Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי, על הנהלת הפורום למחוק או לשנות את הכותרת של האשכול כול עוד לא סופקה הוכחה מתוך ספר הרכב שאכן במאת אחוזים ההנחיה בספר הרכב שגוייה.

או שזה עוד אשכול הזויי בגנות היצרן VW כמו של בני.

איזה כייף לי :)

פורסם

הרשו לי לחלוק על דעתכם.

בשלב זה השרשור לגיטימי בדיוק כמו כל הודעת "פולקסווגן, הרכב המושלם ללא תקלות" של מרק או אייל.

כל עוד פותח השרשור לא מתוודה שמדובר במתיחה/שקר, או לפחות לא עבר פרק זמן סביר (כמה ימים) בלי שהוא העלה את העתק ספר הרכב, לא מוצא סיבה מדוע למחוק את השרשור.

פורסם

שמר, אני בחיים לא פתחתי אשכול עם כותרת כפי שציינת, אבל אשכול שכולו פרי דמיונו של מישהו (אולי) מוטב לנעול אותו. מי כמוך יודע (דירקטור לשעבר) כמה אשכולות הזויים היו בפורום.

בכול מקרה אתה צודק אני אוהד שרוף של הגולף:|

איזה כייף לי :)

פורסם

מתי ואיך עלית על זה שהוכנס שמן ברקס למנוע ?

אם מיד, אז למה לא ניגשת להחליף שמנים ?

ואם אחרי כמה חודשים, אז איך בכלל נזכרת במה שקרה ? כי מבחינתך זו הייתה אמורה להיות פעולה לגיטימית לחלוטין

משהו פה תמוה...

פורסם

לפי דעתי לפני שנועלים את השירשור צריך לנעול את בוזרום, כמות השטויות שהוא כותב פה, רמת הזילזול שלו והמסקנות שהסיק כנגד פותח השירשור מהרגע הראשון ממש לא במקום - אלא אם כן יש לו צד בסיפור ואנחנו לא יודעים.

למרות האמור לעיל גם אני חושב שפותח השירשור צריך להעלות את התמונה המדוברת ולהסביר יותר טוב את מעשיו - הרי גם לאחר שמילא שמן בלמים במקום שמן המנוע, לא אמורה היתה להיפתר בעיית נורת ההתראה שהופיעה אצלו.

בריאות לכולם!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רשום בכתבה שגם הספר מורה על מילוי שמן מנוע בפתח נוזל הבלמים - שזה הרבה יותר מסוכן.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני גם שמתי לב לזה. האמת, שמעניין אם לתשובה של צ'מפיון יש בכלל קייס? לי נראה שהפיצוי הראשוני שלהם מגוחך.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לא סתם יש ספר רכב עם הוראות. אם היצרן רשם בספר הרכב איך להחליף שמן, סביר להניח שהוא התכוון שגם האדם הפשוט יוכל לעשות זאת.

הטיעון של צ'מפיון שהלקוחות צריכים לפנות למוסך הוא טיפשי לחלוטין. וזה עוד אחרי הטעות המסוכנת שלהם בספר הרכב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...