Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^אהה... רובה איכותי ובחור שיודע לכוון?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פחות מדי גלאי מתכות...

הם צריכים לאמץ את הגישה הישראלית של "פותחת תיק בבקשה"

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש 300000000 אמריקאים. רובם חיים בלחץ מתמיד, ובאוניברסיטה זה עוד יותר גרוע. זה רק עניין של זמן עד שמישהו יתחרפן ויתחיל לירות על כל מה שזז.

אני מתפלא שזה לא קורה בישראל כל שני וחמישי.

פורסם

אמריקה הגדולה ידידיי...

M-16 לכל דורש, חוקי אחזקה שהם טיפה יותר נוקשים מרפובליקת בננות ונוער שיודע חתונה+גירושים+היריון+סמים קשים כבר בגיל 12.

תוסיפו לזה את האופוריה שיש סביב הכל.. (סיימתי תיכון..לאיזה קולג' אני אלך עכשיו? אולי נעשה מנוי לניקס?)

וקיבלתם את התוצאות (ולא בפעם הראשונה).

פורסם
כשאתה יכול לקנות כדורים בוול מארט ובעת פתיחת חשבון בנק אתה מקבל שוטגאן מתנה אל תתפלא אם פעם בכמה זמן האמצעים האלו יגיעו לפסיכי התורן ...

לא שאני בעד המנטליות הרדנקית של ה-NRA, אבל לצטט מנשנשים ליברליים כמו רוג'ר מור לא לוקח אנשים רחוק...

אין בסרטים המטומטמים שלו שום מסקנות בעלות ערך.

אמריקה הגדולה ידידיי...

M-16 לכל דורש, חוקי אחזקה שהם טיפה יותר נוקשים מרפובליקת בננות ונוער שיודע חתונה+גירושים+היריון+סמים קשים כבר בגיל 12.

תוסיפו לזה את האופוריה שיש סביב הכל.. (סיימתי תיכון..לאיזה קולג' אני אלך עכשיו? אולי נעשה מנוי לניקס?)

וקיבלתם את התוצאות (ולא בפעם הראשונה).

קלעת בול. מי שלא חי בארה"ב לא יבין אותך.

אין הסבר הגיוני למעשים של הפסיכופט הזה, אבל משום מה ארה"ב היא בית גידול לפסיכופטים כאלה.

למי שיש הסבר משכנע אני אשמח, כי לי אין.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

יצא גבר המרצה הישראלי - שמר על הדלת ונתן זמן לכל התלמידים בכיתה שלו לברוח מהחלון. בסוף הוא נורה דרך הדלת.

בריאות לכולם!

פורסם

אני לא חסיד של מייקל מור ( של רוג'ר מור דווקא כן :wink: )

אבל יש מן האמת בתמונה שמצטיירת בסרט ובמה שכתבתי - כשכל כך קל לקנות נשק לא צריך להתפלא שהוא נופל לידיים הלא נכונות..

פורסם
פשוט לא יאומן, איך אפשר להסביר דבר כזה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3388650,00.html

:cry:

גם הקולנוע ותעשיית המשחקים תורמים את שלהם.

ילדים שמשחקים כל היום GTA וחושבים שזה יהיה 'COOL' ללכת לרסס בקמפוס.

תוסיף לזה WEED לכל דורש וקיבלת טווח המוני.

ואגב בנושא, עכשיו יצא הסרט באולינג לוירג'ניה ? :?

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

לסמים קלים אין שום קשר לזה.

אגב - למקרה שלא ידעת, חלק נכבד מהנוער בישראל מעשן סמים קלים - אתה עדיין לא רואה אותם מרססים בבתי הספר.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אני לא חסיד של מייקל מור ( של רוג'ר מור דווקא כן :wink: )

אבל יש מן האמת בתמונה שמצטיירת בסרט ובמה שכתבתי - כשכל כך קל לקנות נשק לא צריך להתפלא שהוא נופל לידיים הלא נכונות..

הפוך. פושעים ומטורפים תמיד יש, והם משום מה תמיד מצליחים להשיג את הנשק (או הסמים או whatever). דווקא העובדה המצערת היא שבכל הקמפוס, עקב חוקים של מדינת וירג'יניה, לא היה נושא נשק אחד שיכל להתמודד עם אותו המטורף, היא שאפשרה כזה מסע הרג מתמשך. אולי היו נהרגים אחד, שניים, אולי חמישה - אבל לא 32!

אוניברסיטת וירג'יניה היא Weapon free zone. גם מי שמותר לו לשאת על גופו נשק מוסתר (concealed carry), מה שדורש היתר מיוחד בארה"ב, אסור היה לו להכנס לתחומי הקמפוס עם נשק.

למעשה, זה לא בדיוק לפי החוקים; הבנתי שב2005 עבר איזשהו חוק (או אולי תקנה) שמתירה נשק מוסתר בקמפוס, אך זה לא יושם. כך לפחות הבנתי.

אתם מבינים מה זה "הגנה עצמית"? אין דרך טובה יותר להבין את המושג הזה מאשר לחשוב על מטורף שעובר מכיתה לכיתה ומרוקן מחסניות בשיטתיות, באותו זמן שהממשלה שללה מכם את הזכות להחזיק כלי נשק בעצמכם - וכך להגן על חייכם וחיי אחרים. לכם רק נותר להתחבא ולקוות שהוא לא ימצא אתכם.

אם יש מקרה ששינה אצלי את התפיסה לגבי אחזקת כלי נשק על ידי הציבור, זה בדיוק המקרה.

ואסיים בציטוט - "An armed society is a polite society"

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תעשה לי טובה, סמים קלים ממש לא גורמים להתקפים פסיכוטיים אלא במקרים מאוד קיצוניים (זאת בניגוד לסמים קשים יותר שעלולים).

הסיבה, או לפחות המצע, לטבח הזה זו התרבות האמריקאית. מי שהיה שם לתקופה מכיר את הרגשת הוואקום החברתי. זה משהו לא מוסבר, כאילו כל ה-fabric החברתי שם זה מין הר געש כזה שרק מחכה להתפרץ. דוגמאות קטנות לכך זה מעשים קטנים של קיצוניים (כמו המקרה הזה, הצלף מוושינגטון ועוד המון המון פשעים רנדומליים שלא שומעים עליהם) ודוגמא גדולה לכך זה ניו אורלינס. סיפורים ששמעתי מאנשים שם (והגלימפס שקיבלנו בטופ גיר למצב הדרום) פשוט גורמים לך להבין עד כמה המצב שם, אפילו ביום יום, מטורף.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

הסמים כן גורמים לזה. וגם משחקי המחשב האלימים. וגם האלכוהול. והסיגריות. והמושחתים. והגזע הזה והגזע ההוא. והטרור בחדשות. והסרטים. ואל תישכחו את הפינות ליטוף.

על מה אתם מדברים?! משחקי מחשב אלימים לא גורמים לבנאדם ל"הישבר" ולרסס. משחקי מחשב לא הורגים אנשים-אנשים הורגים אנשים. יש מספיק חולרות שמנסים לנצל את המצב למניעת ייצור ושיווק של משחקים אלימים לחנויות.

בלי הקטרזיס שהמישחקים האלה מהווים ייווצר מצב אלים הרבה יותר.אם לא אוכל להוציא את העצבים על משחק מחשב העצבים יצטרכו לצאת לעולם האמיתי.מה עדיף?

בלי קשר. האמריקאים הציעו את המיטה. שיישנו בה. הם לא מעניינים אותי במיוחד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...