Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם..ברשותי סיאט איבזה 95 יש לי 2 בעיות :1 -כול תאורת הפנים ברכב לא עובדת .הרכב חשוך לחלוטין למעט השעון הדיגטלי בלוח השעונים 2-הקילומטרז מנותק(ככה קניתי את הרכב)היום פירקתי את לוח השעונים בדקתי קונקטרים וניסתי לראות היכן ממוקמות המנורות וכבל הקילומטרז-לא מצאתי את שניהם אבל מאחורי הלוח שעונים מצאתי מין מפסק מאולתר שמתחברים אליו 2 חוטים שקופים.לדעתי לא החוטים ולא המפסק הם מקוריים אלא ניסיון לאיזה קומבינה ברכב השאלה שלי אם המפסק ההוא קשור לניתוק הקילומטראז ואיפה בדיוק נמצאות הנוריות של הלוח שעונים (אגב אחרי ששיחקתי קצת במגעים חלק מהתאורה בלוח השעונים חזרה לעבוד)ושאר הנורות איפה שהכפתורים של המזגן.מקווה שמישהו יוכל לתת לי פתרון ותודה מראש לכול העוזרים!!!

:lol::wink:

פורסם

אתה מאמין שמישהוא יוכל לבצע לך תיקון חשמל במכוניתך, בלוח השענים, דרך המסך והמקלדת וזאת בלי אפשרות לראות,

לבצע מדידות של מתח חשמלי ובדיקות?

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי שלום,תודה על התגובה המהירה..אני ינסח את זה יותר טוב.בדגם רכב זה היכן ממוקמות הנורות של לוח השעונים כי אני מפירוק של כול הלוח כולל המכסה הפנימי לא ראיתי נורה אחת..והשאלה השנייה האים יש קומבינה כזאת של ניתוק כבל קילומטראז בצורה מתוחכמת עם מפסק מאולתר .

פורסם
רפי שלום,תודה על התגובה המהירה..אני ינסח את זה יותר טוב.בדגם רכב זה היכן ממוקמות הנורות של לוח השעונים כי אני מפירוק של כול הלוח כולל המכסה הפנימי לא ראיתי נורה אחת..והשאלה השנייה האים יש קומבינה כזאת של ניתוק כבל קילומטראז בצורה מתוחכמת עם מפסק מאולתר .

כדאי שתעלה תמונות של הצד האחורי של לוח השעונים. לא הגיוני שנורות נמצאות בשום מקום אחר. יכול להיות שאתה פשוט לא מזהה אותן.

לגבי הקומבינה, בהחלט יתכן שהתקינו מפסק במידה ומדובר בלוח שעונים דיגיאטלי וע"י כך עצרו את מדידת הקילומטראז'. אני לא הייתי קונה רכב שמד הקילומטקאז' בו לא עובד. נשמע מסריח מאד.

פורסם

avivz-תודה רבה..אכן לא זהיתי את הנורות אבל לבסוף מצאתי..עכשיו נשאר הכבל קילומטראז שלא מצאתי,מישהו אולי יכול להסביר לי היכן הוא נמצא?ועוד שאלה-באביזה 95 מנוע1.6 (הדגם עים הכריות אויר)אני ראיתי מכונית נוספת עים קילומטראז דיגיטאלי השאלה עים בדגם זה ישנם את 2 האופציות או שאני צריך לחשוד כי כול הלוח שעונים הוחלף?..תודה מראש לעוזרים וערב טוב.

פורסם

עברו לתצוגה דיגיטלית בשנה מסויימת.

האיביזה עם המד הדיגיטלי שראית, היא לא שנת 95, אלא מאוחרת יותר.

יתכן וברכב שלך, למרות שמונה קילומטרז' הוא רגיל, כבר אין כבל ספידומטר, והקריאה היא דיגיטלית. השיטה הזאות (קריאת סיבובים דיגיטלית ולא באמצעות כבל, אבל תצוגה עדיין רגילה) הייתה נהוגה במספר מכוניות בסוף שנות ה 90.

פורסם
עברו לתצוגה דיגיטלית בשנה מסויימת.

האיביזה עם המד הדיגיטלי שראית, היא לא שנת 95, אלא מאוחרת יותר.

יתכן וברכב שלך, למרות שמונה קילומטרז' הוא רגיל, כבר אין כבל ספידומטר, והקריאה היא דיגיטלית. השיטה הזאות (קריאת סיבובים דיגיטלית ולא באמצעות כבל, אבל תצוגה עדיין רגילה) הייתה נהוגה במספר מכוניות בסוף שנות ה 90.

אז איך מסדרים דבר כזה?יש משהו שאפשר לבדוק עצמאית או רק מכון ספידומטרים?

• תוכן חדש...