Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אודי a-6 2. מנוע 2.8 180000 קמ.

הרכב הנ"ל בשימוש יומי אצל אישתי.

מיקרה ה"חלם" מתחיל בנורת חוסר שמן שנידלקת ,אישתי בלחץ לא יודעת מה לעשות ומבקשת עזרה מאחד ההורים בבי"הס

איפה ממלאים שמן?? ההורה שנשאל טוען שאינו מכיר את המכונית ומבקש את ספר המכונית ,יחד אחרי דיפדוף בספר נמצא העמוד בו רואים בתמונה באופן חד משמעי ומוחלט חיצים המראים שיש לשפוך (לצקת) נוזל בלמים ב---פתח-- להכנסת שמן מנוע .

ההורה אמר לאישתי "זה מוזר מיקום הפתח אבל אי אפשר להיתווכח עם הספר" ומילאו נוזל בלמים בפתח השמן במנוע.

לאחר כמה חודשים המנוע התחיל להשפריץ שמן מכל מחזירי השמן והאטמים, (1קג שמן ביום.)

הרכב תוקן בצמפיון בעלות של 11000 שח.

צמפיון הודה בטעות הספר, אולם טוען שאין קשר לנזילות .

אנשי מיקצוע אמרו לי שנוזל בלמים "אוכל" את כל אטמי המנוע. השאלה ממי אני יכול לקבל מסמך או חוות דעת מיקצועית לגבי הנזק ולנזילות השמן ? אנירוצה לתבוע את צמפיון...

בברכה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי עליך לשנות את הכותרת . לדפוק היא לא מילה טובה . ( אולי בהקשרים אחרים ..) .

כמה חודשים נסעת על שמן ברקס ??

וחוץ מזה , האם יש ברשותך את האיור המוטעה ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

נשמע כמו קייס בטוח בבית משפט לתביעות קטנות. נשמע כמו קייס לתביעה ייצוגית, אם עוד אנשים נפגעו.

זאת בהנחה שיש לך את האיור.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אל תשכח ליסור לנו את האיור, אני לא יישן עד אז בגלל המתח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני הייתי מתחיל מיצרן שמן הבלמים ומבקש ממנו דף טכני לגבי תוקפנות נוזל הבלמים לסוגי אלסטומרים שונים (ויש להם את המידע הזה מוכן).

משם הייתי פונה ליבואני החלפים ומברר מאיזה סוג אלסטומר עשויים האטמים ואם הם מהסוג הנתקף.

בכל מקרה יהיה להם קשה מאוד להסביר איך כל האטמים נפרצו יחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פנה לצ'מפיון במכתב מסודר. אם תענה בשלילה ויש להניח שזו אפשרות, פנה לשמאי עם כל האסמכתאות שיש לך וכמובן ספר הרכב השגוי. יש לך קייס מצוין לבימ"ש לתביעות קטנות.

פורסם
ברשותי אודי a-6 2. מנוע 2.8 180000 קמ.

הרכב הנ"ל בשימוש יומי אצל אישתי.

מיקרה ה"חלם" מתחיל בנורת חוסר שמן שנידלקת ,אישתי בלחץ לא יודעת מה לעשות ומבקשת עזרה מאחד ההורים בבי"הס

איפה ממלאים שמן?? ההורה שנשאל טוען שאינו מכיר את המכונית ומבקש את ספר המכונית ,יחד אחרי דיפדוף בספר נמצא העמוד בו רואים בתמונה באופן חד משמעי ומוחלט חיצים המראים שיש לשפוך (לצקת) נוזל בלמים ב---פתח-- להכנסת שמן מנוע .

ההורה אמר לאישתי "זה מוזר מיקום הפתח אבל אי אפשר להיתווכח עם הספר" ומילאו נוזל בלמים בפתח השמן במנוע.

כל הסיפור לא נשמע הגיוני לגמרי!

1) פעם הראשונה שאני שומע על נורה המתריע על "חוסר שמן"

2) למה הם רצו לשים נוזל בלמים בפתח של מילוי שמן, אם אמרת כי חסר שמן, לא נוזל בלמים?

3) לא נשמע הגיוני כי למישהו (AUDI A6??) יהיה בבגאז' ג'ריקן של נוזל בלמים. בשביל מה?

4) אם דובר על נורה של "מפלס נוזל בלמים" שנדלקה, אז זה אומר שחיקה של צלחות בלימה, לא על חוסר של נוזל בלמים.

5) מה אומר הספר לגבי מילוי נוזל ברקס? איפה ממלאים אותו?

נראה לי פשוט שאישתך בלחץ עשתה טעות ולא מדובר על התרשלות של ממש מצד צ'מפיון. כנראה היא לא יודעת לפרש נורות שנדלקות בלוח מחוונים, אז פשוט להגיע למוסך ולתת לאיש מקצוע לטפל בבעיה, לא? ושוב פעם, אין נורה כזאת "חוסר שמן". עד עכשיו לא הבנתי מה היה חסר ולמה. נוזל בלמים? שמן מנוע? מאיפה היה לה נוזל בלמים באוטו? לא נשמע הגיוני הסיפור :idea:

ועוד דבר, בית משפט לתביעות קטנות זה ממש לא המקום הנכון. איגוד המוסכים זה המקום הנכון, אבל אתה חייב להיות בטוח בקייס שלך, ולפי מה שתיארת כאן אני בכלל לא בטוח!

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

1.בהמון רכבים יש את הנורה הזו, ואם לא נורה אז ישנו חיווי כלשהו במחשב הדרך

2.כי לפי הנורה זה מה שהראה הספר לעשות

3.יאשה החזיק בוכנות בבאגז ? אז מה זה קשור, יש לו A6 לא ממש חדשה שגמעה לא מעט ק'מ והוא רוצה להחזיק בבאגז כל דבר שאולי יוכל להציל אותו מתקיעה

4.הוא טוען שזו נורת חוסר שמן מנוע

5.מחקים לסריקת ספר הרכב... זה הדבר הכי מותח שהיה לי בחיים :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפני שאתה מגיש תביעה תברר את הנושא מול עורך דין כי גם אתם טעיתם בזה שלא קראתם את הכתוב על בקבוק הנוזל.

על נוזל בלמים כתוב במפורש לשימוש רק במערכת הבלמים ועל שמן רשום שמן מנוע.

בכול מקרה תעלה תמונה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, נהג הדיוט לא אמור לדעת מה זה פתח מילוי שמן מנוע ומה זה פתח מילוי שמן בלמים. הוא אמור להסתכל בספר הרכב ולמלא את הנוזל שכתוב בפתח שמצויין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לדעתי אם אכן התרשים הוא כפי שאתה מתאר, אתה בדרך לזכיה בתביעה.

בן אדם נורמאלי לא יודע איםה ממלאים נוזל בלמים, הוא פותח את הספר - כתוב לו לשים באיזה חור אז הוא שם. נוזל בלמים חד משמעית אוכל גומי וכל מיני אטמים. אפילו כתוב על הבקבוק שלו לשטוף אם הוא השפרית על הצמיגים.

הנקודה הרגישה היחידה פה היא מדוע מולא נוזל בלמים אם היתה התרעה על חוסר שמן מנוע, היבואן יוכל לטעון כי לא מילאתם את הנוזל הנכון ממילא ולכן הוא אינו אחראי, למרות הטעות בספר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מיקרה ה"חלם" מתחיל בנורת חוסר שמן שנידלקת.....אחרי דיפדוף בספר נמצא העמוד בו רואים בתמונה באופן חד משמעי ומוחלט חיצים המראים שיש לשפוך (לצקת) נוזל בלמים ב---פתח-- להכנסת שמן מנוע .

כמו שנאמר, הנהג ההדיוט לא אמור לדעת מה אומרת נורת חוסר שמן (איזה שמן? מנוע, גיר, הגה) ופשוט לגשת לספר הרכב ולפעול ע"פ ההוראות שם.

לפי התיאור, הספר מורה כי יש לשפוך נוזל בלמים לפתח מילוי שמן. במידה וכך הדבר, כיצד ניתן להאשים את הנהג?

• תוכן חדש...