Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה בעיה בMAF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני לא מבין גדול ברכב ולכן אולי לא אסביר היטב את בעייתי, אך אשתדל.

ברשותי מזדה לנטיס שנת 2000.

יש לי תחושה שהאוטו לא מגיב היטב לדוושת הגז. נראה לפעמים שפתאום אין לרכב כח לסחוב. כשאני לוחץ גז לוקח לו שניה להגיב. המצב מחמיר מאד בעליות ומופיע בצורה הקיצונית ביותר במהירויות 80-100 קמ"ש. במהירויות אלה מדי פעם הרכב גם "מגמגם"- מעין רעידות (ללא רעשים).

לקחתי מוסכניק לסיבוב והוא טען שזה בעיה בMAF - מד כמות אויר.

מה דעתכם?

עוד מידע שחשוב להוסיף -

לפני כחודשיים (כשהבעיה היתה עוד קטנה) פניתי למוסך מורשה (שבדק גם מחשב ) וטען שהבעיה בשמן גיר מלוכלך - החליף מסננים ושמן, אבל לא נראה שפתר את הבעיה (נראה לי שההילוכים עובדים היטב).

לפני שבועיים - המנוע התחמם- הלך ראש מנוע ורדיאטור. שיפצתי ראש המנוע כולל רינגים לאגרים, רדיאטור חדש, פלאגים, טרמוסטט ועוד (לא אצל מורשה).

כשקיבלתי את הרכב חזרה, עדיין היתה הבעיה הראשונה. פניתי אליו אתה והוא זה שאבחן את נושא הMAF.

פורסם

יכול להיות פילטר דלק אבל הכי נפוץ התקלה הזאת מאוד נפוצה במאזדה.. וכמעט בכל המיקרים זה חיישן MAF והמחיר שלו מפרוק 300-400ש"ח

מומלץ ליקנות מקורי!

פורסם

צריך לבדוק אם צנור הגומי, המכניס אויר אל מד כמות האויר, שלם ואינו קרוע או סדוק.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך למקצוענים טובים יותר לאתור ופתרון הבעיה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה על התשובות

אני עובד בבני ברק, ליד מכון מור ומטפל בד"כ במוסך המורשה בצמוד למקום עבודתי.

האם הייתם ממליצים לטפל במקום אחר?

פורסם

להבא, תמיד תוכל לנתק את הקונקטור של ה-MAF ולנסוע למס' דקות , על מנת לבדוק אם זאת אכן הבעיה.

אמנם יהיה טיפה ריח מסריח והאוטו לא יחזיק בסרק, אבל בקטנה, זה רק לצורך הבדיקה.

בכל מקרה, בזמנו שזה קרה לי באוטו ודרשו ממני 800 שקל, פירקתי את החלק, ניקיתי אותו עם לחץ אויר החזרתי והכל הסתדר. דרך מעולה לחסוך כסף

• תוכן חדש...