Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות לבורה 2002דיזל דוד טיטניום האם זה מומלץ והאם אפשר להרכיב את זה בלי לעשות חור בטמבון האחורי

והאם לא יעצרו אותי על יותר מדיי דציבלים או שאני לא יעבור גם עם זה את הטסט??:?:

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם
אין כזה דבר דוד לצנור פליטה (אגזוז) מטיטניום אז פרט יותר למה כוונתך (אולי לדוד זרימה חופשית?) ומה ברצונך להשיג בזאת.

בברכה - רפי לין :-)

דווקא יש דבר כזה, לא רק דוד אלא צנרת פליטה שלמה מטיטניום.

מקובל מאוד במכוניות מירוץ וכשיפור באופנועי ספורט, בשנים האחרונות חלה חדירה קלה של המוצר לשוק השיפורים של המכוניות.

לעניינינו -

דוד מטיטניום לא עושה שום דבר יותר טוב מבחינת תפקוד מאשר דוד נירוסטה, מלבד העובדה שהוא שוקל פחות.

מה שכן, גם התרומה שלו להפחתה במשקל ממש לא משמעותית ברכב כמו בורה והוא גם יושב נמוך מאוד מה שאומר שאין גם השפעה על מרכז הכובד.

לעומת זאת, לרתך טיטניום למערכת פליטה רגיל הרבה יותר כאב תחת וקשה לבצע טוב.

המחיר ה-ר-ב-ה יותר יקר וממש לא משתלם.

מסקנה סופית - לרכב כביש, עדיף נירוסטה.

מוטי

פורסם
אמינות מדהימה?

כמה אמינות צריך יותר מנירוסטה?

(לרכב כביש - לא F1 )

נשאל ברצינות.

אז כדאי?

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

לא כדאי משום אספקט- מחיר,שימושיות,שיפור וכו וכו, נירוסטה תספיק לסוג הרכב שלך

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אז כדאי?
כדאי לעבוד על הבנת הנקרא.

אין דבר כזה דוד טיטניום ב-450 ש"ח. מנסים למכור לך חארטה.

אם תחזור על פרטים לגבי מהות החארטה יוכלו אולי לחוות דעה לגבי הכדאיות שלה.

אולי מנסים למכור לך מוצר מצויין ויעיל, אבל טיטניום הוא לא. ואת האמת? במחיר כזה לא הייתי מצפה לשיפור כל שהוא.

פורסם
אמינות מדהימה?

(לרכב כביש - לא F1 )

נשאל ברצינות.

האמינות גבוהה בהפרש מזו של נירוסטה.

כדאי רק למי שבונה מכונית מירוץ עם מנוע מוגדש או מכונית מירוץ אטמוספרית בתקציב גבוה (F1, לדוגמא), ברכב מירוץ שנמצא ב-WOT אחוז ניכר מהזמן הטמפרטורות מגיעות לשמיים ויש הרבה יותר ויברציות מרכב כביש.

אינקונל מחזיק מעמד בתנאים שנירוסטה נסדקת.

לגבי טיטניום, מדובר בחומר סופר קל, לא נדיר לראות מערכות Cat back למכוניות עם צנרת בקוטר "3 ודוד אחורי שכל המערכת שוקלת פחות מ-4 ק"ג!

עוד תכונה מצויינת של טיטניום היא העמידות המדהימה שלו בפני ויברציות.

באגף החסרונות ניתן למצוא בעיות בריתוך החומר (כאב תחת רציני), חיתוך החומר ומחיר אסטרונומי.

מוטי

פורסם

אם אתה אומר...

אני מכיר הרבה PULSEJETים בנויים מנירוסטה שמגיעים לטמפ' מאוד מאוד גבוהה(הרבה יותר מאגזוז של מכונית מירוץ שהיא לא F1 ) ללא תקלות.

פורסם
אמינות מדהימה?

(לרכב כביש - לא F1 )

נשאל ברצינות.

אינקונל היא סגסוגת המבוססת על נתך ניקל. נתכים אלו ידועים בעולם המקצועי כ-super alloy.

נתכים ממשפחה זו משמשים כלהבי טורבינה במנועי סילון.

משהו כדי לסבר את את רמת האמינות והביצועים הצפויים מחלק זה.

• תוכן חדש...