Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שני כבלי RCA של לייטניג אודיו (צהובים) שהיו מותקנים ברכב הקודם.

המתקין אמר לי שלא כדאי להשתמש בהם שוב על מנת להתקין את המערכת ברכב אחר.

האם יש אמת בדבריו ?

פורסם

הוא המליץ לעבור לכבלים של AUDISON שעולים בהתאם.

שאלתי היא האם להמשיך ולהשתמש בהם ? (לא מכיר את הסוגים והאיכות של כבלי RCA)

פורסם

הכבלים של לייטנינג אודיו הם אחלה כבלים, במערכת שתותקן אצלי בעתיד יהיו לי 3 זוגות כאלו(בסמלון בקטן תראה 3 חבילות מימין...) אם הכבלים במצב טוב ואני מאמין שלא צריכה להיות שם לא חלודה ולא קורוזיה אז אין בעיה להישתמש בהם, אלה אם כן אתה רוצה להישתדרג לרמה הבא ואז כן שווה להישתדרג

פורסם

עם מדובר על הכבלים הדקים!

אז אני ממליץ לבדוק אותם 7 פעמים ורק אז להתקין.

זה כבלים מנסיון שיש להם איכות טובה. אבל בעיות של מתיחה. (הם מתנתקים)

ואודיסון זה כבלים שעולים המון!!!

תקנה כבלים בין 50 ל 100 שקל לכבל. וזה הגיוני לגמרי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש מתקינים שאומרים שבמעבר רכב יש להחליף את כל החיווט, ויש צדק מסויים בדבריהם.

אם ה RCA שלם, ללא קורוזיה וללא סימני מתיחה - אין שום מניעה מלהשתמש בו שוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדקתי את הכבלים עכשיו והם נראים במצב תקין. אין קורוזיה או סימני מתיחות.

סאונדמן למה אתה מתכוון בעיות של מתיחה ?

פורסם
יש לי שני כבלי RCA של לייטניג אודיו (צהובים) שהיו מותקנים ברכב הקודם.

המתקין אמר לי שלא כדאי להשתמש בהם שוב על מנת להתקין את המערכת ברכב אחר.

האם יש אמת בדבריו ?

HYDRO שלום!

כמו שרשמו מעלי, לגבי החלפת הכבלים, לדעתי האישית, כל עוד אין סימני עיוות (כיפוף חזק/מתיחה/שבירה) בכבל, המגעים אינם קורוזיביים ואין סימני נתק לכל אורך החוט, אין צורך להחליף את הכבלים.

הבדיקה הכי טובה לזה היא בעצם חיבור המערכת (אפילו שהכבלים יעברו חיצונית ברכב לרמקולים) ובדיקה עם ישנם רעשים/ניתוקים/עיוותים באחד מהרמקולים (לא עיוותים שיגרמו מחוסר יכולת תמיכת הרמקולים בעוצמות הגבוהות)

בברכה,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני יגיד לך דבר חכם שאחד מהמתקינים שאני באמת מאמין להם אמר אל תשקיע יותר מידי בRCA גם כבל של 100 יעשה את העבודה עם תעביר אותו נכון תנחשו מי זה?...

זה עופר ההשקעה היא יותר על כבל מתח והתקנה ברמה יותר גבוה אני יכול להבטיח לך שכבל של לייטינג אין נופל מכבל של AUDISON במיוחד מה שמוכרים בארץ שזה כבל דק וכחול אלא עם הוא הציא לך את הכבלים הממש יקרים של AUDIOSON שבעובי של 3 מ"מ בערף עם חנקן שמעורבב בחמצן וכל הבולישט מסביב שעולים בערך 250 לכבל אז אולי שווה לבדוק וגם לא לרוץ ולהחליף

אני אישית מריץ שלושה כבלים של DRAGSTER שביחד עלו לי 300 שקל ועושים עבודה יותר מידי טובה תחשוב על מה שאמרתי

פורסם

לאחר בדיקה מדוקדקת של כל מילימטר בכבל הם נראים לי תקינים לחלוטין ולכן אני אשתמש בהם ולא אוציא עוד 400 ש"ח על RCA חדשים.

עוד קושיה שצמחה לה היא עם איזה בית פיוז ,פיוז וכבל מתח למגבר כדאי להשתמש ?

הרכב גולף 97, GTO 75.4, ESK165, ES250

פורסם

אל תחשוב אפילו תרציץ כבל 4 גייג' מינימום מהמצבר עד האחורה עם בית פיוז רגיל שקוף ופיוז ששהוא לפחות 60A ולא פחות מזה

כמובן שעם יש לך קבל תוכל להוציא ממנו שני חוטים של 6 או 8 גייג' למגברים, אם זה בלי כבל תרוץ עם ה4 גייג' עד המגברים

• תוכן חדש...