Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקום להתפלמס, מה דעתך שנמשיך את הדיון כשגם אתה איתי במדים בניידת במשמרת ? לא הרבה - אחת לשבועיים. את התשובה הברורה תקבל בעיניים.

אומנם המודעה לא כוונה אלי אבל אני יענה .

לא רוצה .

לא רוצה להיות חלק ממערכת שמטפטפת לברגים הקטנים שלה דברים שאני חושב למוטעים.

לא רוצה לקבל על הראש שלא עצרתי מספקי נהגים מהירים "כי מהירות הורגת" ועמדתי ליד מעבר חצייה מסוכן או משהו כזה.

כולנו (רובינו לפחות ) היינו בצבא,ואנחנו יודעים שבסופו של דבר לא אני ולא אתה כמתנדבים נשנה את העולם.

עכשיו השאלה היא אם להיתגייס למשטרה כדי לשנות מבפנים אחרי עליה בסולם הדרגות.

אבל יש לי את ההרגשה שמי שיבוא וילך נגד הזרם וינסה להטות את העבודה לכיוון אחר לא ממש יתקדם בסולם הדרגות (שוב היינו בצבא ואנחנו מכירים איך המערכות האלה פועלות).

אפרופו צבא,בתקופת הסדיר שלי הצבא נכנס חזק בתאונות בעיקר בחיל תובלה .

כנהג בצוות לוחמים (האמר ) עברתי לא מעט הרצאות והשתלמויות .

דיברו איתנו על הכל על אחיזה ,כבישים דפוקים ,רכבים בעיתיים ,מקרי חרום ,רוורסים ,מכוונים ,משקל וכו'.

וגם קצת מהירות.

אני חושב שכולנו שמענו על הירידה הדרסטית בתאונות בצבא לפני שנתיים שלוש.

את המהירות המותרת שינו בחמש קמ"ש להאמרים ועד כמה שידוע לי לא נגעו בשאר הרכבים.

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...