Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניתי תיבה מלבנית לתא מטען של האוטו כדי שיהיה לי מקום לשים רמקולים 9*6.

התיבה עשויה כולה מעץ ושכבת לבד ליופי...זאת פעם ראשונה שאני בונה..

ועכשיו לשאלה:

הרמקולים שלי נותנים באס אבל עמום כזה..חשבתי שאם אני יעשה שני חורים בקוטר של 4-6 ס"מ

ישמעו יותר טוב כי ראתי כאלה חורים בתיבות של סאב..

זה יעשה משהו? יעזור?

תודה לעוזרים..(כמה תמונות)

07-04-07_1402.jpg

07-04-07_1403.jpg

07-04-07_1404.jpg

פורסם

אם כבר תצטרך לעשות חורים אז למה עשית תיבה? אין לך מגש אחורי ברכב?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא אין לי מגש..זה סובארו dl סטיישן.

לא מצאתי מקום טוב לשים את הרמקולים אז בחרתי לעשות תיבה.

על זה אני לא מתחרט אני שומע הרבה יותר טוב ממה הייתי שומע.

השאלה זה אם אני יעשה שני חורים קטנים יוסיף משהו?

פורסם

התיבה שבנית נראית מאד גדולה! הרמקול נבלע בפנים! עם כל הכבוד לרמקול 6X9 הוא לא מגיע בכלל לכמות זריקת אויר של סאב. מפה- כנראה שהרמקולים נבלעים בחלל הגדול!

חבל שבנית לפני ששאלת! הייתה צריך לבנות 2 תיבות קטנות הרבה יותר קטנות! לכל רמקול בנפרד ורעיון אחד שנראה לי שהיה מספק את הסחורה לא פחות טוב- מכיוון שאין לך מגש אחורי הייתה צריך לעשות פלטה כמגש.

פלטת עץ בעובי סביר שתתפוס את הרמקול בצורה חזקה ואולי תתרום במעט לאקוסטיקה.

עוד רעיון זה לשלב את שני הרעיונות ביחד גם תיבה כמגש (נראה גם יותר יפה מאשר סתם תיבה שאלוהים יודע איך שמת אותה) ועל המגש שני תיבות קטנות כמו שציינתי קודם.

לגבי התיבה יכול להיות שזה ישמע קצת יותר טוב עם פיר מה שקראת לו "חור" אבל אני חושב שברעיונות שציינתי קודם יהיה הבדל שמיעה משמעותי.

אגב איזה רמקולים?

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

שמע כבר בניתי ושומעים מצוין...זה באמת מספיק לי אבל אם אפשר להוסיף באס מה רע?

אני יעלה בקרוב תמונות עם הרמקולים שזה כבר בתוך האוטו...נראה חבל על הזמן!!

הרמקולים שברשותי הם KFC6979.

עוד שני שאלות:

1)יש אפשרות לקנות רק את הטבעת של הפיר? כזאת כסופה שיהיה יפה לעין.

2)לשים בתוך התיבה צמר כלשהו גם יעזור?

תיבה ראשונה שלי אז יש הרבה שאלות=]:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...