Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי קנתה רכב חדש, והג'אנטים האורגינליים של הרכב מתקלפים, ברצוני לצבוע את הג'אנטים כמו שעשיתי אצלי בטויוטה.

השאלה אפשר איכשהו להסיר את הצמיג מהג'אנט בלי מכונות של פאנצ'רמכרים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אפשר. אם אתה בונה את המכונה הזאת בעצמך (כדי להוציא את הצמיג מהתושבת שלו על הג'אנט). אחרי שהוצאת, אין בעיה לעבוד עם 2 לומים ולהוציא את הצמיג החוצה.

אבל בשביל מה? הפירוק לא יעלה כלום יחסית לזמן ומאמצים שתשקיע בבית.

פורסם

גש לצמיגאי, תסכם איתו על משוה כמו 20 ש"ח לפירוק והרכבה חוזרת של כל צמיג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זו לא הבעיה ללכת לפנצריה שתפרק את הצמיג מהגאנט.

הבעיה היא שהוא רוצה לצבוע את הגאנטים והם מורכבים על הרכב כבר(צריך לדאוג איך להעמיד את הרכב בלי גלגלים:-)).

פורסם

זה לא בעיה.כך שני לומניקים קטנים תעזר במעט כוח והצמיג בחוץ.

אם אפשר להוציא ככה צמיג גדול של טרקטור אז אפשר גם להוציא צמיג של אוטו. (בדוק)

בהצלחה.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

תודה על העצות, הרכב לא חדש מדובר על רכב יד שנייה דייהטסו שרייד 99' ולדעתי הג'אנטים האורגינליים והפשוטים

מחמיאים לה, כנראה את יחנה את האוטו ליד פאצ'מכר ויצבע כל פעם 2\2 כדי שיהיה על מה להעמיד את הרכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ברוב החישוקים השפה שתופסת את הצמיג למקום עבה מספיק שתוכל פשוט לכסות את הצמיג עצמו במ-ד-ו-י-ק עם ניילון ומסקינג טייפ ולצבוע את החישוק בלי כל הבלאגן של להוריד צמיג ולהחזיר אותו (שרוב הסיכויים הם שאיכשהו בדרך ייפגע הצבע החדש שעשית כרגע לחישוקים).

מוטי

פורסם

מוטי בעבר ניסתי את שתיי השיטות, גם את הראשונה לכסות את הצמיג, לא תמיד יצא מושלם, ובפעם השניה בלי הצמיג בכלל ואז פאנצ'רמכר החזיר את הצמיג והצבע לא נפגע. אני רוצה שאחותי תשמח מהאוטו החדש שלה ושהצביעה תהיה מושלמת :lol:

פורסם

אפשר להיות אחותך?

ואני מעדיף גנטים מגנזיום.

עם כבר. שיבצע איזון לכל הצמיגים. ושתהיה בראש שקט.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

גם אני רוצה ג'אנטים ממגנזיום, אבל שאלו שבאמת עשויים מגנזיום עולים בערך כמו המיאטה שלי עם כל החלקים שיש עליה, אאלץ להסתפק בחישוקים שעשויים מסגסוגת אלומיניום, בדיוק כמו כל החישוקים שאתה קורא להם "מגנזיום" שגם הם לא עשויים ממגנזיום אלא מאלומיניום.

מוטי

פורסם

אני מורח על הצמיג עם מברשת מעט שמן ברקס סביב לג'נט, צובע ולאחר הייבוש מוריד השאריות מהצמיג עם מעט לחץ מים.

שמן הברקס אינו פוגע בגומי.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לפותח השירשור,

אם הרכב זה טיוטה קורולה ויש באפשרותך להגיע לירושלים תקבל כמה גלגלים ספייר עקומים (לא לשאול מי עיקם :)).

אביחי

• תוכן חדש...