Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנעתי את הרכב, הנורית של ההנדברייק דלוקה. הבנתי שזו בעייה בברקסים. אני מסתכל על הצמיג האחורי שמאלי - הוא והטסה עם נוזל שמנוני. בינגו.

נסעתי ב-20 קמ"ש עד הבית (הברקסים עבדו).

שאלותיי:

האם להזמין גרר או לנסוע לאט עד המוסך?

האם להחליף את כל הצינורות בכל ארבעת הגלגלים (מן הסתם גם להם בלאי גבוה, ואולי הם הבאים בתור?).

מהי עלות סבירה לחלפים לצד האחורי שמאלי? (אני עכשיו גם אברר).

תודה, אביעד.

פורסם

1. נדיר שנקרעים צינורות בלם

2. שכיח שמתה משאבת בלם של אחד התופים.

אם נקרע צינור - מחליפים אותו [שוב, מאוד מאוד לא שכיח] אם נוזלת לה משאבת תוף - מחליפים אותה, ואת הסנדלים של התוף שבוודאי ספגו אי אילו נוזלי בלמים, וכי מחליפים את הסנדלים בצד אחד חייבים להחליף בצד שני.

והמהדרין היו מחליפים את משאבות התוף בשני הצדדים.

אחר כך גם נהוגל לכוון את ידית בלם-היד, אבל זה כבר משתנה מבעל מקצוע לאחר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש משהו שאני לא מבין, לפלסטיק וצבע הרכב זה פוגע , אך בגומי לא?(לא רק צמיגים)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

נוזל בלמים אינו מזיק לגומי (ממה עשויים צינורות הבלם?) ואינו מזיק לפלסטיק (ממה עשוי מיכל נוזל הבלמים? והאריזה שבה הנוזל נמכר?). הוא מזיק מ-א-ו-ד לצבע.

פורסם

אז למה כאשר טיפטף לי קצת נוזל ברקס, זה שינה את הצבע של הגריל לאפור כזה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הכי סביר שהנוזל יכול לפגוע גם בפלסטיק וזה תלוי בסוג. באותו אופן יש פלסטיקים שנמסים מייד במגע עם בנזין ויש כאלו שלא (למשל PE).

פורסם

שצינור בלם נקרע אז דוושת הבלם תרד מאוד נמוך בזמן לחיצה, ולכן אם לא הרגשת כפי שציינת משהו חריג בדוושה, לא נקרע לך הצינור.

יתכן ומדובר במשאבת בלם אחורית נוזלת אך אז הרטיבות לא תגיע לצלחת הגלגל ולצמיג.

גש למוסך לביקורת בלמים.

נוזל בלמים אינו פוגע בפלסטיק אלא בצבע ופלסטיק ששינה את גיוונו עקב מגע בנוזל בלמים מעיד על כך שהוא צבוע.

פורסם

נוזל בלמים פוגע בפלסטיק ABS, בזמן חשיפה ממושך (שעות), הפלסטיק נהיה רך ומתפורר. לא יודע אם יש משהו שעשוי ממנו במכוניות.

• תוכן חדש...