Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ZX1.4- חום יתר .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שרבי ראשון השנה (שבוע שעבר)....שמתי לב שטמפ' גבוהה מהרגיל.....

בקרת נזקים: מאוורר אחד דומם והשני עובד רק במהירות נמוכה.

חשמלאי: בנימוק "קצר בצמה ומחשב לא תקין" מבטל מערכת חיישנים קיימת ומתקין "יוניט " בעל שני מגעים וכתוצאה מכך המאווררים עובדים "קשה" במהירות גבוהה:x . טמפ' עבודה ירדה מכ-90 מעלות(לפני תקלה) ל-75-80 מעלות .

בהפעלת מזגן מאווררים עובדים קבוע במהירות גבוהה:x .

עלות "שדרוג" 300 ש"ח עבודה ו-150 ש"ח חלקים פלוס מע"ם.

שאלות:

1. האם דרך טיפול הנ"ל מקובלת ?

2. האם לדרוש לשנות מעגל ליוניט שלוש מגעים(מהירות גבוהה-נמוכה:?: )?

3. מה השלכות אם להשאיר כמו שזה ?

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

"קצר בצמה ומחשב לא תקין" וחיישן ומנוע ושאסי ומצבר ונהג ובקיצור כל הרכב לא תקין.

נשמע הזוי לגמרי. אני לא הייתי מסכים לדרך פעולה כזאת. אם היתי מגיע למסקנה העצובה שאכן הלך המחשב- לא סביר בהחלט, ולא כדאי לתקן אותו הייתי מאלתר משהו, בוודאי יותר מוצלח ממה שאתה מתאר.

פנה לאחד מהחשמלאים המומלצים והאמינים.

• ספונסר פורום
פורסם

חאפריות לשמה!

המערכת הבסיטקואן בנויה מ2 מאוורים ו2 מהירויות,לא סתם בנו אותה כך

כרגע המצב הוא שכל הזמן המאוורים עובדים במהירות שניה,מהר מאוד תצטרך להחליף מנועי מאוורר,ואז תתפלא שמחיר מנוע מאוורר אחד יקר יותר מהמחשב...

מה עוד שאם מאוורר אחד לא עבד והשני כן סביר להניח שהבעיה היא ממסר שרוף,או נתק בצמה.

אורן

פורסם

המשך....

היום הלכתי למוסך בדרישה לסדר כמו שצריך או להחזיר את המצב לקדמותו ושלא מקובלת עלי דרך טיפול...איזה מצחיק...

-מצטט תגובות בעל מוסך (חלקם בצורת צעקות).

1.למה אתה בא עלי בטענות ? זה מאוורים שלך והם עושים רעש !

2.זה רכב בעייתי ושלך נוסע מצויין מה אתה רוצה?

3.מה אני פראייר לעשות עבודה חינם ?

4.שלם 1500 ש"ח עבודה אסדר כמו שצריך ותביא צמה שהתקצרה ומחשב ...

5. אתה חושב שמבין -אתה לא מבין שום דבר...

6.תביא ת'אוטו ביום ראשון .(הרכב שהה אצלו יומיים וחצי עד עכשיו)...

7.לך לאיגוד מוסכים...

8.יום שיש ,אני מתחיל להיתעצבן-זה עבודה שלי ,אני עסוק תבוא ביום ראשון...

9.אם אתה יודע למה לא עשית בעצמך...

ת'כלס.

החליף לי את את היוניט שטמפ' עבודה שלו 72-68 מעלות לאחד שנקודת עבודה ב 92-88 מעלות .האוטו חזר לעצמופחות או יותר. לגבי החלפת יוניט לא היה ויכוח .

שורה תחתונה.

1. אל לשאירו את הרכב שלכם ללא השגחה במוסך. חייבים השגחה ונוכחות על פעולה הכי קטנה שנעשית אפילו שזה לא נוח ומוסכניקים לא אוהבים זאת - להיות נודניקים, לא משאירים לנו בררה.

2.מוסכניק נחמד יכול להפוך את עורו בשניות כאשר מדובר בכסף או עבודה שחייבים לעשות מחדש במיוחד לאחר ששילמת.

3.מה שניתן לעשות לבד -לעשות לבד. לא להיתעצל פשות ללבוש בגדי עבודה ולנסות להפוך טיפול בתקלה לזמן איכות.(מי הגיע לפורום כנראה מסוגל לכך).

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

ובעיקר לקרוא את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103054

ולפעול בהתאם.

ישנם הרבה מוסכניקים דפוקים, כאלה שנדפקו כתוצאה מהלקוחות הישראלים החוצפנים וכאלה שנלחמים לפרנסתם ולכן משחררים קצת את המצפון והמקצועיות. תפקידנו כלקוחות להגיע לבעל מקצוע ראוי בדיוק כמו שבוחרים רופא משפחה ראוי.

• תוכן חדש...