Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא אונו 93

בעיה ראשונה היא רעידות של רפידות ברקסים בתושבות. זה אומר שכל במפ' או מעמורה בכביש יש רעש של מרכבת סוסים .. מה זה יכול להיות?

חום מנוע. נניח שאני נוסע רגיל בלי משיכת הילוכים ובלי כלום החום לא מגיע לנורמלי, אם אני יסע נסיעה ארוכה שאני יהיה בה על טורים נמוכים ז"א בהילוך חמישי/רביעי המנוע לא יגיע בחיים לטמפ נורמלית יהיה ממש קרוב להתחלה, שזה 60 מעלות בערך אם אני לא טועה.. ואז אני עוצר ברמזור האוטו רועד אני מתחיל נסיעה הוא מגמגם כאילו 5 בבוקר והנעתי אותו לפני שניה.

בעיה שלישית מנוע מגמגם, לא עובד רציף. אני נוסע בהילוך שני נניח בלי משיכת הילוך בכלל ממש עם גז דיי מינימלי אבל קבוע לא מפחית ולא מוסיף, ואז הוא מאיץ עד למהירות שמתאימה לכמות הגז ובמקום להתייצב ולנסוע במהירות וכח מתמשך יש לו כמו פיקים של גז וחוסר גז.

ונניח אני נוסע פתאום מחליט להאיץ לוחץ על הגז והופ הוא נבלם כאילו נחנק ומאט! ואז אני לאט לאט עוזב גז והוא מאיץ.

מישהו יודע ממה כל הבעיות תאוצה האלה נובעות?

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

רפידות - צריכים להיות קפיצים שמחזיקים את הרפידות מלרעוד. חסרים לך.

חום מנוע - הטרמוסטט מבוטל אצלך. תקנה אחד ותחזיר למקום.

מנוע מגמגם - קרבורטור, נכון? אם כן, ניקוי + כיוון יעזרו.

פורסם

יתכן כמו שקודמי כתב שאין שחסר קפיץ מחזיק רפידות.

אלא שאת הבעיה הנ"ל תשמע רק בשעת לחיצה על הבלם.

אם הרעש נשמע בקפיצות על מהמורות בכביש.חשש שאחד המחזיקים של מוט הפיתול שבור.

כדי לבדוק את הבולמים והמשולשים הקידמיים.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

מה נפח המנוע ?. אם 1400 הוא הזרקה לא קרבורטור.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

פיאט אונו, דור 2, עם מנוע 1.4 (למעשה 1372 סמ"ק) היה עם קרבורטור משנת 1990 ועד שנת 1993 והדגם נקרא אונו 70S

ומשנת 1994, הדגם עם הזרקת דלק חד נקודתית של "בוש", נקרא אונו 70Sie.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ומשנת 1990 עד שנת 1993 הגיעה בכמויות מזעריות גם אונו 1.4 עם הזרקה חד נקודתית ( זהה למעשה לדגם מ 94 ומעלה, אבל ללא ממיר קטליטי), היא נמכרה במקביל לדגם עם קרבורטור, וכאמור, בכמויות מאוד קטנות.

פורסם

וזה היה דגם מפואר שנקרא 70Sxie והיה לו לוח שעונים עם מד סל"ד, ריפודים מלאים בדלתות, פגושים בצבע הרכב, פנסי ערפל קדמיים, שלט רחוק אינפרא אדום לנעילת/פתיחת דלתות חשמלית ותא חפצים לאורך מנהרת ידית ההילוכים.

בדגם זה עם ההזרקה החד נקודתית לא היה ממיר קטליטי.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...