Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שב"ש לכל באי הפורום! :)

לעניינו. הרכבתי לעצמי מפרט למערכת, והייתי מעוניין לקבל דעתכם בנדון. (אני לא אפרט לכם את כל הדגמים, אלא רק את המותגים ע"מ שתאמרו לי אם אני בכלל בכיוון ומה הייתם מחליפים\מוסיפים.)

אז ככה:

במקרה הספיציפי הזה הייתי מסכים עם זה וזה וזה והולך על הקלריון 9255 , ואם אתה אוהב אלפיין אז על 7990 שלהם (אם תמצא באיביי (תייבא את ה9255 וזה יעלה כ5700 ש"ח)

HU: Alpine DVD-Player

Front CS: Tymphany ScanSpeak Revelator (3-Way Component System) x

פרונט כזה יעלה לך 1400$ , ולא בטוח שיש לך מספיק כסף לתמוך בפרונט כזה (כול השרשרת צריכה להיות טובה כדי שתמצא את המיטב ממנו ) , ולכן אני במקומך הייתי הולך או על סט שני חלקים שיעלה 900 דולר ולאחר מיסים ומשלוח יצא לך בערך 5700 ש"ח , או שתקנה את הסיז לוטוס שיעלה לך 750$ שזה אומר 4900

Subwoofer: JL-Audio + Manufacturer Original Sealed Box

אישית הייתי מעדיף את הIDMAX או לחילופין שני סאבים 10" של פירלס (אם להגיע ל35HZ לא עושה לך את זה כ"כ כמו דיוק ומהירות ושישתלב בקומפוננט שלך ) העלות המשוערת ליבוא זה 3500 לIDMAX ו2900 לזוג הפירלסים

Amplifiers: Hifonics Stereo Amplifiers (x3) + Monoblock Amplifier

לא . באלף רבתי . לא שמים הייפוניקס על סקאוספיק/סיז WTF

כמה הערות:

1. השאיפה שלי מהמערכת עצמה היא שהיא תתן לי SQ, ולא SPL שיעיף לי את החלונות ויפרק לי את הברגים בשאסי.

2. בנוגע למוזיקה אותה אני שומע. אני שומע הכל (!) - ואני מתכוון לזה! הכל תלוי במצב רוח שלי. זה יכול להיות אופרות או קלאסיקות, וזה יכול גם להיות טראנסים משהו חופר אבל! שוב, הכל תלוי במצב רוח שלי. אני מתפלל שאתה לא שומע MP3 , אלא רק לוסללס או דיסק מקורי כי אחרת עזוב את הכול

3. בנוגע לחווט. יש חברה שוודית שמייצרת חוטים נורא איכותיים, שכחתי את השם שלה. בכל אופן, ממנה אני מעוניין לרכוש את כל החוטים שיקשרו בין כל רכיבי המערכת. רציתי לדעת - שווה לי בכלל להשקיע בחווט? אם לא, אילו חוטים הייתם מציעים לי לרכוש? חיווט הוא דבר טוב בתלות כמה % מסה"כ של המערכת הולך עליו הואן דן הול

4. הייתי רוצה שניה להתעכב על הסאב-וופר. אני לא מעוניין שהדיון הזה יהפוך להשוואה בין סאב לסאב, אבל הייתי רוצה לדעת - אם הייתה לכם האפשרות לבחור בין הסאב הזה ל-IDMAX, מה הייתם בוחרים?

5. חשוב לי לציין שהרכב יעבור איטום (DYNAMAT או דומיו) ויבנו פודים לרמקולים הקדמיים.

6. אם כבר מדברים על רמקולים קדמיים - כדאי לי לרכוש גם מערכת רמקולים זהה למושבים האחוריים?

7. בזהה לשאלה של הסאבים, ALPINE או CLARION? (למרות שאני נוטה די לאלפיין, שמעתי יחידות-ראש שלהם אצל כמה מכרים שלי ונורא התרשמתי!)

8. אני יודע שה-F1 של ALPINE, ויש עוד איזו חברה שהדגם הכי מתקדם שלה גם הוא מבוסס על הרמקולים שציינתי למעלה, רק שהכניסו בהם שינוי קל כדי שיתאימו יותר לרכב (הרי במקור הם נועדו לשמש כרמקוליים ביתיים). רציתי לדעת - ניתן להבחין בשינוי עצמו? השינויים שהם הכניסו במבנה של הרמקול, אכן מורגשים ברכב? יתכן , אבל ההבדל במחיר בין הגנסיס אבסולוט לדרייברים של סקאןספיק עצמם הוא כזה גדול עד שאין שום אפשרות להצדיק אותו , אלא אם כן אתה או פלצן/או ששעת עבודה שלך שווה 10K דולר ואתה הולך למתקין/מעצב שרוצה להרוויח עליך כי אין לך סבלנות לקנות לבד

9. לדעתכם, אני בכלל עומד בתקציב? :(אם לא תתחיל להתברבר , על יחידות של אלפיין עם מעבד אזי כן וגם ישאר לך עודף

חשוב ביותר - אל תחשוב אפילו על ללכת לסתם מתקין , או לחסוך כסף על התקנה איכותית וכיוונים . יש כאן המון חוכמולוגים בפורום , אבל מעניין אותי לראות מי מהם יש לו במה מאוזנת מפורטת וטונאליות טובה לשני הכסאות הקידמיים ולא רק לנהג

אהמ... זהו זה למעשה. אני יודע שיש מצב שלחלקכם זה ישמע כאילו אני סתם מז**ן את השכל ועושה רוח לחינם, אבל באמת יש לי את התקציב ואני באמת מעוניין לקבל תגובות מכם!

:)

בתודה רבה רבה רבה רבה רבה (!!!) מראש, אריה.

:)

בברכה ובהצלחה בפרוייקט

דרך אגב גם אני הולך על כיוון כזה ולגבי הקדמיים אני אישית מתלבט בין דרייברים (לאו דווקה של סקאןספיק) או הורנים , אבל בגדול זו השאיפה (אני עדיין צריך לחסוך לזה למרבה צערי)

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
זה וזה וזה

אחת ההמלצות החשודות, טוב שלא הבאת נציג של צ'יפר לרשום את ההודעה הזאת

בראקס מול רווליטור? למה? כי אין עליהם תווית של ג'נסיס או F1 סטטוס?

לאקטיבית או שתצטרך מגבר עם הרבה ערוצים -6 או כמה מגברים

קרוס פאסיב כמו שאיתמר ציין ידרוש תכנון רב או כסף רב או שניהם

למונו לסאב כזה זה לא צחוק- רוב הסיכויים שתצטרך חתיכת מערכת חשמל ברכב

שמעת סאב של 1000RMS? אתה באמת צריך כזה?

איטום+התקנה+בניות= לא מעט כסף בכלל לא מעט, אין הרבה אנשים שיודעים להתקין במקצועיות הדרושה (בחזרה למקורות- לך לעמוד ההתקנה של מנהלי הפורום, אייל ועופר ,לדעתי, שם המתקין שלך ימצא)

אגב אתה מזמין מחול או קונה בארץ?

לא ידעתי שבראקס + בליקס שזה רדיו מילאנו היבואן זה צ'יפר

לא ידעתי שקלריון זה רק צ'יפר

ולא ידעתי שהאליינט שאני מדבר עליו שאין אותו לאף אחד בארץ ולא הביאו אותו לארץ זה צ'יפר.

ווא דק הול זה צ'יפר?

לא מבין לגמריי את ההודעה הזו.

לפיליפ:

אם הבראקס יקר או אקזוטי מדיי , הסט RS6.3 של הליקס יתן לך תוצאות מעולות.

כמו כן אתה יכול להתקשר למורל ולשאול אותם אם כבר יש את הקרוס הפסיבי לסט סופרימו ולקנות אותו שהוא בטוח יתן לך תוצאות מדהימות .

להתחיל להגביר אקטיבית זה סיפור מההפטרה וחבל לדעתי. אני אישית לא מאמין בזה יותר מדיי.

פורסם
לדעתי אתה לא עומד בתקציב.

המערכת שאתה רוצה עולה יותר מזה. וכמו כן אם אתה מתכוון לקנות את החלקים האלה בארץ אז זה חבל. המחירים שלהם גבוהים מדיי.

אני אם כבר הייתי עושה ככה:

clarion drz9255 או בשמו השני HX-D2 אפשר להשיג בארץ בסביבות ה 7500 ש"ח.

מגבר helix A4 או DLS A4 . כ4500 ש"ח בערך בארץ.

סט קדמי מביא מחו"ל : brax matrix pp-3 עולה כ 2000 דולר = 8600 ש"ח בערך ללא משלוח ומכס וכאלה.

סאב - פייז אלייאנט 12" NEO . כ 3500 ש"ח בערך בארץ או מחו"ל.

ביחד :

24100 +/- לפה או לפה.

חברת החוטים שאתה מדבר עליה לדעתי היא לא שוודית אלא הולנדית ושמה וואן דר הול. אתה לא צריך למערכת כזו יותר מהCLEARWATER שלהם שעולה כ59 ש"ח למטר. בהתחשב שתצתרך מינימום כ 25 מטר זה בערך 1400 ש"ח.

RCA של מאנסטר איכותי עולה מחו"ל כ 50-60 דולר. שניים כאלו עוד 400-500 ש"ח ביחד.

זו מערכת איכותית שתתן לך מענה להכל.

המערכת שאתה מדבר עליה לא תתן לך את זה . אם כל הכבוד לDVD של אלפיין הוא לא מכשיר היי אנד.

בנוסף לטחון תקציב שלם על רמקולים שמחוברים להייפוניקס זה חבל כי המגבר הזה לא יתן לך באמת מה שאתה צריך.

מערכת טובה היא יחסית מאוזנת .

אגב גם על עבודה יש לך פה להוציא כסף.

כמו כן הייתי קונה דלי של חומר איטום של CASCADE לכל הדלתות והבגאז' שזה עוד איזה 400-500 ש"ח.

אז ככה, 90% מהדברים שאתה כותב הם לא נכונים וזה מתחיל להמאס עליי.

1. הDRZ9255 הוא לא הHX-D2 מדובר על 2 מכשירים שונים הHX-D1/2 הם מכשירי "היי דפנישן" ולא CD איכותי בלבד.

כמו הDRX915 וה HD-D10 או הHX-D20, נראים אותו דבר אבל שונים אחד מהשני.

בנוסף הDRZ הוא מחליף את הDRX והDXZ וכל ליין ה9255 של קלריון לדורותיו כולל הADDZEST היפני הזהה לחלוטין פרט לפרטים מינוריים כמו בשינויים של הEXL הלימיטד או הEX בעל המעבד השונה.

תכלס זה מכשירים שונים לגמריי, כרגע הHX-D2 מוגדר כאחד הנגנים הטובים בעולם, וטוב יותר ממתחריו כמו ה406 של מקינטוש או הA1 של דנון או CD700MK2 של נאקמיצ'י.

אגב ישנם נגנים עוד יותר טובים כמו הZ1 של דנון או הדגם הייחודי שייצרו דנון לרוקפורד(האמת שיוצרו 2 לרוקפורד, אחד זהה לA100 והשני זה זה שאני מדבר עליו) המכשיר בעל שאסי וFACE מטיטניום, אני פשוט כרגע לא זוכר את שמו.

מה שבטוח הוא לא עולה 7500 ש"ח, כי המחיר המומלץ של SG הוא באיזור ה11K, לצורך ההשוואה ה955 מומלץ לצרכן בכ6.8K ש"ח.

2. לגבי הסט של בראקס המטריקס הוא סט יקר בטירוף וגם ללא ממש הצדקה, לדעתי זה סתם אקט שיווקי נטו, טוענים שהגרפיק פרו טוב ממנו בהרבה מדחינת דיוק ונאמנות למקור, הדבר היחידי שטוב בסט הזה זה זוג הקרוסים שלו שרק לבדם הם עולים למעלה מ4000 ש"ח וגם זה ללא ממש הצדקה(זוג קרוסים פסיביים של ג'נסיס מסדרת האבסולוט נמכרים בכ400 דולר לזוג).

בנוסף אין בכלל מה להשוות בין הסט הזה לבין כל סט תואם רווילטור של סקאנספיק אם זה הF1 או אם זה הג'נסיס אבסולוט או הXETEC וכו' וכו' וכו', לא סתם האלמנטים האללו נמצאים ברוב הרמקולים הטובים בעולם לרכב ובטח ובטח גם לבית בחברות כמו ויינה אקוסטיקס או פרוא'ק ועוד' רבות וטובות אחרות.

3. הA4 של הליקס הוא מגבר חביב, אבל לא יותר מזה, הוא לא שווה 60% ממה שהוא מתומחר, הוא יקר מידי והוא חלש מידי,הסדרת הA של DLS זה כבר סרנדה אחרת אבל גם במקרה הזה יש אלטרנטיבות טובות יותר כמו נאקמיצ'י 2004 החדש או האודיסון LRX4.1K החדש ואפילו הפייז אופוס 150.4- טובים יותר חזקי יותר ואפשר למצוא אותם גם במחירים טובים.

4. האליינט של פייז הוא סאב מעולה ואחד הנעימים לאוזן שאני מכיר , מאוד מדוייק ומהיר אבל לא ממש יכול להתמודד עם סאבים ברמת הIDMAX או דברים בסגנון הזה, אם כבר להשוואה אז האליינט של פייז בגודל 15" הוא כתחרות לסאבים כמו הIDQ15 וכו'.

הIDMAX בייבוא אישי יעלה אותו סכום בדיוק והוא משמעותית טוב יותר.

ואגב, אני אישית יעדיף זוג סאבים של JL מסדרת הW3V3 החדשים בגודל 10" עם פני האליינט 12" וגם זה יהיה זול יותר.

5. החברת כבלים השוודית שכנראה הבחור מדבר עליה היא לא אחרת מאשר SUPRA, שזו אחת מיצרני הכבלים הטובים שאני מכיר, כבלים מעולים בעלי סיכוך גבוה , פירוט והרכבת גידים מושלמת ברמת הכבל הפשוט שלהם מסדרת הקלאסיק 2.5 מ"מ מורכב מ320 גידים ושזור ב8 ליינים שזה המון ,הוא עולה כ2 דולר לFEET (30 ס"מ), בארץ מחירו מגיע לכ40-50 ש"ח למטר, ואגב כבל רמקול באותה רמה של ואן דן הול ההולדני יעלה פי 2 או 3 לפחות , ויש הטוענים שהוא גם יהיה פחות טוב.

למי שמתעניין הנה הקישור :

http://www.jenving.se/

וזה האתר האנגלי שגם ממנו אפשר להזמין :

http://www.supracables.co.uk/home.html

6. החומר של CASCADE המיועד לגלון של חומר הוא בכלל חומר התזה, והוא מיועד להשלמה לאיטום ולא לצורך איטום נטו.

החברה עצמה בכלל משתמשת בחומר הזה כדיפון ראשוני לפני הנחת יריעות האיטום , וכהשלמת הרובדים בין היריעות.

לשים את החומר הנ"ל לבדו שווה ערך להתזת זפת בכלל הרכב, כאשר פח של 18 ק"ג של זפת מפזקר יעלה בערך 90 ש"ח, אז לזרוק 500-600 ש"ח על חומר זהה זה שטות גמורה.

קצת דיוקים.!

ניר,

under construction..

פורסם

ניר הייתי רוצה להבין בבקשה..

אלו סטים שונים?

http://www.clarion.com/us/en/products/2007/audio/source_unit/CD/DRZ9255/us-en-product-pf_1165294764151.html

http://www.clarion.com/sg/en/products/2007/audio/source_units/cd/HX-D2/sg-en-product-pf_1168734502503.html

אם כן במה? כי הייתי בטוח שההבדל היחיד הוא שהראשון הוא דגם אמריקאי המתאים לרדיו שלהם והשני אירופאי..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנואל

, טעות שלי חשבתי שמדובר על הDRX9255 ולא הDRZ9255 החדש, שהוא כביכול אכן זהה לHX-D2, אגב בזמן עבר ה9255 לסדרותיו לא היה מקביל לHX-D1.

בכל מקרה, המחיר שלו רחוק שנות אור מ7.5K אלא יותר בכיוון של 11K, בחו"ל אפשר למצוא אותו באיזור ה1200-1399 דולר.

ניר

under construction..

פורסם
מנואל

, טעות שלי חשבתי שמדובר על הDRX9255 ולא הDRZ9255 החדש, שהוא כביכול אכן זהה לHX-D2, אגב בזמן עבר ה9255 לסדרותיו לא היה מקביל לHX-D1.

בכל מקרה, המחיר שלו רחוק שנות אור מ7.5K אלא יותר בכיוון של 11K, בחו"ל אפשר למצוא אותו באיזור ה1200-1399 דולר.

ניר היות והנגן הזה מתוכנן אצלי , אז יש לי לחדש לך שהוא עולה בין 800-1000 דולר .אני כמובן מדבר על הDRZ החדש לא על הישן שהוא מקביל ל406 . דרך אגב גם הישן לפי ביקורות ולפי נתונים טכניים פנימיים שלו , יכול לעשות בית ספר להרבה נגנים שנחשבים טובים ממנו

ניר

ראיתי תרד' בפורום טוקאודיו שבחנו את ה406 הישן לעומת הפיוניר P9 , רוב האנשים אמרו שהם בוחרים בפיוניר רק בגלל אפשרויות הכוונון שמציע המעבד הנלווה . אף אחד לא אמר שיש לו סאונד יותר טוב , להפך . והם דיברו על ה406 , כך שה9255 החדש ציך להיות פיצוץ עולמי מבחינת סאונד

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

חיפשתי בארץ והנה מחיר שפורסם בחנות שנקראת אחת עם מחירי שחיטה ל HX-D2

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=922&CatCode=64

7999 ש"ח. איך בדיוק זה יותר קרוב ל11K ?

לגבי דיוקים. אני לא מבין למה אתה מזלזל ומתעצבן.

מי אמר שהכבלים של סופרה יותר טובים? ברמות האלו מבחן האוזן הוא היחיד.

מי אמר שללא סיבה המאטריקס יקר ? שמעת אותו ? אני אישית לא שמעתי אותו , ומשום מה אני לא מאמין ש BRAX ייצרו סט כזה יקר ימתגו אותו כסט הכי יקר שלהם והכי טוב והוא יהיה פחות טוב מהגרפיט.

רק ה DOME מיד של ה 2" הוא מדהים לפי איך שהוא נראה ולפי הנתונים שלו.

הA4 נהדר, לדעתי האישית יותר מהגרפיק של BRAX , אמנם התמחור בארץ לא מדהים אבל הוא מגבר יותר אמיתי מהפייז אופוס, שאני אישית מאוד אוהב, וכמו כן יחזיק רוב הסיכויים הרבה יותר זמן כיוון שהוא מגבר SMD. לא בהכרי מוכרחים מגבר יותר "חזק" כדי להזיז סט. הוואטים זה לא הכל.

האם ערכת השוואה עיוורת בין ה IDMAX , JL והאליינט?

אותם מגברים? אותם רכיבים ?

לגבי הקסקייד זה מהאתר שלהם:

VB-1X is an air curing, liquid damping compound. Its combination of silica-mica, ceramics and an advanced chemical binder greatly reduces structural resonance by converting vibration into “viscous” friction or low level heat. It is purple in color when applied and changes to matte black when dry. VB-1X can be applied with Cascade Audio Engineering’s SG-1 spray gun. It can also be applied with a paint brush or roller. VB-1X works fantastic when applied to the interior of speaker and subwoofer enclosures. While still wet, clean up is easy with soap and water.

החומר הוא DAMPER רעשים בצורת נוזל. אין שום איזכור שהוא צריך או חייב לבוא עם עוד משהו , זה שאולי ממליצים זה בעיקר עניין שווקי נטו.

פורסם
מנואל

ניר

אתה באמת טועה קצת לגביי המחיר בחו"ל עולה 900$ +- ~ בארץ 7K-8K

העיקר שהמכשירים זהים.. ניתן לייבא מחו"ל (ארה"ב) :-D

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
חיפשתי בארץ והנה מחיר שפורסם בחנות שנקראת אחת עם מחירי שחיטה ל HX-D2

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=922&CatCode=64

7999 ש"ח. איך בדיוק זה יותר קרוב ל11K ?

לגבי דיוקים. אני לא מבין למה אתה מזלזל ומתעצבן.

מי אמר שללא סיבה המאטריקס יקר ? שמעת אותו ? אני אישית לא שמעתי אותו , ומשום מה אני לא מאמין ש BRAX ייצרו סט כזה יקר ימתגו אותו כסט הכי יקר שלהם והכי טוב והוא יהיה פחות טוב מהגרפיט.

רק ה DOME מיד של ה 2" הוא מדהים לפי איך שהוא נראה ולפי הנתונים שלו.

למה לדעתך אלפיין וגנסיס בחרו לסטים הכי יוקרתיים שלהם סקאןספיק ולא בראקס? אני מבין שהם לא מספיק מקצוענים בשבילך ? או שאתה חושב שמוצר הדגל שלהם לא כ"כ חשוב להם , עד שהם יקנו רכיבים נחותים בגלל עלות OEM?

הA4 נהדר, לדעתי האישית יותר מהגרפיק של BRAX , אמנם התמחור בארץ לא מדהים אבל הוא מגבר יותר אמיתי מהפייז אופוס, שאני אישית מאוד אוהב, וכמו כן יחזיק רוב הסיכויים הרבה יותר זמן כיוון שהוא מגבר SMD. לא בהכרי מוכרחים מגבר יותר "חזק" כדי להזיז סט. הוואטים זה לא הכל.צודק בהחלט . הדרך שבה מושגים הוואטים יותר חשובה ממספרם , יש רק בעיה אחת , ע"פ הנתונים לפחות רק המגברים הכי יקרים של בראקס יכולים לטעון לדרך טובה , ומחירם הוא שערורייתי עד שגנסיס דואל מונו יראה זול לעומתם , ואתה יודע מה הוא הרבה יותר טוב כי הדרך שלו להשיג את הוואטים יותר טובה

האם ערכת השוואה עיוורת בין ה IDMAX , JL והאליינט ? אתה ערכת ? אם ניר אומר שהוא בדק אז הוא בדק טוב . ולא הייתי צריך את הפלומבה שלו לדעת שהן הIDMAX והן הפירלס יהיהו יותר טובים מהפייז אליינט . אם תחליט פעם לא להיות יחצן/נעול , אתה תגלה שלאחר נסיון בשוק יודעים גם בלי לשמוע מי טוב ומי לא

החומר הוא DAMPER רעשים בצורת נוזל. אין שום איזכור שהוא צריך או חייב לבוא עם עוד משהו , זה שאולי ממליצים זה בעיקר עניין שווקי נטו.וואלה ?!!!! אתה צודק , יש רק בעיה "קטנטנה" אחת , אפילו לפי דעתם אתה צריך נוזל בעובי של לפחות 1.5 ס"מ ע"מ שיהיה שווה יריעת אקסטרים , כמה שכבות אתה מתכנן למרוח לייבש כדי להגיע ל1.5 ס"מ?

יהודה

**הודעתך נערכה, נא הפסק להשתלח בחברי הפורום, כבד אותם כמו שכיבדו אותך.**

בברכה יהודה

פורסם

היי חברה קראתי פחות או יותר את הדיון

הייתי רוצה להוסיף משהו

יש לי ברכב מערכת רצינית ,ניסיתי כל כך הרבה סוגים של רכיבים

ויש הרכב אחד שיש לי אותו שהוא באמת עושה לי את העבודה

לגבי סאב אני משתמש בשני סאבים של LANZAR OPTI DRUVE 3122D900RMS

ומגברים תואמים

b6000

המערכת עפה

lanzar monoblock

:-Pמכוניות זה כמו אישה שמרו עליה ואל תתנו לכל אחד לפתוח אותה:wink:

פורסם

הייתי רוצה להוסיף משהו

יש לי ברכב מערכת רצינית ,ניסיתי כל כך הרבה סוגים של רכיבים

ומגברים תואמים

b6000

המערכת עפה

lanzar monoblock

אתה מכוון לSPL הם מכוונים לSQ, שני דברים שונים.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

הייתי רוצה להוסיף משהו

יש לי ברכב מערכת רצינית ,ניסיתי כל כך הרבה סוגים של רכיבים ניסית את הרכיבים שהומלצו פה בתרד' ? , ניסית מערכת לרכב ב25K או יותר ?

ומגברים תואמים

b6000

המערכת עפה מה זה תורם לידע של פותח התרד' לגבי מה לקנות ?

lanzar monoblock

יש לך מערכת די זולה ופשוטה (לנזר/פייל מונובלוק עולה 1000 ש"ח) הסאבים טובים למחירם , אבל כול הרכיבים האלו לא קשורים בכלל לאיכות שדובר עליה פה . אז מה בדיוק עזרת ?

אנה ממך לא צריך למצוא דרך להגניב הודעות למונה ההודעות גם אם לא קשורים לנושא. אם אין לך משהו ממשי לתרום , תחסוך לנו . אל תיקח את זה אישי פשוט זה מעצבן ועושה בעיות למי שיקרא את התרד' כדי ללמוד ממנו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מה שהתכוונתי זה להמליץ לפותח התרד על סאבים ומגברים

ולגבי המחיר תברר כמה עולה כל סאב שציינתי הדגם 3122D ותברר כמה עולה מגבר מונובלוק של לנזר דגםopti4000d יש לי שניים כאלה באוטו אתה מוזמן לראות

ודרך אגב מונו בלוק כזה לא עולה 1000 שקל אלה קצת יותר 2088$ כל אחד באתר של לנזר www.lanzar.com

שיהיה אחלה יום

:-Pמכוניות זה כמו אישה שמרו עליה ואל תתנו לכל אחד לפתוח אותה:wink:

• תוכן חדש...