Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה יש לי רנו 19 1400 ידני שנת 93 דגם מנוע E6J.

בזמן האחרון הרכב מתחמם מאוד,

המד טמפ' מגיע ל3/4 בנסיעות קצרות ורגועות

ואם זה נסיעה קצת ארוכה של חצי שעה ויותר הוא מתחמם כמעט עד הסוף

בזמן עמידה החום יורד קצת ובזמן נסיעה הוא מתחמם.

הוחלף יוניט חום, התרמוסטט הוסר, המאוורר נכנס לפעולה

לא חסר מים ושמן ואין טחינה או משהו כזה והחלפתי אנטי פריז אחרי שעשיתי לו פלאש+ניקזתי אויר לאחר מכן.

ניסיתי לנסוע עם מאוורר דלוק קבוע עדיין הוא מתחמם מעל 3/4 בנסיעה יחסית קצרה

אני כבר לא יודע מה לעשות או מה להחליף.

יש למישהו רעיונות? מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

אולי יש בעיה במשאבת מים, וכתוצאה זרימה לא טובה של נוזל הקירור, למרות שאם הייתה בעיה במשאבת מים אני חושב שהרכב היה מתחמם מהר יותר. אבל שווה לבדוק.

פורסם

מה הכוונה ב"עשיתי לו פלאש"?

כדי לנקות רגיאטור כמו שצריך מפרקים אותו ומנקים את כל המעברים. אם משאבת המים תקיינה הוא כנראה סתום. בכל מקרה את הטרמוסטט להחזיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז ככה,

המשאבה עובדת היא חדשה יש סירקולציה של מים,

מה זאת אומרת שרואים שהמנוע מתחמם? מכירים שיש צל כזה של אדים מהרתיחה שרואים בשמש?

וגם המנוע ממש חם וגם מרגישים כשנוגעים בו ובצינורות המים שהם רותחים וגם המים מבעבעים במיכל עיבוי.

איך לבדוק את כיוון המאוורר לאיזה כיוון הוא אמור להזרים אוויר?

אני כבר לא יודע מה לעשות עם האוטו אין נזילות אין כלום,

יכול להיות שהרדיאטור סתום? אבל זה גם לא הגיוני כי בעמידה הוא מתקרר ובנסיעה מתחמם

אם אני משאיר את המנוע עובד בסרק במקום הוא לא יעבור את החצי אבל איך שאני יתחיל לנסוע המד מתחיל לעלות.

אולי יש בעיה במנוע? שבזמן נסיעה המנוע מתאמץ וההספק עולה אז הוא מתחמם? יכול להיות שהגיע הזמן לעשות ראש מנוע?

פורסם

טוב אז המאוורר שואב את האוויר מבחוץ לכיוון המנוע,

ניקוי רדיאטור אני יבצע בימים הקרובים,

אבל למישהו יש הסבר לזה למה הרכב מתחמם רק בנסיעה ולא בעמידה

פעם זה היה להיפך בפקקים החום היה על 3/4 ובנסיעה רגילה על חצי

כי בנסיעה במהירות גבוהה הוא אמור להתקרר גם מהרוח והוא להיפך רק מתחמם יותר.

פורסם

בעמידה המנוע עובד בעומס נמוך יותר ומייתצר פחות חום. בעומס הוא מייצר יותר חום וכנראה שהרדיאטור סתום ככה שהוא לא מצליח לסלק את כל החום הנוצר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נו אבל בנסיעה עם הרכב בכביש בין עירוני או מהיר נגיד על מהירות 90-100 יש מספיק קור מהאוויר להחזיק את החום על חצי לא? אבל זה לא קורה להיפך הוא מתחמם ממש מאשדוד עד צריפין החום היה אצלי ממש טיפה לפני הקו האדום.

אז במצב של רדיאטור סתום הוא צריך להתחמם גם בעמידה וגם בנסיעה לא?

• תוכן חדש...