Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הקוראים את ההודעה:

אז ככה יש לי סובארו אימפרזה שנת 1994 נפח 1600

 

שתי שאלות

* יש לי חבר שיש לו את אותו הרכב והמנוע שלו שקט יחסית לעומת מה שיש לי את הרכב מאותו סוג,המנוע שלי רועש מיום הקניה(החלפתי טיימיניג לפני 3000 ק'מ)ואללה אני מבואס (לא כל כך רעש חזק )

*אני רוצה לעשות טיפול 10000 לרכב אני לא יודע איזה סוג שמן לשים אני רוצה משהו איכותי (שמעתי על חברת LIQUY MOLY הכסוף עם MOS2 ואמרו לי שהוא טוב)אני רוצה לדעת אם אני ישים את השמן הנ"ל האם זה יפחית רעשים של המנוע,ועוד משהו יש תוסף שמן ששמים אותו לפני ששמים שמן חדש האם זה עובד? ואיזה חברת שמנים ותוספים טובים לרכב ואיזה סוג שמן?

 

תודה לעונים על השאלות

פורסם

איזה רעש אתה שומע בדיוק? זה יעזור עם תפרט ותנסה להקשיב מאיכן הרעש נובע!

מאזור הגלגלאות,ראש מנוע שסתומים. באיזה סל"ד?

פורסם
איזה רעש אתה שומע בדיוק? זה יעזור עם תפרט ותנסה להקשיב מאיכן הרעש נובע!

מאזור הגלגלאות,ראש מנוע שסתומים. באיזה סל"ד?

ואללה זה קשה להגדיר זה לא דבר נורא מי יודע מה,השאלה שלי האם אני ישים שמן טוב מסוג טוב האם זה יתן פחות רעשים?

תענו לי איזה שמן לשים בטיפול הבא אני רוצה שמן טוב איכותי

פורסם

שמן איכותי אמור להשפיע על רמת הרעש במידה והשמן שכרגע במנוע הינו באיכות ירודה או שנסעו איתו יותר מידי והוא הפך לדליל מידי.

אם הרכב בעל ק"מ גבוה אולי כדי לעבור לשמן צמיגי יותר.

 

בברכה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אני לא מאמין שהשמן זה מה שיפחית לך את כמות הרעש שהמנוע מפיק, צריך לכוון אותו על מחשב, שים שמן חצי סינטטי , אני אישית לא אוהב את כל התוספים האלו,יש הטוענים שדווקא הMOS2 מזיק למנוע לטווח ארוך = שמן איכותי של חברה מוכרת (לא תוצרת הארץ), אמור להספיק.

בדוק אצל אגזוזן את האגזוז שלך, אולי יש חור בריחת גאזים מקדימה וזה מה שגורם לרעש, תניע את הרכב וחסום את פתח האגזוז עם היד, בדוק התנגדות, אם אתה חוסם את פתח היציאה ועדיין הרכב עובד ללא כל שינוי , ואין התנגדות = יש לך חור\רווח בחיבורי האגזוז - תבדוק את זה.

מעבר לזה אם הרעשים הם בנסיעה יכול מאוד להיות שזה דווקא מגיע מהצמיגים שלך.

יכול גם להיות חגורות יבשות שחורקות לך ...יכול להיות משאבת מים = צריך לשמוע ולבדוק,אי אפשר דרך המקלדת.

×
×
  • תוכן חדש...