Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי החזרתי את הפנסוניק שלי מדגם 8303 (לא היה משהו)

החלטתי להקציב סכום 2000 ש"ח בקניית HU חדש

אני מחפש משהו עם איכות צליל מעולה אם אפשר ודגם ספציפי שידוע כמעולה!

הציעו לי את הדגמים החדשים של קנווד עם 24 ביט ו5 VOLT תצוגות מרהיבות וכו'.

האם זה נראה לכם?

האם עדיף ללכת על הפיוניר 6950?

הקיצר מה ההמלצה תודה

אבירם

**

הודעתך נערכה, נא הקפד להשתמש בסימני פיסוק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147406

**

פורסם

אם אתה יכול ממש למתוח טיפה את התקציב משו כמו 2300 אתה יכול להביא את הפיוניר PRS880.חדש.ים אחריות. אין לי מה להוסיף :-D

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

1. BORKA, הCD 7000 של אקליפס הוא בעל פאנל נשלף(היה היחידי עד שנת 2006 שיוצר עם פאנל נשלף).

2. לגבי HU, אז המלצתי היא אפילו לחפש יד שניה קלריון 865/855 או אלפיין 9855 או אפילו פנסוניק מסדרת 9.

ניר

under construction..

פורסם
1. BORKA, הCD 7000 של אקליפס הוא בעל פאנל נשלף(היה היחידי עד שנת 2006 שיוצר עם פאנל נשלף).

ניר

ניר אני יודע אבל CD7000 גם ביבוא מחו"ל לא נכנס לתקציב.

פורסם

ניר, שאתה אומר פנסוניק מסדרה 9 לאיזה דגם\ים הכוונה ומה העלות שלהם בארץ (לא מיבוא)?

אודה לך על תשובה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...