Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו שרייד או פיז'ו 205 מה כדי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאתי רישיון ואני צריך אוטו להתחלה לכמה שנים עד שיהיה לי כסף לאוטו חדש אני צריך משהו זול ולא גדול עדיין לא צריך משפחתי אז אני לא יודע האם כדי דייהטסו שרייד 1300 שנת 93 ככה.. או פיז'ו 205

אני צריך אותה ליסוע לבית ספר וחזרה וליסוע בערב לכל מיני מקומות

מה יותר טוב ?

פורסם

ה205 תהיה מהנה יותר לנהיגה, הגיוני שאמינה פחות. אם כי בשנתונים הללו יותר חשוב מצב הרכב, שרייד מוזנחת תעשה המון בעיות, ו205 שטופלה כראוי במצב טוב תהיה יחסית בסדר (הכל יחסי כמובן) במשוואה של מה עדיף לך, יותר כיף על אמינות רק אתה יכול לענות...

במידה ומדובר ברכב ראשון שלך הרשה לי לתת לך עצה.... (אני נשמע כמו זקנה הא? :lol: )

בכל מקרה, בדוק טוב טוב שיש לך את התקציב לכך. רכב מהשנתונים הללו יכול פתאום להתקלקל ולדרוש הוצאה נכבדה, 1000-2000 שקל בלי בעיה... יכול להיות שזה גם לא יקרה, אבל תהיה מוכן לזה. כמו כן בדוק שיש לך כסף להכל! - טסט, ביטוח צד ג + חובה (מקיף, לבחירתך), מוסכים, וכמובן - דלק.

כאשר אתה מחפש רכב אל תתיאש כל כך מהר... יכול להיות שיקח זמן למצוא את הרכב במצב הטוב אבל ההמתנה תהייה שווה את זה אח"כ.

גיא

פורסם
לאח שלי היה שרייד.

לאח שלי היה 205.

קח שרייד. :lol:

מאיזו סיבה?

• תוכן חדש...