Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אופל קורסה 96 ידנית. לאחרונה החלו בעיות של גימגום כאשר נותנים גז מעמידה בתחילת נסיעה, כאשר נוסעים בסל"ד גבוה אין בעיה. כמו כן הרכב לפעמים לא מניע אלא אם לוחצים הרבה גז.

הבנתי שהבעיה יכולה להיות בעית חשמל או סתימות במערכת הדלק בגלל פיח (יש לציין שהרכב נוסע מעט ורוב הנסיעות בעיר). עשיתי את הפעולות הבאות:

1. הוספתי לדלק תוסף שאמור לנקות, לא תוסף ידוע סתם מה שנראה לי באוטו דיפו (עכשיו זה נראה לי טעות שלא בדקתי קודם).

2. החלפתי את הכבלים של הפלגים.

לאחר מכאן המצב השתפר (לכשבוע) אך שוב יש את אותה הבעיה.

1. מה המלצותכם? האם נתקלתם בתופעה?

2. האם ניתן להוסיף שוב תוסף דלק? עברו רק כמה מאות ק"מ מהקודם? לפי ההוראות יש להוסיף תוספים אלו כל כ 10,000 ק"מ. האם יש מצב שזה יעזור או יגרום נזק?

תודה מראש לכל המשיבים, שחף.

פורסם

גש למקצוען מומלץ לצורך בדיקה. ברכב מוזרק יכולות להיות הרבה סיבות ואין מקום לניחושים. יש לשלול את כל הסיבות אחת אחת באופן מסודר.

אפשר שהבעיה במערכת הדלק, בפועל לחץ דלק לא תקין מסיבה כלשהי. אפשר שהבעיה במערכת ההצתה- פלאגים, סליל הצתה, מפלג וחלקיו. וכן בעיות נוספות כגון חיישנים וחיבורי הארקה.

אם תרשום מהיכן אתה יהיה ניתן להמליץ לך על חשמלאי או איש דיאגנוסטיקה אמין ומקצועי.

• תוכן חדש...