Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי גולף 94 ידנית 1800 - אוטו מדהים!!!

הבעיה היא שהריפוד של הגג מקולף... יש לי את החלק (יריעת בד- פלסטיק) אבל אני לא יודעת איך להדביק את זה....

מישהו יכול לעזור לי?

האם אפשר להדביק לבד או שחובה ללכת לרפד?

תודה :p

פורסם

תתחדשי.

בתור בעלים של רכב דומה. לי אותה הבעיה.

פתחתי בזמנו שרשור בנושא.

מומלץ לא לעשות לבד אלא אם את בעלת מקצוע בתחום הרפדות.

את יכולה לגשת לרון ממוסך רון , הוא בזמנו אמר לי שיש לו מישהו שיודע לעבוד טוב עם הגג הזה , שזו בעיה ידוע וזה עולה בערך 500 ש"ח.

פורסם

ואפשר לחפש שרשור של איציק נ מרפד גג בפיאסטה, עם ידיים טובות ועזרה ממישהו/י בעל/ת חוש טכני הכל אפשרי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אתה רוצה תוצאות טובות כדאי ללכת לרפד. רק ההתקשקשות להשיג את הבד (מדובר בבד סינטטי עם שכבת ספוג דקה מודבקת אליו) תעלה לך יותר. המחיר אצל רפד לא יקר מי יודע מה גם ככה. תוכלי למצוא מספר שרשורים בנושא, כולל עבור רכבים דומים.

פורסם

תתחדשי . בתור רפד רכב אני מציע לך ללכת לבעל מקצוע, כי אם לא יעשו כמו שצריך אז זה שוב פעם יפול אחרי תקופה קצרה וזה מנסיון רב (שכרו בהפסדו).

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לי יש גולף 97 והיתה לי בעיה דומה (עד אתמול...)

מי שפתר לי אותה הוא "נועם ריפודים", 052-4499877 יצחק שדה 5 ת"א (מול בית מעריב), 400 ש"ח ו-3 שעות. לבעל העסק קוראים מני, הרבה שנים בתחום, מאוד ישר וסימפטי.

מומלץ בחום.

יובל

• תוכן חדש...