש המנוע?

למען האמת די מסובך איך שהמערכת מדידת מטמרטורה שם עובדת.

למשל בשאר הרכבים ברגע שאתה ב110 נגרם נזק,או לפחות בשאר רכבים בעלי ראש אלומיניום.

בכל מקרה נשמח לשמוע מה התחושה שלך- האם ניסית להעביר את הרכב באותם תנאים שוב אותה נסיעה?

בכדי לראות האם ישנו הבדל/תחושה מוזרה/תופעה מוזרה?

פורסם

110 זה עוד לא סוף העולם, מ110 מעלות חד פעמי עוד אף ראש לא הלך ולא נזקק לשיפוץ ראש, כן, גם ראש אלומיניום. הבעיה היא שבד"כ כשזה מגיע ל110 ולא נעצר שם, הזמן שלוקח לו להגיע עד ל120-130 הוא קצר מאוד, ושם הנזק הוא כבר כמעט ובלתי הפיך ובוודאות שיפוץ ראש. לכן 110 חד פעמי זה לא סוף העולם.

ROOONEEYY

פורסם

אני מניח שבטמפרטורה קריטית היה נדלק הCEL, עד אז מבחינתי זה בסדר. עוד לא יצא לי לסוע בדיוק באותם תנאים, כך נראה שהבעיה בסדר - ובכל מקרה, לדברי המוסך, המאוורר קיבל חשמל ולא הסתובב כך שבוודאי משהו לא בסדר שם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי - כשהרכב היה ב"תושייה", אני משוכנע שכחלק מהבדיקה חיברו אותו למחשב.

האם נרשמו תקלות חריגות לרכב?

אם לא - אני חושב שזו אינדיקציה מצויינת לכך שהרכב "הגן" על עצמו ומנע נזק מהתחממות.

אגב לי אין ספק שהמאוורר הוא הבעיה. נימוק: על הרדיאטור מורכבים שני מאווררים. אם רק אחד מסתובב אז פיזור החום נעשה רק מאותו חלק של הרדיאטור הצמוד למאוורר התקין. מסקנה גם אם המאוורר יעבוד בעצמה שתפחית את הטמפ' של אותו איזור לטמפ' הסביבה, עדיין זה לא יהיה שקול לרדיאטור שמפזר חום מכל שיטחו. לדעתו כושר הרדיאטור לפזר חום במצב זה (מכונית חונה וסביבה חמה) נע סביב 50% מיכולתו הכוללת עם שני מאווררים.

סיכום טענתי - העלאת מהירות המאוורר התקין לא מפצה על אבדן המאוורר התקול.

פורסם

כן, נשמע מאוד הגיוני.

אגב, כפי שציינתי, לעומת GTI אחרת שהייתה ברשותי שבוע - לפני חצי שנה בערך - זו שלי החזיקה את המאוורר פועל על סל"ד גבוה ולזמן ממושך אחרי כיבוי האוטו. מאז שהאוטו היה במוסך, המצב חזר לנורמלי. עוד אינדיקציה חיובית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תתחיל לדאוג מהמשטרה (מהירות גבוהה) ולא מחום המנוע :wink:

כידוע לך, אינני נמנה על חסידי VAG, למרות זאת דעתי היא שהמכוניות הללו לא סובלות מבעיות כרוניות של התחממות.

שוב פעם - אני מאחל לך רק הנאה מהרכב.

• תוכן חדש...