Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

" כמה אתה מרוויח ?!? "

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלי המקצועות למיניהים , לא נמאס לכם מהשאלה הישראלית , "כמה אתה מרוויח?"

מאז שהתחלתי בתחום הצילום , אני נשאל הרבה את השאלה.

מעניין אותי מה התשובה שלכם לשאלות מסוג זה:)

שחר.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עונה תמיד את אחד מאלו:

א. לא עניינך.

ב. כמה שאני שווה.

ג. כמה שמוכנים לשלם לי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מאנשים שסתם מקנאים - להתחמק.

כמובן שאין שום סיבה לא לענות בשיחה ידותית עם אנשים מתחום שלך ועם רמה כלכלית כמו שלך +-.

פורסם

תלוי מי השואל. אם זה חבר קרוב או אדם שאני מרגיש מספיק בנוח לדבר איתו, אין לי בעיה לחשוף את המספרים.

אם זה מישהו שלא עונה על ההגדרה הזאת, אפשר פשוט לחייך ולשאול מה זה משנה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני התחלתי לעבוד כעוזר לטבח\טבח משנה ואנשים חושבים שיש לי משהו אקסטרה בגלל זה, אך המציאות שונה לכן אני נוטה לענות דיי בגסות על השאלה... :(

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני דוגל בשיטה של לקטר ולהתבאס (מה גם שאני עובד במקום שמרויחים בו מעט מאוד)

בעיקר כי מי ששואל את זה, הוא אדם שלא מפרגן לרוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כמה אתה מרויח בתחום הצילום ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מההיכרות שלי עם תחום הצילום הרווח הוא בערך 10-15 אגורות לדף A4 אחרי הוצאות נייר, טונר וגילום עלויות מכונת הצילום.

• תוכן חדש...