Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פ'גו 206 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל רכישה של פ'גו 206 ידנית.

ראיתי אחת, שנת 2003, דגם XT. יד ראשונה, שמורה - טופלה רק במוסכים מורשים, כל הטיפולים במועד וכו'. היא על הכביש 4 שנים והק"מ נמוך יחסית - כ 60K.

ראיתי אותה אתמול ובסה"כ היא נראת בסדר, אני לא ממש טוב בבדיקות האלה. גם הבעלים נראה אדם רציני ששמר על האוטו. הוא טוען שהרכב לא עבר שום תאונה, אך הוא החליף דלת כי מישהו נכנס בו בחניה, ושאין שום פגיעה בשילדה.

פרט לכך, הפגמים היחידים להם שמתי לב כמה מכות חניה קטנות, וכן שזוג צמיגים אחד די ישן. הזוג השני הוחלף לא מזמן.

הבעלים רוצה מחירון ולא מוכן לשמוע על הורדה כלשהי. הוא אומר שמישהו כבר לקח את הרכב לבדיקה אך אין לו את העתק שלה. לטענתו הבדיקה היתה טובה ומה שהיה כתוב בה זה לגבי הדלת, לגבי פולי מנוע, שיש מעט קורוזיה במערכת המיזוג (שאלתי פעמיים והוא הבהיר שלא במנוע, ושנוזל הקירור היחיד שהשתמש בו זה מה ששמו במוסך מורשה) ושהקלאץ' מעט גבוה.

הוא אומר שהעסקה ההיא נפלה כי מי שבדק את הרכב רצה שהוא יתקן את כל הפגמים - פולי, קלאץ' וכו' אך הוא לא הסכים כי אלה לא דברים שצריכים לעשות מיד אלא בהמשך, הוא טוען שזה בלאי טבעי ולא צריך להוריד במחיר בגלל דברים כאלה.

אני מניח שבכל מקרה ארצה לקחת את הרכב לבדיקה נוספת במקום אחר כדי לוודא שזה באמת כל הסיפור.

מה דעתכם? האם הייתם משלמים מחירון על רכב כזה, או שכדאי לנסות להתעקש על הורדה בגלל הפגמים - אפילו במחיר של וויתור על העסקה? האם הרכבים האלה נסחרים סביב המחירון בכלל?

פרט לכך, אשמח לשמוע אם יש דברים נוספים כלשהם שחשוב לבדוק בדגם זה..

תודה,

שגיא

פורסם

ועוד שאלה קטנה.. הבנתי שבקרוב מאוד תופסק מכירת ה 206 בארץ ויתחילו למכור 207, ובנוסף תתחלף שנת הדגם בקרוב.

האם לדעתכם זה יגרום לנפילה דרסטית במחירון של הרכבים האלה?

פורסם

אם כבר פיג'ו 206 ידנית, למה לא XS?

יותר מהנה לנהיגה (מה1.4) מנוע חזק יותר, והרגשה ספורטיבית.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

206 זה אוטו מוצלח (אמין, נוח, מעוצב היטב, אופנתי) למדי ולכן מבוקש יחסית בשוק המשומשות. לעומת זאת יש הרבה מאוד מכוניות בשוק כך שכוחות היצע וביקוש מתאזנים.

המכונית בה אתה מעוניין היא 206 לא ספורטיבית ולא סמי-ספורטיבית (XS) אבל ידנית. רוב מי שמחפש 206 לא ספורטיבית מחפש בד"כ 206 אוט'.

לכן, 206 ידנית 1400 סמ"ק לא אמורה להנות מסחירות טובה במיוחד. אם האוטו במצב טוב והוא לטעמך (צבע, איבזור) ואין ליקויים משמעותיים בבדיקה (מה שתארת עד כה אינו משמעותי) אני חושב שלא תעשה עסקה רעה אם תקנה את האוטו סביב מחיר המחירון מינוס.

בהצלחה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אם כבר פיג'ו 206 ידנית, למה לא XS?

יותר מהנה לנהיגה (מה1.4) מנוע חזק יותר, והרגשה ספורטיבית.

ניב

יותר יקר, יותר קשה למצוא אחת במצב טוב, פחות פונקציונלי (3 דלתות), כנראה פחות אמין וחסכוני ובסה"כ לא נדרש לצרכים שלי. הבנתי שגם ה 1.4 הרגילה לא רעה בכלל לנהיגה, לא רע זה מספיק לי. הנוחות הכללית חשובה יותר מההנאה מנהיגה.

תודה קספר. אני מקווה שאצליח להוריד מעט עבור הליקויים ואולי לסגור עסקה.

• תוכן חדש...